Jump to content

Bob Marley

Member
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bob Marley

  1. Salutare, baieti ! Azi am venit si eu de la tara si sunt mort de obosit. Cred ca o sa ma pun sa dorm, ne auzim mai tarziu in game.
  2. daxta, prietene, acel baiat a iesit din factiune dupa ce a primit rank 3 pentru ca nu a muncit sa obtina acel rank . Daca erai tu sau altul care ar fi stat 1 luna jumate sau 2 luni in NR sa obtina un rank 3, bine meritat, dupa multa munca, nu ar fi renuntat asa usor . Asa ca...nu iti mai da aiurea cu parerea, e foarte simplu, a renuntat la rank 3 pentru ca nu muncise pentru acel rank ! Vreau sa mentionez ca asta nu a fost un atac la adresa liderului sau intr-o masura mai mica subliderului....ei nu au nici-o vina ca se ia rank 3 dupa 3 zile, vinovatul e doar cel care a primit rank-ul pentru ca are prea mult talent si il MERITA ! ) Hai...Noapte buna ! Poate adorm mai devreme si nu apuc sa va mai zic.
  3. Am iesit si eu. Noapte buna reporteri, pe maine !
  4. Salutare, News Reporter ! Sunt noul vostru coleg. Decat ce am luat testele si acum astept sa intre sRn sa primesc /invite. Sper sa ne intelegem foarte bine si sa ma acomodez repede aici. Ne auzim in game (pe /f).
  5. Noapte buna, Barzini ! Sper sa intre maine Kaiac sa-mi dea /uninvite.
  6. Salutare baieti, back din oras. Unde ma ? La biserica...), sa te rogi sa iei rank up in seara asta )
  7. Salutare baieti ! Back de la scoala. Si daca tot mai e nu te mai duci acasa...care e problema , glumesc
  8. Welcome to Barzini, Kaiac ! Felicitari pentru lider !
  9. Nu o sa ia cineva din afara lider, o sa ia unul din cei pe care i-ai enumerat tu
  10. Salutare, Barzini ! Acum am venit si eu de la Caracal . Cum a fost aseara la antrenament ? Da ? Nu am stiut ca si Chev a avut avatarul asta ...nu sunt plagiator Bafta Tratec ! Pacat ca nu stiu si eu ce s-a intamplat...dar intru imediat in game si aflu.
  11. Nu ma, am zis ca s-ar putea sa fiu plecat din oras , ma duc pe la Caracal si am intorc maine
  12. Bafta , eu nu stiu daca vin in seara asta la antrenament, s-ar putea sa fiu plecat din oras.
  13. Welcome celui/or noi/nou ! ca nu stiu daca sunteti 1 sau mai multi azi nu prea am avut timp sa joc... Ce e liniste asa pe aici, ce faceti ?
  14. Salutare Barzini ! Uite eu acum imi instalez san andreas-ul ca mi-am formatat pc-ul , tu cf ?
  15. Neatza, Barzini ! Eu acum m-am trezit, voi ce faceti ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.