Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Predix

Donator
 • Content Count

  678
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

206 Extraordinary

About Predix

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 10/11/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.b-zone.ro
 • Yahoo
  În privat.
 • Skype
  În privat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti
 • Hobbies
  Life.

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG3 Nickname
  Predix
 • MIX Nickname
  Predix

Recent Profile Visitors

3622 profile views
 1. Ti-am zis :)) 

  1. Predix

   Predix

   Mai dă-i în pula mea de jegoși. Să mă sugă de pulă pârțaru ăla. 

  2. ChristianS

   ChristianS

   ...de ce esti asa?

 2. După cum spune și titlul, a fost frumos. R.I.P.
 3. Predix

  TOPIC CLOSED Nu s-a mai postat de ceva timp aici.
 4. Predix

  Foarte frumos, îmi place!
 5. tot ce ai obtinut a fost inchiderea topicului

  1. Show previous comments  13 more
  2. Predix

   Predix

   Atunci nu mai vorbii în necunoștință de cauză. 

  3. richter

   richter

   @Predixeu zic sa-ti vezi de papagalul tau.. ca e foarteeeeeeee important pentru tine, la fel ca miile de ore petrecute pe b-zone.

  4. Predix

   Predix

   @richter stai tu liniștit că-mi văd de papagal.

 6. Predix

  Mă plictiseam. De 3 ani fac aceași chestie pe SA:MP. Intru într-o facțiune, joc ceva, după intru în PD și dau confiscate ori w6 + kill. Nothing personal. Pwp. Ultima oară am făcut asta tot pe RPG3, pe contul LSPD. E o senzație unică, crede-mă.
 7. Predix

  Când suntem noi pe tură, toată lumea tace și se comportă respectuos.
 8. Predix

  Salutare, băieți și fete! De astăzi sunt noul vostru coleg. Sper să ne înțelegem bine pe durata șederii. Mulțumesc @Vladut27 pentru șansa acordată, nu te voi dezamăgii. Țin să le mulțumesc și celorlalți pentru primirea călduroasă și simpatia de care au dat dovadă. Vă pup!
 9. Predix

  Bine v-am găsit și sper să vă simțiți foarte bine aici!
 10. Predix

  Salutare și bine v-am regăsit la un nou Review. Stăteam și mă gândeam că există review-uri la orice prostii, dar legat de propria comunitate nu există nimic. Așa că vă prezint review-ul comunității B-Zone România! B-Zone este o comunitate înființată în anul 2008 de către mult prea îndrăgitul nostru fondator @Bobo. Comunitatea a luat naștere cu câteva servere de Counter-Strike 1.6, iar acum ajungând una dintre comunitățile de TOP din România. Principala atracție pentru jucători sunt serverele de SA:MP la care vă puteți conecta cu: rpg.b-zone.ro rpg2.b-zone.ro rpg3.b-zone.ro rpg4.b-zone.ro mix.b-zone.ro Serverele RPG îmbină elemente din viața reală, iar jucătorii intră în diferite facțiuni pentru a imita diverse roluri, precum: medic, mafiot, polițist, membru din armată, taximetrist etc. Server-ul MIX este un server pentru realizarea videoclipurilor fan-made și pentru cei ce vor să-și exerseze skillset-ul de redacție. Comunitatea dispune și de câteva servere de Metin2 și Counter-Strike 1.6 pentru a ne aduce aminte de vremurile mult trecute. Forumul este unul foarte vast, acaparând cam toate domeniile de interes public. Fiecare membru poate posta în diferitele secțiune efectiv ce-l taie capul. Motto: "Let's play toghether!" This community is also available for foreing players, so feel free to join us! Panel RPG: https://b-zone.ro/?pag=1 Forum: *ei bine, suntem pe forum, duh* Prezentare: Canalul de Youtube al fondatorului: Sper că v-a plăcut acest Review și ne reauzim pe săptămâna viitoare!
 11. Predix

  Chiar am râs. +1
 12. Predix

  Nick: predix Level: 28 Rank: 2 As dori sa ma invoiesc de la: War. Data activitatii: 16.03.2018 Motivul: Nu stiu la cat ajung inapoi acasa. A cata invoire pe aceasta saptamana este?: Prima. Alte precizari: merci!
 13. Predix

  O anulez, stau și rupem.
 14. Predix

  Spank me daddy.
 15. Predix

  Era o dimineață de 13 martie... un număr cu ghinion, cum ar spune unii. Domnul Predix s-a trezit și a început să-și bea cafeaua alături de o țigară vizionând noile meme-uri de pe B-Zone. Din păcate, trecând accidental peste topic-ul lui VentorOP acesta și-a amintit că totuși este dimineață și trebuie să deschidă geamul să se aerisească în camera sa. Deschizând geamul, l-a apucat un hohot de râs din senin, parcă desprins din povești. A INTRAT GLUMA BĂĂĂĂĂĂĂ
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.