Jump to content

Sawyer

VIP
  • Posts

    1384
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

1 Follower

About Sawyer

  • Birthday 12/24/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iaşi

Previous Fields

  • Real name
    Ştefan

Recent Profile Visitors

12352 profile views

Sawyer's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 10 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

192

Reputation

About Me

bar-000292612.png                                                                 bar2-000000313.png

 

Facţiuni anterioare - RPG 1

 

 

 

23rd of August, 2011 - 6th of October, 2011 - Taxi Cab Company| Leader: Mastertrap21| Rank: 4 (Dispatcher)

 

8th of October, 2011 - 11th of November, 2011 - Police Departement| Leader: Kelton| Rank: 2 (Detective)

 

2nd of December, 2011 - 6th of December, 2011 - Tattaglia Family| Leader: Toreno| Rank: 1 (Picciotto)

 

18th of December, 2011 - 1st of April, 2012 - News Reporter| Leader: UnknownX - sRn| Rank: 5 (Network Editor)

 

2nd of April, 2012 - 19th of April, 2012 - News Reporter| Leader: everzor| Rank: 6 (Network Producer)

 

22nd of April, 2012 - 15th of July, 2012 - News Reporter| Leader: everzor| Rank: 5 (Network Editor)

 

28th of August, 2012 - 21st of October, 2012 - School Instructors|Leader: AUDI_RS8| Rank: 5 (Under Boss)

 

21st of October, 2012 - School Instructors|Leader: M.Andrei| Rank: 1 (Trainee)

 

 

Factiuni anterioare - RPG 2

 

 

1. Hitmen Agency (08.10.2012 - 05.01.2013) - Vice-Director

2. Hitmen Agency (05.01.2012 - 17.02.2013) - Director

 

 

 

17.02.2013 - Owner of B-Zone RPG 2 server

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trecutul

Civil

 

Această poveste începe în vara anului 2011, adică în iulie. Cum am gasit această comunitate ? Plictisindu-ne, eu şi ceilalţi prieteni ne-am hotărât sa începem să jucăm SA-MP. Astfel, aceştia s-au apucat să-şi pună jocul şi au căutat un server, un server oarecare. După câteva zile, povestind despre cum e, mi-am zis: "Hai să văd cum este.". în acest fel mi-am început cariera pe acest server, împreuna cu everzor, dave44 şi onmarcel.

 

 

 

 

După ce mi-am făcut cont, am intrat în lumea virtuală. La început, cum era pe atunci, am fost spawn-at la gară. Eram cu totul pe lângă. Nu ştiam ce trebuie să fac, unde să merg.

Stând pe Skype cu prietenii, am aflat cum stătea treaba: Primărie - Job - Muncă. Ok, m-am dus la primărie, am intrat si era timpul sa-mi aleg un serviciu. Aveam o lista destul de bogată, iar neştiind pe care sa-l aleg, am zis să încerc "Bus Driver".

După câteva zile, având nevoie de bani pentru a creşte în level, am decis să-mi iau alt serviciu. Luându-ne fiecare alt job, unul dintre noi nimerise Farmer. Astfel, mi s-a spus ca se câştigă destul de bine şi m-am făcut fermier. în continuare, urmează o perioadă de muncă intensivă, bătându-mă cu ceilalti fermieri pe combine. (pe atunci nu era Garbage Man - Farmer era cel mai bănos serviciu)

Când am ajuns level 5, ca oricine cred, după ce deja prinsesem o parte din ideea jocului, am aplicat în Fireman/Paramedic cu liderul Snizel. Respins. Apoi, mi-am încercat norocul în Taxi Cab Company cu liderul ZuZu. Respins. Văzând că nu am fost acceptat, am jucat în continuare, aşteptând ca School Instructor -lider Shlomy- să deschidă aplicaţiile. După câteva zile am aplicat, văzând un /ad în care s-a spus că aplicaţiile s-au deschis.Respins.

Astfel, văzând că nu am avut noroc cu aceste aplicaţii, m-am decis să continui ca civil. Fiind vacanţă, am mai fost plecat vreo lună, iar când m-am întors, aveam level 7. Am continuat să muncesc, să fac level, până am ajuns la 9.

 

 

 

 

Ajungând level 9, doream să intru din nou într-o facţiune. Aveam de gând să mai aştept până ce fac 10 pentru a intra în The Stracci Family -lider Ciccio- unde era everzor. însă fix în ziua în care am ajuns în oraş, acesta ieşise deoarece Ciccio nu mai era lider. Astfel, everzor a aplicat şi intrat în Fireman/Paramedic -lider ALLEN-. După câteva zile, aplicaţiile s-au deschis şi am decis să încerc şi eu. Am aplicat, însă din no#cenzurat#=#FF0000] respins, acest răspuns aflându-l după câteva zile deorece Forum-ul a fost picat. Apoi, am văzut că aplicaţiile la Taxi Cab Company erau deschise. Imediat, am aplicat şi chiar îmi doream să ma accepte, neştiind faptul că ZuZu(actual Vinnie) se lăsase de lider. Surpriză, dupa vreo oră, Mastertrap21 a răspuns. Fusesem acceptat. Eram foarte entuziasmat şi pot spune că regulamentul îl citisem doar de vreo 2 ori. Harta o ştiam destul de bine, şi cu cea de pe Forum era totul OK.[/color]

