Jump to content

Bob Marley

Member
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Bob Marley

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/17/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina. ( RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay )
 • Hobbies
  Sa fac o treaba buna pe B-Zone.

Previous Fields

 • Real name
  R. Aurel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bob Marley

  Nick: Bob.Marley Level: 20 Ce/cate mister/e doresti sa vezi?: Vorbim in game, unele le stiu si eu. Esti dispus sa platesti?: Da. Phone Number din game: /number Bob.Marley
 2. Bob Marley

  Salutare, baieti ! Azi am venit si eu de la tara si sunt mort de obosit. Cred ca o sa ma pun sa dorm, ne auzim mai tarziu in game.
 3. Bob Marley

  daxta, prietene, acel baiat a iesit din factiune dupa ce a primit rank 3 pentru ca nu a muncit sa obtina acel rank . Daca erai tu sau altul care ar fi stat 1 luna jumate sau 2 luni in NR sa obtina un rank 3, bine meritat, dupa multa munca, nu ar fi renuntat asa usor . Asa ca...nu iti mai da aiurea cu parerea, e foarte simplu, a renuntat la rank 3 pentru ca nu muncise pentru acel rank ! Vreau sa mentionez ca asta nu a fost un atac la adresa liderului sau intr-o masura mai mica subliderului....ei nu au nici-o vina ca se ia rank 3 dupa 3 zile, vinovatul e doar cel care a primit rank-ul pentru ca are prea mult talent si il MERITA ! ) Hai...Noapte buna ! Poate adorm mai devreme si nu apuc sa va mai zic.
 4. Bob Marley

  Salutare ! Welcome Greet !
 5. Bob Marley

  Am iesit si eu. Noapte buna reporteri, pe maine !
 6. Bob Marley

  Salutare, News Reporter ! Sunt noul vostru coleg. Decat ce am luat testele si acum astept sa intre sRn sa primesc /invite. Sper sa ne intelegem foarte bine si sa ma acomodez repede aici. Ne auzim in game (pe /f).
 7. Nick in joc: Bob.Marley Nick-uri anterioare: None. Level: 20 Varsta (reala): 17 ani. Intre ce ore jucati: 14:00 - 01:00 , in weekend joc mai mult. Cate warn-uri aveti? (specificati motivul): 0/3. Ati avut ban? (specificati motivul): Nu. Factiunile anterioare (specificati rank-urile): Tow Truck Company - rank 2, Tattaglia Family - rank 2, Federal Bureau Of Investigations - rank 1, The Barzini Family - rank 1. Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc ceva nou. Link-ul catre cererea de demisiei (daca exista): http://forum.b-zone.ro/index.php/topic/8018-the-barzini-family-demisii/page__st__940 Ai mai facut parte din NR?: Nu. De ce ai iesit din NR?: - Esti pe black list-ul unei factiuni? (specifica): Nu. Esti de acord sa achiti suma ceruta de factiunea respectiva ca sa te scoata de pe BL?: - ScreenShoot cu NR skill: http://postimage.org/image/76kty432l/ De ce doresti sa intri in News Reporter? (minim 30 de cuvinte): Doresc sa intru in NR pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si as fi foarte curios sa incerc. Imi place cu ce se ocupa NR, O scurta istorie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Poveste mea a inceput acum ceva timp cand m-am hotarat sa intru pe b-zone si sa-mi fac o cariera aici. Totul a decurs perfect inca de la inceput, deoarece am avut foarte multa grija sa nu deranjez pe nimeni pe server si sa-mi vad de treaba, sa nu-mi creez un renume urat. Dupa mai multe joburi pe care le avusesem, la level 5 am fost acceptat in TTC unde am facut o treaba foarte buna, la fel ca in toate factiunile in care am fost Tattaglia, F.B.I si Barzini. O singura data am fost avertizat pentru ca am incalcat o regula intr-o fatiune, si aceasta a fost TCC, cand am stat AFK in cabina de spawn...eram la inceput nu stiam, dar in rest peste tot pe unde am fost am facut numai lucruri bune si nu am deranjat pe nimeni. Cu ce crezi ca se ocupa News Reporter? (minim 20 de cuvinte): NR este factiunea pasnica care se ocupa cu informarea serverului in legatura cu noutatile acestuia, el sunt facute cunoscute ori prin ziare cu diferite titluri ori prin /news-uri. NR oferta diferite servicii cum ar fi concursurile de popularitate si live-urile. In afara de toate acestea mai sunt si binele cunoscute anunturi de la ora fixa care tin de la fix pana la si :10. Screenshoot cu /stats: http://postimage.org/image/bh437fxjr/ Bara RPG (my stats): Esti de acord sa stai minim 2 saptamani in NR? (in caz contrar vei fi demis cu FP 60/60): Da. Esti de acord sa respecti liderul si membri cu rank mai mare?: Da, desigur. Alte precizari: Multumesc anticipat !
 8. Nume in joc: Bob.Marley Level: 20 Varsta(reala): 17 ani. Factiuni anterioare: The Barzini Family. Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit Barzini Family pentru a incerca o noua factiune. Cel mai mare rank detinut intr-o factiune (precizati factiunea): rank 2 - Tattaglia si TTC. De ce doriti sa va alaturati familiei Corleone: Doresc sa intru in Corleone Family pentru ca este o mafie care imi place datorita respectului de care se bucura. Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8 ore +. Intervalul de timp in care joci SA:MP: 14:00 - 00:00 sau mai mult. Daca veti intra in The Corleone Family cat timp veti ramane alaturi de noi ? : Vreau sa raman cat mai mult. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta mafie?: Vanzari arme/droguri. Nickname-uri anterioare: None. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, desigur. Ati avut conflicte cu un membru Corleone ?: Nu. Skill-uri la job-uri secundare: skill 5 - mechanic si detectiv, restul skill 1. Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat. Motto-ul familiei: Real power can't be given, it must be taken. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din The Corleone family?: Da. Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ht460zyxx/ Cate warn-uri ai in joc?: 0/3. Esti pe Blacklist la o anumita mafie?(specifica): Nu. Alte precizari: Multumesc anticipat !
 9. Bob Marley

  Noapte buna, Barzini ! Sper sa intre maine Kaiac sa-mi dea /uninvite.
 10. Bob Marley

  Noroc baieti, ce ziceti ca faceti ?
 11. Bob Marley

  Salutare baieti, back din oras. Unde ma ? La biserica...), sa te rogi sa iei rank up in seara asta )
 12. Bob Marley

  de
 13. Bob Marley

  Admin SA:MP Bob Marley / Florin Salam ?
 14. Bob Marley

  Gresit Next: Dzeu
 15. Bob Marley

  0 %
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.