Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Andrew senpai

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Andrew senpai

  • Birthday 09/10/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanta Romania

Previous Fields

  • Real name
    Dinu Andrei
  • RPG Nickname
    SENPAI_Andrew

Contact Methods

  • Instagram
    nusuntnarcos

Recent Profile Visitors

191 profile views

Andrew senpai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

3

Reputation

  1. Propun daca iese faza cu actiunile, propietarii bizurilor de pe rpg 1 se primeasca 40% din suma pe care au platito cumparand bizul inapoi. Adica are logica ce zice Macabru. Pierzi 40% din biz pentru nimic. Ca sa fie toata lumea fericita, cei de pe rpg1 sa primeasca inapoi procentul sub forma de bani acela care il pierde la fuziune, asa ca sa nu piarda nimic. Economia de pe rpg 2 a fost asa mica pentru ca asa s-a vrut sau ce a fost. Cred ca putea foarte bine sa aiba aceasi economie ca pe rpg1 ca voi l-ati deschis in perioada cand erau peste 800 playeri on . Am prins si eu vremuri cand nu te puteai loga pe rpg1 ca era 999/1000. Ori treaba asta cu 40% ori trebuie aplicata o alta matematica. Cu cat % este mai ieftina economia de pe rpg2? Ca sa il despagubesti pe cel de pe rpg2 la economia de pe rpg1 nu face decat sa ii dea un boost. Calculati cu cat la % este economia spre ex ( rpg 1 eeste 100% si pe 2 este cred undeva 40-44% % ) .
  2. Deci sincer nici-o idee nu mi se pare foarte bune pentru ca are si parti pozitive si parti negative; Fiecare cum este afectat. Cred ca ar putea fii lasata putin deoparte treaba asta cu fuziunea si cel mai important ar fi sa ne gandim la o idee ca sa mai punem in funcțiune inca 15-20% ( un procent- asta nu stiu da il zic bine ca nu stiu cate bizuri sunt active si cate produc Ceva) din niste biz-uri care sunt ar putea produce. Cel mai recent exemplu a fost cu Mirela cand aveai foarte multe taskuri si la biz-uri sex-shop, white weapon, 24/7 , etc ( la modul ca in perioada asta au inceput sa produca putin mai mult) si lumea mergea la orice biz il intalnea nu era selectie mare, important era sa faci misiunea. Deci cu niste imbunatatiri si quest-uri mai dese care sa implice si activitatea altor bizuri ar fi mai placuta. De asemenea si unele joburi noi ar aduce producție bizurilor de mancare . Ideiile multe am si eu. Dar nu are cine sa ma asculte. Imi cer scuze daca v-am ocupat timpul degeaba. Treaba asta trebuie vazuta din mai multe direcții/ perceptii.
  3. Treaba cu bussines-urile nu este pentru toata lumea, daca intri si te joci samp doar ca ai un bussines care face o gramada de bani, mi se pare ca ti-a trecut timpul . Unii se joaca si fac bani sute de milioane ( kk) si fara sa aiba vre un bussines sau pur si simplu isi chelutie banii pe masini si avioane. Aici a sarit treaba direct la "ce facem cu bussines-urile dupa fuziune" . Daca ar putea Stafful b-zone sa faca o serie de questu-ri si misiuni sau joi joburi care sa implice si bussines-urile mai mici atunci ar putea face economia mai moderna. Sunt constient ca lucrurile vor mai evolua pe acest server pentru ca deja au evoluat datorita celor care si-au facut treaba. Eu spre exemplu joc din 2014 si mereu am luat-o de la capat ca sa inteleg farmecul jocului si ceea ce ne ofera acest joc, nu doar timp pierdut ( si bani nu mai zic) dar ne invata putin sa fim mai economici si anteprenori, bussines man .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.