Jump to content

IP-urile serverelor RPG au fost modificate. Mai multe detalii aici.

BUG Fix ore jucate pe toate RPG-urile. Avem nevoie de feedback aici.

Predix

Reviewer
 • Content count

  652
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

203 Extraordinary

About Predix

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 10/11/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.b-zone.ro
 • Yahoo
  În privat.
 • Skype
  În privat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti
 • Hobbies
  Life.

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG3 Nickname
  Predix
 • MIX Nickname
  Predix

Recent Profile Visitors

3258 profile views
 1. Bine v-am găsit și sper să vă simțiți foarte bine aici!
 2. Salutare și bine v-am regăsit la un nou Review. Stăteam și mă gândeam că există review-uri la orice prostii, dar legat de propria comunitate nu există nimic. Așa că vă prezint review-ul comunității B-Zone România! B-Zone este o comunitate înființată în anul 2008 de către mult prea îndrăgitul nostru fondator @Bobo. Comunitatea a luat naștere cu câteva servere de Counter-Strike 1.6, iar acum ajungând una dintre comunitățile de TOP din România. Principala atracție pentru jucători sunt serverele de SA:MP la care vă puteți conecta cu: rpg.b-zone.ro rpg2.b-zone.ro rpg3.b-zone.ro rpg4.b-zone.ro mix.b-zone.ro Serverele RPG îmbină elemente din viața reală, iar jucătorii intră în diferite facțiuni pentru a imita diverse roluri, precum: medic, mafiot, polițist, membru din armată, taximetrist etc. Server-ul MIX este un server pentru realizarea videoclipurilor fan-made și pentru cei ce vor să-și exerseze skillset-ul de redacție. Comunitatea dispune și de câteva servere de Metin2 și Counter-Strike 1.6 pentru a ne aduce aminte de vremurile mult trecute. Forumul este unul foarte vast, acaparând cam toate domeniile de interes public. Fiecare membru poate posta în diferitele secțiune efectiv ce-l taie capul. Motto: "Let's play toghether!" This community is also available for foreing players, so feel free to join us! Panel RPG: https://b-zone.ro/?pag=1 Forum: *ei bine, suntem pe forum, duh* Prezentare: Canalul de Youtube al fondatorului: Sper că v-a plăcut acest Review și ne reauzim pe săptămâna viitoare!
 3. Nick: predix Level: 28 Rank: 2 As dori sa ma invoiesc de la: War. Data activitatii: 16.03.2018 Motivul: Nu stiu la cat ajung inapoi acasa. A cata invoire pe aceasta saptamana este?: Prima. Alte precizari: merci!
 4. Spank me daddy.
 5. Era o dimineață de 13 martie... un număr cu ghinion, cum ar spune unii. Domnul Predix s-a trezit și a început să-și bea cafeaua alături de o țigară vizionând noile meme-uri de pe B-Zone. Din păcate, trecând accidental peste topic-ul lui VentorOP acesta și-a amintit că totuși este dimineață și trebuie să deschidă geamul să se aerisească în camera sa. Deschizând geamul, l-a apucat un hohot de râs din senin, parcă desprins din povești. A INTRAT GLUMA BĂĂĂĂĂĂĂ
 6. Bunicel. +1.
 7. Mă bucur că te-am putut ajuta!
 8. Salut! Am un Audi A4 B6 1.8T 163 Cai. Nu știu ce tuning estetic să-i fac. Mă gândeam momentan la niște folii fumurii + plafon negru. Alte idei? Am deja xenoane, jante pe 17 aluminiu.
 9. Slăbuț.
 10. Același lucru mă întreb zi de zi.
 11. Publicat la data de 12.03.2018 , meme-ul "Bobo vs Dragnea" este primul meme realizat de către TheCrack, de tip obiectiv cu tematică monetară înfățișată într-un mod realist. Meme-ul literal "Bobo vs Dragnea" este un meme tradițional, care înglobează elemente de modernitate, obiectiv, realist, social. Creația epică are o compoziție sferică bazată pe tehnica literară de realizare a meme-urilor, incipitul și finalul constând în descrierea lui Bobo și a lui Dragnea, care introduce cititorul în lumea ficțiunii, respectiv îl propulseaza înapoi, în realitatea căreia îi aparține. Tema este reprezentată de problematica jucătorului de SA:MP pentru comunitatea B-Zone. Discutând tema și viziunea despre lume, spunem că elementele textului narativ sunt importante. Un prim element este construcția subiectului, care are la bază tehnica creării meme-urilor paralele. Subiectul este construit astfel, prin alternarea planurilor narative, iar secvențele narative se succed prin tehnica înlănțuirii. Condiția omului de geniu a lui The Crack aspiră spre absolut, însă având revelația imposibilității de a atinge acest absolut, el își trâiește tot restul vieții într-o dramă. @BIS aka OldNab
 12. E gen umor negru. Adevărul trist. Am râs, e bun.
 13. Bunicel.
×