Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Predix

Donator
 • Content Count

  686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

210 Extraordinary

About Predix

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 10/11/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.b-zone.ro
 • Skype
  În privat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti
 • Hobbies
  Life.

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • MIX Nickname
  Predix

Recent Profile Visitors

3809 profile views
 1. Predix

  Dacă elimini suferințele, deja elimini 50% din "gustul" war-urilor. Nu vor mai fi la fel. Și de ce doar pe RPG1? Mi se pare o idee proastă.
 2. Predix

  Fi bun, că prost ești.
 3. Predix

  Atâtea întrebări... Ar trebui să vă întrebați de ce sunteți așa proști. Lăsați în pace conducerea să-și facă treaba și dacă aveți probleme deschideți un ticket. Nu cred ca s-a întâmplat vreodată ca Bobo sau Kelton să nu ia în considerare vreun mesaj. Ieșiți în gâții voștri din casă că vi s-a lipit curu de scaun. E una să fi fanatic de sa:mp, cum am fost eu, e alta să fi obsedat agasant și urâcios. Dați-mi o katana să fac harakiri că la ce întrebări aveți mai bine vă duceți pe alte comunități. Ontopic: Ft.frumos update, cred că am să mă reapuc de B-Zone în limita timpului.
 4. Predix

  Nu este deloc pe lângă subiect. Tu ești pe lângă subiect sau mănânci rahat. Mai degrabă cred că mănânci rahat. Asta se întâmplă pe B-Zone din 2011, de când joc. Singurul profesionist adevărat de aici este Kelton, care prin natura lui este obiectiv. Restu... pff, după deget toți. Cum zice @South Edward NissaN Și cum zicea un tip mai sus cu Toriino, Leo și CBN de pe 2, pot să confirm că și acolo eram la curent când se întâmpla.
 5. Predix

  Helperii de nivel 1 vor fi extrem de inutili datorita acestei inflatii de staff.
 6. Predix

  Nu contează cât de rapid se obțin funcțiile. Contează cât de eficientă este componenta umană. Degeaba ai 300 de mii de zile într-o facțiune dacă habar nu ai să fii lider sau ești inactiv. Nu e o calitate pe care o are toată lumea.
 7. Predix

  Vreau sa incep prin a spune ca o actiune care afecteaza atat de amplu bunastarea jucatorilor nu se poate face fara compromis. Ce as face eu? In primul rand, ca sa nu existe rivalitate, as pastra liderii cei mai activi si cu cea mai mare experienta (nu neaparat vechime). Un wipe la membrii factiunilor pana in rank 3 (inclusiv) cu posibilitatea de a sterge factiunea din FH si fara FP. In felul acesta nu se vor supra-aglomera factiunile si nu vor exista nemultumiri. Doar ganditi-va la civili si la cei care se vor reapuca (mai ales dupa aministitie sau reducere la unban) care se vor lasa foarte repede, recrutarile fiind din an in paste. Legat de staff, as pastra toti adminii din motivele spuse in topic, iar trierea ar trebui facuta in randul helperilor de nivel 1. Biz-urile si casele ar trebui detiune de cel mai activ jucator. (oricum cel inactiv, daca se lasa nu e paguba, ca oricum e inactiv). Ar trebui vazut cate conturi sunt pe sleep la un acelasi unic propietar, iar dupa vazut daca trebuie unit 2+3+4 sau 1+3+4, sau chiar toate si implementat un regulament nou care nu te lasa sa ai mai mult de 1-2 conturi. In felul acesta se inbunatateste real calitatea jocului, nu doar numarul asa zisilor jucatori. Mai tarziu o sa fie mult mai greu cu inca o fuziune, se vor creea din nou certuri si se pierd iar jucatori. Just my 2 cents.
 8. Văd că o duce cam prost... Așa că cine îmi lasă primul PM cu nume și rpg-ul pe care joacă îi bag gold de 20 de euro. Eu cum nu mai joc, nu mai am ce să fac cu gold-ul, doar vreau să ajut puțin pe aici... pietricică cu pietricică se face munte, mai știi? Cine crede că mănânc rahat să se abțină, câștigătorul va putea confirma. Condiții: să aibe minim 2 ani pe comunitate (dovediți prin data creării contului pe forum).
 9. Ti-am zis :)) 

  1. Cristiansex

   Cristiansex

   ...de ce esti asa?

 10. După cum spune și titlul, a fost frumos. R.I.P.
 11. Predix

  TOPIC CLOSED Nu s-a mai postat de ceva timp aici.
 12. Predix

  Foarte frumos, îmi place!
 13. tot ce ai obtinut a fost inchiderea topicului

  1. Show previous comments  13 more
  2. Predix

   Predix

   Atunci nu mai vorbii în necunoștință de cauză. 

  3. richter

   richter

   @Predixeu zic sa-ti vezi de papagalul tau.. ca e foarteeeeeeee important pentru tine, la fel ca miile de ore petrecute pe b-zone.

  4. Predix

   Predix

   @richter stai tu liniștit că-mi văd de papagal.

 14. Predix

  Mă plictiseam. De 3 ani fac aceași chestie pe SA:MP. Intru într-o facțiune, joc ceva, după intru în PD și dau confiscate ori w6 + kill. Nothing personal. Pwp. Ultima oară am făcut asta tot pe RPG3, pe contul LSPD. E o senzație unică, crede-mă.
 15. Predix

  Când suntem noi pe tură, toată lumea tace și se comportă respectuos.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.