 

Taxi Cab Company - Prima facţiune

 

Imediat, am fost sunat si chemat la test. La început credeam că voi cădea, însă reuşisem la limită. După ce intrasem, am observat că fusese un fel de wipe după plecarea lui ZuZu, adică rămăseseră doar câţiva membri. Printre aceştia erau: AUDI_RS8, Dienutza, Mr.Hudson, Snugst3rr. Din aceştia, doar Mr.Hudson şi Snugst3rr au rămas în continuare. Apoi, în această perioadă mi-am făcut cei mai mulţi prieteni, ca să zic aşa. Aceştia sunt: Mastertrap21, Gang_Mihai [skillz]Max , Fredo.Corleone , Andreutz@ , Mr.Hudson , Snugst3strr , DH01 Oaky , Funiest , =Mirel= , UniversaLL , Stefan_Alex , Nizza , Heaton , Faddy_Gemmini , Meghy, Indicator, Dimitris777, Grey. După un timp, din cauza şcolii, nu mai aveam timp de raportul de activitate şi mi-am depus demisia.A fost o perioadă minunată şi mi-a plăcut ceea ce am făcut şi că am ajutat facţiunea cu tot ce am putut.

 

Police Department - De partea legii

 

 

În decursul unei luni am fost în Police Department, sub conducerea lui Kelton. Ce pot spune este că a fost o perioadă foarte frumoasă. La început a trebuit să mă obişnuiesc, să ma acomodez. După un timp, la o şedinta s-au ales cei din SWAT. Eram la rutieră şi îmi doream să arestez şi eu suspecţii. Astfel mi-am încercat norocul şi am reuşit să ajung la SWAT.

Prin urmare, timpul petrecut împreună cu cei din PD mi-a plăcut foarte mult. Mi-au plăcut de asemenea şi antrenamentele, mai ales ca ultimul la care am participat a fost unul RolePlay.

A urmat o perioadă de inactivitate din cauza şcolii, iar pentru a nu ocupa un loc degeaba, mi-am depus demisia.

 

The Tattaglia Family - Ucigaş cu sânge rece

 

 

În urma revenirii pe server, am hotărât sa intru intr-o facţiune. Fiind curios să văd cum este intr-o mafie de mai demult, am decis să aplic in Tattaglia Family, condusă; de Toreno. în scurt timp am intrat şi totul era bine până aflasem că de luni până vineri este antrenament. Asta m-a cam prins prin suprindere fiindcă nu prea era după programul meu zilnic, mai ales că era şi în timpul şcolii. în fine, am ajuns la antrenamente, dar după 4 zile mi-am depus demisia, realizând că locul meu nu este intr-o mafie, cel puţin pentru acum. Cât despre facţiune, este bine organizată, cu nişte conducători pricepuţi. M-am simţit bine, nu am avut conflicte cu membrii sau alţi jucători.

 

News Reporter - Vis devenit realitate

 

Dat fiind faptul că am ieşit dintr-o facţiune, am început să mă plictisesc ca şi civil. Era iarnă. Ce să spun, la mine iarna e mai mult în casă decât afară, fiind luată şi în considerare vremea de afară. Deja stăteam pe tuşă de zile bune, iar eu încă nu eram hotărât ce să fac.

Într-o zi, everzor ia o decizie destul de interesantă şi provocatoare: să intre în News Reporter, unde era lider UnknownX. La început nu prea mi-a surâs această idee deoarece mi se părea cam mare activitatea pentru ceea ce puteam da eu (eu fiind ocupat cu şcoala, examen la final de an). Însă, am văzut ca se apropie vacanţa (era 18 decembrie) şi am decis să mă alătur acestei facţiuni în care everzor era deja acolo. Pentru cei ce nu cunosc, News Reproter este o facţiune foarte complicată, chiar cea mai grea dintre cele paşnice (părerea mea, poate nu e aşa.). De ce? Simplu. În primul rând trebuie să dai dovada de creativitate, să stăpâneşti foarte bine gramatica limbii române şi să fii foarte atent la lucrurile legate de facţiune precum anunţurile gratuite şi live-uri. În cazul în care ai greşit la aceste două aspecte, greşeala va fi observată de toţi playerii, ceea ce nu e prea plăcut, nu?

În primele două săptămâni mi-am făcut treaba temeinic, participând la anunţuri gratuite şi dând anunţuri roleplay. În scurt timp de la intrare a început să-mi facă plăcere această meserie. Şi pot spune că mă descurcam bine. Însă, nu toţi suntem perfecţi, mai greşim, şi iată că ajung la un moment important din SA-MP, moment în care am primit primul meu FactionWarn. Da, primul. Dintr-o simplă greşeală de neatenţie (am dat un anunţ roleplay aiurea), am fost sancţionat cu acest FW, dar să nu uităm că şi tot serverul a văzut această greşeală. Asta este, nu a fost sfărşitul Pământului şi din această greşeală am învăţat ceva: "Graba strică treaba."

