Jump to content

Predix

Donator
  • Posts

    689
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Predix

  1. Mă gândeam să mă reapuc, dar îmi este extrem de silă să o iau iarăși de la capăt. Probabil voi încerca atunci când se va da un wipe sau posibilitatea de șterge (1 time only) a log-urilor de la facțiuni + aplicații + alte log-uri, în așa fel încât cei care au fost neserioși în facțiuni (din cauza vârstei, deh) și sunt perfecționiști să mai primească o șansă și să nu mai fie nevoiți să o ia cu un cont nou de la capăt.
  2. Ce aș băga și eu un SA:MP dacă s-ar șterge log-urile de la facțiuni...
  3. Nu îmi vine să cred că din 4 servere s-a ajuns doar la unul singur. Ce repede trec anii. Felicitări pentru inițativă și sper să prospere server-ul în perioada următoare.
  4. Dacă elimini suferințele, deja elimini 50% din "gustul" war-urilor. Nu vor mai fi la fel. Și de ce doar pe RPG1? Mi se pare o idee proastă.
  5. Atâtea întrebări... Ar trebui să vă întrebați de ce sunteți așa proști. Lăsați în pace conducerea să-și facă treaba și dacă aveți probleme deschideți un ticket. Nu cred ca s-a întâmplat vreodată ca Bobo sau Kelton să nu ia în considerare vreun mesaj. Ieșiți în gâții voștri din casă că vi s-a lipit curu de scaun. E una să fi fanatic de sa:mp, cum am fost eu, e alta să fi obsedat agasant și urâcios. Dați-mi o katana să fac harakiri că la ce întrebări aveți mai bine vă duceți pe alte comunități. Ontopic: Ft.frumos update, cred că am să mă reapuc de B-Zone în limita timpului.
  6. Nu este deloc pe lângă subiect. Tu ești pe lângă subiect sau mănânci rahat. Mai degrabă cred că mănânci rahat. Asta se întâmplă pe B-Zone din 2011, de când joc. Singurul profesionist adevărat de aici este Kelton, care prin natura lui este obiectiv. Restu... pff, după deget toți. Cum zice @South Edward NissaN Și cum zicea un tip mai sus cu Toriino, Leo și CBN de pe 2, pot să confirm că și acolo eram la curent când se întâmpla.
  7. Helperii de nivel 1 vor fi extrem de inutili datorita acestei inflatii de staff.
  8. Nu contează cât de rapid se obțin funcțiile. Contează cât de eficientă este componenta umană. Degeaba ai 300 de mii de zile într-o facțiune dacă habar nu ai să fii lider sau ești inactiv. Nu e o calitate pe care o are toată lumea.
  9. Vreau sa incep prin a spune ca o actiune care afecteaza atat de amplu bunastarea jucatorilor nu se poate face fara compromis. Ce as face eu? In primul rand, ca sa nu existe rivalitate, as pastra liderii cei mai activi si cu cea mai mare experienta (nu neaparat vechime). Un wipe la membrii factiunilor pana in rank 3 (inclusiv) cu posibilitatea de a sterge factiunea din FH si fara FP. In felul acesta nu se vor supra-aglomera factiunile si nu vor exista nemultumiri. Doar ganditi-va la civili si la cei care se vor reapuca (mai ales dupa aministitie sau reducere la unban) care se vor lasa foarte repede, recrutarile fiind din an in paste. Legat de staff, as pastra toti adminii din motivele spuse in topic, iar trierea ar trebui facuta in randul helperilor de nivel 1. Biz-urile si casele ar trebui detiune de cel mai activ jucator. (oricum cel inactiv, daca se lasa nu e paguba, ca oricum e inactiv). Ar trebui vazut cate conturi sunt pe sleep la un acelasi unic propietar, iar dupa vazut daca trebuie unit 2+3+4 sau 1+3+4, sau chiar toate si implementat un regulament nou care nu te lasa sa ai mai mult de 1-2 conturi. In felul acesta se inbunatateste real calitatea jocului, nu doar numarul asa zisilor jucatori. Mai tarziu o sa fie mult mai greu cu inca o fuziune, se vor creea din nou certuri si se pierd iar jucatori. Just my 2 cents.
  10. Era o dimineață de 13 martie... un număr cu ghinion, cum ar spune unii. Domnul Predix s-a trezit și a început să-și bea cafeaua alături de o țigară vizionând noile meme-uri de pe B-Zone. Din păcate, trecând accidental peste topic-ul lui VentorOP acesta și-a amintit că totuși este dimineață și trebuie să deschidă geamul să se aerisească în camera sa. Deschizând geamul, l-a apucat un hohot de râs din senin, parcă desprins din povești. A INTRAT GLUMA BĂĂĂĂĂĂĂ
  11. Același lucru mă întreb zi de zi.
  12. Publicat la data de 12.03.2018 , meme-ul "Bobo vs Dragnea" este primul meme realizat de către TheCrack, de tip obiectiv cu tematică monetară înfățișată într-un mod realist. Meme-ul literal "Bobo vs Dragnea" este un meme tradițional, care înglobează elemente de modernitate, obiectiv, realist, social. Creația epică are o compoziție sferică bazată pe tehnica literară de realizare a meme-urilor, incipitul și finalul constând în descrierea lui Bobo și a lui Dragnea, care introduce cititorul în lumea ficțiunii, respectiv îl propulseaza înapoi, în realitatea căreia îi aparține. Tema este reprezentată de problematica jucătorului de SA:MP pentru comunitatea B-Zone. Discutând tema și viziunea despre lume, spunem că elementele textului narativ sunt importante. Un prim element este construcția subiectului, care are la bază tehnica creării meme-urilor paralele. Subiectul este construit astfel, prin alternarea planurilor narative, iar secvențele narative se succed prin tehnica înlănțuirii. Condiția omului de geniu a lui The Crack aspiră spre absolut, însă având revelația imposibilității de a atinge acest absolut, el își trâiește tot restul vieții într-o dramă. @BIS aka OldNab
  13. E gen umor negru. Adevărul trist. Am râs, e bun.
  14. Salut! Pași de urmat: 1) Deschizi geamul. Ia vezi, a intrat gluma?
  15. Am și eu o întrebare? Cum a intrat din Vrancea și după din UK la o oră distanță? Nu cumva e cont vândut? (scuze de off-topic).
  16. Dragă Don Corleone, mi-e dor de tine. Dacă vezi asta dă-mi PM.

