Jump to content

ARTIST

Member
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About ARTIST

  • Birthday 04/08/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    or.Smolensk (Russia)

Contact Methods

  • Skype
    artist-forever

Previous Fields

  • Real name
    Sergiu Matkovskii
  • RPG Nickname
    ARTIST

Recent Profile Visitors

1532 profile views

ARTIST's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

77

Reputation

  1. Nume: ARTIST Rank: 1 Logo dorit: 1
  2. Recent, la dispeceratul companiei noastre au intervenit cateva apeluri telefonice din partea unor membri a diferitor organizatii ale statului San Andreas. Fiecare din acestia, a venit cu cate o intrebare pentru membrii echipei "LV Taxi" in speranta de a ii putea cumva ajuta. Astfel, Administratia companiei a hotarat sa premieze primii 3 membri ce vor da raspuns corect la toate 7 intrebari primite. LOCUL 1: 200.000$ LOCUL 2: 100.000$ LOCUL 3: Raport Injumatatit 1. Intrebare din partea unui membru "News Reporters": Raspunsul trebuie sa fie dat in fata unui membru al factiunii "News Reporters" (va apropiati de un membru al factiunii "News Reporters", ii spuneti raspunsul la intrebare si faceti o poza screenshot a momentului). 2. Intrebare din partea unui membru "Paramedics": Raspunsul trebuie sa fie dat in fata unui membru al factiunii "Paramedics" (va apropiati de un membru al factiunii "Paramedics", ii spuneti raspunsul la intrebare si faceti o poza screenshot a momentului). 3. Intrebare din partea unui membru "National Guard": Raspunsul trebuie sa fie dat in fata unui membru al factiunii "National Guard" (va apropiati de un membru al factiunii "National Guard", ii spuneti raspunsul la intrebare si faceti o poza screenshot a momentului). 4. Intrebare din partea unui membru "Police Department": Raspunsul trebuie sa fie dat in fata unui membru al factiunii "LSPD", "SFPD" sau "LVPD" (va apropiati de un membru al factiunii "LSPD", "SFPD" sau "LVPD" , ii spuneti raspunsul la intrebare si faceti o poza screenshot a momentului). 5. Intrebare din partea unui membru "Taxi Company": Raspunsul trebuie sa fie dat in fata unui membru al factiunii "LS Taxi" sau "SF Taxi" (va apropiati de un membru al factiunii "LS Taxi" sau "SF Taxi" , ii spuneti raspunsul la intrebare si faceti o poza screenshot a momentului). 6. Intrebare din partea unui membru "Federal Bureau of Investigations": Raspunsul trebuie sa fie dat in fata unui membru al factiunii "FBI" (va apropiati de un membru al factiunii "FBI" , ii spuneti raspunsul la intrebare si faceti o poza screenshot a momentului). 7. Intrebare din partea unui membru al unei organizatii mafiote: Raspunsul trebuie sa fie dat in fata unui membru unui gang sau mafii (va apropiati de un membru a unui gang sau mafii , ii spuneti raspunsul la intrebare si faceti o poza screenshot a momentului). Pozele cu momentul raspunsurilor la intrebari, necesita de a imi fi expediate mie printr-un PM Forum, conform urmatorului model necesar: Evenimentul "Trivia Quest 2" va dura pana Duminica, 4 Aprilie, orele 23:00, sau pana in momentul in care vor fi desemnati cei 3 castigatori. daca v-a placut acest eveniment
  3. Locul 1 » ? AlexHYENA ? » "Raport Optional" Locul 2 » ? iova ? » "Raport Injumatatit" Locul 3 » ? Razvy.? » "Purtarea skinului de Leader (7 zile)" Locul 4 » None » "200.000$" Locul 5 » None » "100.000$" ? Castigatorii isi vor primi premiile intre perioada 29.03.2020 - 04.04.2020
  4. Buna ziua stimati colegi. Recent a fost efectuata recrutarea noilor membri in cadrul companiei noastre, in urma careia, 7 candidati au sustinut cu brio Testul de Intrare. Cu aceasta ocazie, in numele intregului nostru colectiv, tin sa le urez un "Bun Venit!" in echipa "LV Taxi" noilor nostri colegi: SheffG BigDevil[Zuz] markuz FacTOT Aladin50 .Sn[a]ke. CoCo. Speram foarte mult sa va acomodati, sa ne cunoastem si intelegem pe parcurs cat mai bine. Va urez un parcurs de joc cat mai reusit si mult spor la raport!
  5. Nick: ARTIST Rank: 6 Data: 26/03/2021 Am dat test cu: BigDevil[ZuZ] Rezultat regulament (x/3): 1/3 Rezultat traseu (x/5): 0/5 Rezultat proba de teren (x/4): 4/4 Rezultat final: Admis / Respins Alte precizari: Bine pregatit. A avut foarte mari emotii, dar intr-un final a putut face fata incercarilor. Bravo! Bine ati venit in echipa "LV Taxi"! Nick: ARTIST Rank: 6 Data: 26/03/2021 Am dat test cu: Aladin50 Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/5): 4/5 Rezultat proba de teren (x/4): 4/4 Rezultat final: Admis / Respins Alte precizari: Rezultatul Probei Practice - la limita. Va sugerez sa invatati mai bine locatiile, pentru a nu ocoli cand veti transporta clientii la destinatii. Bine ati venit in echipa "LV Taxi"!
