Jump to content

F4LOaccc

VIP
  • Posts

    429
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

1 Follower

About F4LOaccc

  • Birthday 03/15/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Contact Methods

  • Skype
    andrey_catalin_b

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

6678 profile views

F4LOaccc's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

15

Reputation

  1. La mulți ani broscuță :D

  2. Multumesc pentru urari! ... cu 2 ani intarziere deh :))

  3. Dom Primar ai avut numele Orange :)) pe forum :))

  4. La multi ani batrane !

  5. LA MULTI ANI !

  6. Sunt primar de 1 zi, cum ai ajuns la concluzia ca nu sunt activ ?
  7. I agree with you, but I'm not the one who can make this... sorry Slim Shady propunerea ta este interesanta, voi duce propunerea mai departe lui Kelton.
  8. Nick: [F4L]Oaccc Level: 28 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Masculin Vechime pe server: destul de mare, 4 ani sa zic.. nu mai stiu exact, joc de pe vremea lui Stalin, dar cu activitate neuniforma. Poză cu /stats: http://postimage.org/image/ux7w87xsd/ Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Consider ca pot oferii sfaturi si ajutor incepatorilor Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru inceput o sa incerc sa reduc naivitatea incepatorilor si sa ii pedepsesc pe cei care isi bat joc de acestia, acest lucru afectand dezvoltarea serverului. De asemenea as organiza odata la cateva zile un tur al oraselor cu autocarul ( tot pentru incepatori ) pentru a le arata exact unde se afla anumite locatii ( una e sa le spui unde este si sa-i lasi pe ei sa se descurce si alta este sa le arati ). O alta idee ar fi sa organizam evenimente distractive dar pasnice pentru ei ca de exemplu curse de masini sau campionate de inot/fugit/escaladat (care ii vor ajuta unpic la invatarea hartii, nu eventuri cu arme care, din punctul meu de vedere, sprijinesc DM-ul, in cazul in care isi doresc acest lucru probabil vor urma calea mafiei unde vor avea parte de asta ).Voi lua legatura cu liderii factiunilor iar impreuna cu cei care vor fi de acord le vom arata incepatorilor diversele beneficii si responsabilitati ale respectivelor factiuni ( de exemplu cei interesati de departamente vor putea asista la o urmarirea a unui suspect etc..) Vor mai venii pe parcurs si alte idei. In ceea ce priveste taxa, probabil va fi maxima deocarece 500$ nu sunt nici macar simtiti de 90 % din playeri, iar ceilalti 10% sunt cei saraci,cei la care vor ajunge banii.
  9. http://postimage.org/gallery/ri6ueb6/ Ce vremuri Sper sa nu va suparati.
  10. Cateva amintiri placute http://postimage.org/gallery/lr64utu/ Sper sa nu deranjeze..
  11. Cateva amintiri, sper ca nu va suparati http://postimage.org/gallery/lr64utu/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.