Jump to content

Bob Marley

Member
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Bob Marley

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/17/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina. ( RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay )
 • Hobbies
  Sa fac o treaba buna pe B-Zone.

Previous Fields

 • Real name
  R. Aurel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bob Marley

  Nick: Bob.Marley Level: 20 Ce/cate mister/e doresti sa vezi?: Vorbim in game, unele le stiu si eu. Esti dispus sa platesti?: Da. Phone Number din game: /number Bob.Marley
 2. Bob Marley

  Salutare, baieti ! Azi am venit si eu de la tara si sunt mort de obosit. Cred ca o sa ma pun sa dorm, ne auzim mai tarziu in game.
 3. Bob Marley

  daxta, prietene, acel baiat a iesit din factiune dupa ce a primit rank 3 pentru ca nu a muncit sa obtina acel rank . Daca erai tu sau altul care ar fi stat 1 luna jumate sau 2 luni in NR sa obtina un rank 3, bine meritat, dupa multa munca, nu ar fi renuntat asa usor . Asa ca...nu iti mai da aiurea cu parerea, e foarte simplu, a renuntat la rank 3 pentru ca nu muncise pentru acel rank ! Vreau sa mentionez ca asta nu a fost un atac la adresa liderului sau intr-o masura mai mica subliderului....ei nu au nici-o vina ca se ia rank 3 dupa 3 zile, vinovatul e doar cel care a primit rank-ul pentru ca are prea mult talent si il MERITA ! ) Hai...Noapte buna ! Poate adorm mai devreme si nu apuc sa va mai zic.
 4. Bob Marley

  Salutare ! Welcome Greet !
 5. Bob Marley

  Am iesit si eu. Noapte buna reporteri, pe maine !
 6. Bob Marley

  Salutare, News Reporter ! Sunt noul vostru coleg. Decat ce am luat testele si acum astept sa intre sRn sa primesc /invite. Sper sa ne intelegem foarte bine si sa ma acomodez repede aici. Ne auzim in game (pe /f).
 7. Nume in joc: Bob.Marley Level: 20 Varsta(reala): 17 ani. Factiuni anterioare: The Barzini Family. Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit Barzini Family pentru a incerca o noua factiune. Cel mai mare rank detinut intr-o factiune (precizati factiunea): rank 2 - Tattaglia si TTC. De ce doriti sa va alaturati familiei Corleone: Doresc sa intru in Corleone Family pentru ca este o mafie care imi place datorita respectului de care se bucura. Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8 ore +. Intervalul de timp in care joci SA:MP: 14:00 - 00:00 sau mai mult. Daca veti intra in The Corleone Family cat timp veti ramane alaturi de noi ? : Vreau sa raman cat mai mult. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta mafie?: Vanzari arme/droguri. Nickname-uri anterioare: None. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, desigur. Ati avut conflicte cu un membru Corleone ?: Nu. Skill-uri la job-uri secundare: skill 5 - mechanic si detectiv, restul skill 1. Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat. Motto-ul familiei: Real power can't be given, it must be taken. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din The Corleone family?: Da. Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ht460zyxx/ Cate warn-uri ai in joc?: 0/3. Esti pe Blacklist la o anumita mafie?(specifica): Nu. Alte precizari: Multumesc anticipat !
 8. Bob Marley

  Noapte buna, Barzini ! Sper sa intre maine Kaiac sa-mi dea /uninvite.
 9. Bob Marley

  Noroc baieti, ce ziceti ca faceti ?
 10. Bob Marley

  Salutare baieti, back din oras. Unde ma ? La biserica...), sa te rogi sa iei rank up in seara asta )
 11. Bob Marley

  de
 12. Bob Marley

  Admin SA:MP Bob Marley / Florin Salam ?
 13. Bob Marley

  Gresit Next: Dzeu
 14. Bob Marley

  0 %
 15. Bob Marley

  158
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.