  6. Personajele principale de quest si misiuni: Dmitrii, Nea Mirel, OG Loc, Ryder si Catalin au hotarat in comun sa organizeze pentru membrii factiunii "LV Taxi" un eveniment atractiv. Fiecare din ei, a mers in localitatea sa de bastina si pe un anumit panou sau cladire, au vopsit cate un cuvant de pe denumirea sau reclama acestora. Dumnealor mi-au lasat adresele locatiilor acestor panouri vopsite si am mers la fiecare din acestea, fotografiindu-le. ? Nea Mirel (localitatea de bastina: "Valle Ocultado") OG Loc (localitatea de bastina: "Blueberry") Ryder (localitatea de bastina: "Angel Pine") Catalin (localitatea de bastina: "Las Payasadas") Dmitrii (localitatea de bastina: "Bayside") ? ○ Analizand atent pozele oferite drept indiciu, gasiti si ajungeti la locatiile panourilor vopsite (in localitatea de bastina a fiecaruia din personaje). ○ Stergeti vopseaua de pe panouri si aflati cuvantele vopsite pe fiecare dintre acestea. ○ Indreptati-va la fiecare din personaje, si spuneti-i cuvantul ce a fost vopsit in localitatea sa de bastina, facand neaparat poza screenshot cu cuvantul rostit in fata personajului. ○ Dupa finisarea evenimentului, accesand forumul comunitatii, expediati-mi in mod obligatoriu, prin intermediul unui PM, cele 5 poze cu cuvintele spuse fiecaruia din personaje, conform modelului indicat mai jos. ? Castigatorul evenimentului (maxim 5 locuri de castig) va fi desemnat membrul care va avea pozele cu cele 5 cuvinte corecte, rostite in fata fiecaruia din personaje. ? Locul 1 » "Raport Optional" Locul 2 » "Raport Injumatatit" Locul 3 » "Purtarea skinului de Leader (7 zile)" Locul 4 » "200.000$" Locul 5 » "100.000$" ? Desfasurarea evenimentului va avea loc pana Duminica, 28.03.2020, orele 23:59, sau pana in momentul desemnarii celor 5 castigatori ai acestuia. ? Pozele cu momentul rostirii cuvintelor in fata fiecaruia din personaje, necesita de a imi fi expediate mie personal, printr-un PM Forum, conform modelului indicat mai sus. ? Participarea in cadrul evenimentului este optionala (la dorinta fiecarui membru). ? Orice tip de inselaciune sau a altor incercari frauduloase de a duce organizatorul evenimentului in eroare, vor duce la excluderea participantului din cadrul acestuia. Sponsorul general al evenimentului: Administratia "Las Venturas Taxi Co."
  7. @VODA BASTARDO  @Alex HYENA  @Razvy.  @R O M E L U  @MihaiX21  @Elvis3
  8. ✔ Evenimentul dat, reprezinta o activitate de tip "Bets" (pariuri). Castigatorul evenimentului, va fi numit participantul, care va ghici primul scorul exact al meciului din cadrul campionatului Europa League, intre echipele "AC Milan" si "Manchester United". Va deveni astfel proprietarul unei motociclete de marca "NRG-500". ✔ Am hotarat deasemenea sa premiem cu o suma in valoare de 500.000$, in cazul in care un al 2-lea participant va ghici scorul exact al meciului (se va tine cont de data si ora expedierii biletului de pariu cu scorul exact al meciului). Vom avea astfel maxim 2 castigatori. ✔ Dreptul la participarea in cadrul acestei activitati, o au doar membrii companiei "LV Taxi", participarea fiind una optionala (la dorinta fiecarui membru). ✔ Participare in cadrul evenimentului este absolut gratuita (nu se percepe nici o taxa de participare). ✔ Pentru a face pariul, participantul va trebui sa completeze biletul de pariu conform urmatorului model, postandu-l apoi mai jos. ✔ Fiecare participant are dreptul de a completa doar un singur bilet de pariu. ✔ Pentru ca un bilet de pariu sa fie validat, acesta in nici intr-un caz nu trebuie editat pe toata durata evenimentului. ✔ Efectuarea pariurilor (completarea si expedierea biletelor de pariu) va fi posibila incepand cu ziua de luni, 15.03.2021, orele 23:30 pana in ziua de joi 18.03.2021, orele 21:00. ✔ Fiecare bilet de pariu primit, va fi fotografiat si salvat in baza de date. ✔ Odata cu finalizarea meciului, mai jos va fi afisat scorul final al acestuia si castigatorul evenimentului (sau castigatorii, in cazul in care vreun participant va ocupa locul 2). Premiile pentru fiecare din posibilii castigatori ai evenimentului vor fi oferite de catre organizatorul si sponsorul acestuia: ARTIST Orice tip de inselaciune sau a altor incercari frauduloase de a duce organizatorul evenimentului in eroare, vor duce la excluderea participantului din cadrul acestuia.
  9. Nickname: ARTIST Rank: 2 Culoarea votată (doar ID-ul culorii): 126
  10. Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace....

     

    Viața e cruntă...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.