Cu un FW în spate, am continuat să-mi fac raportul săptămânal. Totul bine şi frumos până când într-o zi, spre fericirea mea, primesc kick din facţiune. Însă nu că nu m-am descurcat, ci pentru a-mi fi scos FW-ul. Acel moment a fost unul foarte încurajator şi frumos, şi astfel am continuat să lucrez alături de ceilalţi reporteri.

În scurt timp, datorită activităţii şi felului în care îmi desfăşuram activitatea, am fost promovat Rank 3. Rank 3 înseamnă deja altă responsabilitate, live-urile. Eram boboc în a da live-uri reale (până atunci dădeam simulate). Bine-nţeles că am avut emoţii la început, însă cu timpul m-am obişnuit.

Apoi, sosise o perioadă în care UnknownX dorea să lase liderul, ceea ce mă întrista foarte tare deoarece el condusese foarte bine până atunci facţiunea (ţin să precizez că everzor plecase din facţiune în urma deciziei de a intra în Fire&Medic Department). Cu ocazia aceasta a organizat o şedinţă, o ultimă şedinţă. Eram trist. Ca o ultimă acţiune a sa, UnknownX a dat nişte rank-up, printre care şi mie. Luasem Rank 4, "Ancora" News Reporter. Însă, în scurt timp, acesta s-a decis să rămână în continuare alături de noi, ceea ce m-a bucurat extrem de mult.

A urmat o perioadă specifică rank-ului 4 în facţiune: coordonare pe chat, iar pe lângă, live-uri. Ba aprobare pentru eventuri, aprobare pentru a lua News Van, live-uri simple, duble, concursuri de popularitate etc. Însă nu era greu pentru că ceea ce făceam îmi plăcea, nu o făceam din obligaţie. Astfel, după ceva timp, a urmat o promovare a mea, adică Rank 5. Eram foarte bucuros fiindcă UnknownX mi-a acordat o aşa încredere.

Urmează o perioadă tristă în care UnknownX părăseşte facţiunea, iar acum era pe bune. Mi-a părut foarte rău, pentru că nici nu ştiam cine va lua lider, dacă va da wipe, ce voi face în continuare. Însă, liderul ales îmi era cunoscut. Noul lider News Reporters era chiar sRn, un player ce a avut o vechime foarte mare înainte de aceasta: 11 luni (dacă îmi amintsec bine). A fost frumos deoarece nu a fost wipe şi eram bucuros să-mi păstrez funcţia de rank 4. Se punea problema unui nou sublider. Toţi din facţiune se întrebau: "Cine va fi noul sublider?". Şi iată că sosise momentul. A fost ales noul sublider: everzor. A fost ca o bombă, iar eu l-am felicitat şi m-am bucurat. Cu el ca sublider eram sigur că facţiunea va merge în continuare bine.

La un moment dat, apare o surpriză. Liderul nostru avuse o problemă şi nu putu intra pe SA-MP aproape o săptămână, iar pare-mi-se că nu anunţase. Toţi ne întrebam ce păţise, de ce nu dă niciun semn de viaţă, iar everzor trebuia să coordoneze toată facţiunea. În urma presiunilor prea mari, a decis să-şi depună demisia. Un moment nefericit, însă l-am înţeles şi i-am respectat decizia.

În urma inactivităţii neanunţate a lui sRn, acesta este demis din funcţia de lider. Din nou, eram cu toţii foarte curioşi ce vom păţi, cine va lua lider. Şi am fost luaţi prin surprindere: "((Kelton: Noul lider News Reporter este everzor. Felicitări!))". A fost un moment incredibil, şi pentru care m-am bucurat mult. Acesta a dat wipe, însă ne-a lăsat să ne întoarcem pe cei care eram deja în facţiune fără a mai da testul. Eu am fost promovat ca sublider, şi am început să-mi fac treaba.

A sosit un moment în care doream să încerc ceva nou. Am decis să ies şi să aplic pentru Hitman Agency (în prezent: Hitmen Agency). O mare greşeală. Şi pe lângă asta, am picat şi testul pentru Hitman Agency şi am rămas "în stradă". Am decis să mă întorc în News Reporter pentru a-l ajuta pe everzor. Mi-am continuat treaba ca Rank 5 până când am decis să nu mai joc SA-MP o perioadă.

Aceasta a fost povestea din News Reporter, în care am petrecut 6 luni foarte frumoase.

 

School Instructors - Un nou început

 

Iată şi momentul revenirii mele pe server. Am dat examenul, l-am trecut, iar acum vreau să mă relaxez. Am decis ca din nou să aleg o facţiune paşnică, iar aceasta a fost School Instructors, cu lider AUDI_RS8. Obiectivul principal ar fi să dau licenţele playerilor care au nevoie de ele, şi, de asemenea, să ajut facţiunea. Încă nu am nimic în gând, deci încă voi rămâne aici, alături de AUDI, pentru a-l sprijini.

                                                                                                                                                                                                         To Be Continued...∓

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last update: 25.09.2012, 00:11

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.