    1. Show previous comments  1 more
    2. Predix

      Predix

      razvan15 te-am făcut

    3. Predix

      Predix

      razvan16 nați-o pe asta.

    4. im ugly still gettin' hoes

      im ugly still gettin' hoes

      gata coaie joci prea bine

  17. Eu pot să pun pariu că după acest chestionar ori se va face un mega-update ori va fi dat uitării. Dacă se face mega-update o să remediaţi situaţia puţin, dar vă garantez că o să revină la loc. De vină sunt jucătorii, nu administraţia (aici mă refer strict la Kelton, Killer şi Bobo).
  18. @@Kelton, M-am gândit că se pot face bucăţele de script pe un game-mod simplu, după care să fie implementate în cel mare. Băi, ştii ceva? Sunt scârbit. Chiar mă apucasem să dau câteva idei. Mi-am dedicat 4 ani din viaţă aici şi totuşi sunt tratat ca o insectă. Nu-mi place ce am jucat şi am stat aici din cauza numărului mare de ore investite. Ce mai vrei mai mult decât că nu-mi place? Fă să-mi placă, asta e treaba voastră. Nu-mi spune de scripting şi toate cele, nu mă interesează şi nici nu vreau să profesez în aşa ceva. *nu neapărat să-mi placă mie, să le placă tuturor. Nu mai comentez.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.