Jump to content

VarzaMurata

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VarzaMurata

  1. VarzaMurata

    @samoaramamadacamint Salut. Verifica daca ai versiunea hoodlum a jocului si crackul aferent. Daca nu merge nici asa exista un patch care poate fi instalat, dar inainte de a instala patchul tre' sa stergi sampul, instalezi patchul respectiv si dupa aceea sampul iarasi. Verifica daca-ti lipseste vreo versiune de directx(crede-ma ca am patit si am instalat tot ce tine de directx si a mers). Poate sa insemne si faptul ca ai alta copie a gta sa instalata pe pc-ul tau si ar trebui sa intri in registrii sa schimbi locatia sau sa vezi daca e cea corecta. O alta solutie ar fi sa creezi alt user si sa instalezi acolo jocul. Nu ne-ai spus ce windows folosesti si daca ai vreo setare ciudata sau ce setari faci cand instalezi windowsul sau daca faci vreo setare, drivere, etc. Mi s-a intamplat inclusiv sa intre in conflict cu niste programe, deci verifica si pe acolo. Sunt mai mult ca sigur ca incerci sa instalezi vreo versiune a gta sa care nu e compatibila. Joaca-te putin si cu setarile de compatibilitate, incearca cu windows98/xp de exemplu. Daca esti dispus si ai timp si cumva nu stii sa faci ce am scris aici te pot ajuta cand am timp. Let me know.
  2. Nick: Zaxingo Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 15.06.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Nu pot ajunge, sunt plecat in oras cu niste vizite medicale + altele. Alte precizări: Merci.
  3. Nick: Zaxingo Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 11.06.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sunt rupt de somn si vreau sa dorm. Alte precizări: Posibil sa ajung.
  4. Nick: Dumitrusenpai Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 03.06.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Nu sunt acasa Alte precizări: M-a rugat sa-i pun eu invoirea pentru ca nu e acasa. Posibil sa ajunga.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.