Jump to content

F4LOaccc

VIP
  • Posts

    429
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by F4LOaccc

  1. Multumesc pentru urari! ... cu 2 ani intarziere deh :))

  2. Sunt primar de 1 zi, cum ai ajuns la concluzia ca nu sunt activ ?
  3. I agree with you, but I'm not the one who can make this... sorry Slim Shady propunerea ta este interesanta, voi duce propunerea mai departe lui Kelton.
  4. F4LOaccc

    Nick: [F4L]Oaccc Level: 28 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Masculin Vechime pe server: destul de mare, 4 ani sa zic.. nu mai stiu exact, joc de pe vremea lui Stalin, dar cu activitate neuniforma. Poză cu /stats: http://postimage.org/image/ux7w87xsd/ Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Consider ca pot oferii sfaturi si ajutor incepatorilor Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru inceput o sa incerc sa reduc naivitatea incepatorilor si sa ii pedepsesc pe cei care isi bat joc de acestia, acest lucru afectand dezvoltarea serverului. De asemenea as organiza odata la cateva zile un tur al oraselor cu autocarul ( tot pentru incepatori ) pentru a le arata exact unde se afla anumite locatii ( una e sa le spui unde este si sa-i lasi pe ei sa se descurce si alta este sa le arati ). O alta idee ar fi sa organizam evenimente distractive dar pasnice pentru ei ca de exemplu curse de masini sau campionate de inot/fugit/escaladat (care ii vor ajuta unpic la invatarea hartii, nu eventuri cu arme care, din punctul meu de vedere, sprijinesc DM-ul, in cazul in care isi doresc acest lucru probabil vor urma calea mafiei unde vor avea parte de asta ).Voi lua legatura cu liderii factiunilor iar impreuna cu cei care vor fi de acord le vom arata incepatorilor diversele beneficii si responsabilitati ale respectivelor factiuni ( de exemplu cei interesati de departamente vor putea asista la o urmarirea a unui suspect etc..) Vor mai venii pe parcurs si alte idei. In ceea ce priveste taxa, probabil va fi maxima deocarece 500$ nu sunt nici macar simtiti de 90 % din playeri, iar ceilalti 10% sunt cei saraci,cei la care vor ajunge banii.
  5. F4LOaccc

    http://postimage.org/gallery/ri6ueb6/ Ce vremuri Sper sa nu va suparati.
  6. Cateva amintiri placute http://postimage.org/gallery/lr64utu/ Sper sa nu deranjeze..
  7. F4LOaccc

    Cateva amintiri, sper ca nu va suparati http://postimage.org/gallery/lr64utu/
  8. Raport de activitate, numarul 1 , intocmit de Special Broasca Agent [F4L]Oaccc # Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: n-avem # Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati : 5,6 # Punctaj pentru criminali arestati: 16 # Punctaj pentru produse aduse la Armoury F.B.I.: --- # Punctaj TOTAL: 17+ http://postimage.org/gallery/a8n0rvs/ http://postimage.org/gallery/njt305s/ # Mentiuni: Raportul intocmit pe data de 04.12.2011 ( n-am facut poze la toate ca uit..)
  9. F4LOaccc

    nice
  10. F4LOaccc

    Hai cu pozelee sa vedem ce-a iesit.,.,.,.,.,.,.,.
  11. F4LOaccc

    nota 10
  12. F4LOaccc

    Clipul frumos scurt si la obiect ( exceptie faza copiata "intalnirea si impuscarea unui don intr-o parcare sau ceva de genu'' ) , din pacate cand citesc comenturile deja mi se face greata de atata in 'stiti voi unde' ... va murdariti la gura pentru ?
  13. F4LOaccc

    * Nick: [F4L]Oaccc * Varsta reala: 15 * Level: 27 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare: ng,pd,barzini,paterno,tcc * Skill'uri la joburi secundare: Mechanic/Detective 5, * De ce doresti sa intri in National Guard?: * Stii regulile National Guard?: Da. * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da. * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da. *Nickname-uri anterioare: * Alte precizari?:
  14. F4LOaccc

    Mno acuma m-am trezit am si uitat de sedinta
  15. F4LOaccc

    * Nick: [F4L]Oaccc * Varsta reala: 15 ani * Level: 27 ( necumparat ) * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare: ng,pd,barzini,paterno,tcc * Skill'uri la joburi secundare: -skill 5 Detective/Mechanic * De ce doresti sa intri in National Guard?: My home. * Stii regulile National Guard?: dea * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Voi respecta toti membrii National Guard *Nickname-uri anterioare: * Alte precizari?:
  16. F4LOaccc

    Distractie placuta in continuare, mi-a facut placere sa joc alaturi de voi.
  17. F4LOaccc

    Cine nu se prezinta sambata asta la sedinta ( 12.03 ora 21:00 pentru nestiutori ! ) primeste 2xFactionWarn iar daca se afla in probe va fi demis. Nu accept invoiri ! Puteti sacrifica o ora . Drug, ByFyDo maine la 21 in HQ.
  18. F4LOaccc

    Parerea mea deocamdata e ca nu are niciun rost, nu e full primul in plus s-ar complica multe lucruri, ar intra o groaza si ar juca acolo ca sa ia admine/lidere + ca alta economie de care sa aveti grija alta bataie de cap alte banuri alte belele ca sa nu zic ca sunt anumite perioade cand si primul server ramane fara admini online ( sau 1,2 afk ) si intra codati care-si bat joc, daca vor fi 2 va fi de 2 ori mai grav. ( banuiesc ca admini de pe primul srv vor avea prioritate si pe al doilea .... )
  19. F4LOaccc

    Frumos, dar sa nu mai filmezi de la roata, se vede ca nu ia curba frumos si RP , daca filmezi de sus se vede mai putin.
  20. F4LOaccc

    Model de participare : Nickname : [F4L]Oaccc Level : 26 Factiune : Paterno Sunteti de acord cu regulile ? [DA/NU] : da
  21. F4LOaccc

    Nu inteleg o chestie, daca e " night presentation" de ce ai filmat si ziua ? Oricum te-ai chinuit unpic, bravo.
  22. F4LOaccc

    "Kaiac, go tell Razvan I sent for him" e corect ( in cazul asta nu se mai scrie conjunctia "ca" la fel cum in " Kaiac, go tell Razvan......" pica conjunctia "si/and" ) "ing" se pune doar cand este o actiune ce se petrece si NU s-a terminat in momentul vorbiri, nu e viitor ci se cheama " present continues" asa ca luigi inceteaza daca nu cunosti.
  23. F4LOaccc

    "Razvan, Don wants to speak with you" Asa mi se pare corect.
  24. F4LOaccc

    Ba da sunt greseli la timpul verbelor, dar suntem romani nu engleji, deci e usor sa gresesti.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.