Jump to content

Bojack13

Member
  • Posts

    1416
  • Joined

  • Last visited

About Bojack13

  • Birthday 03/22/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov
  • Hobbies
    Movies, TV Series, Video Games, Bodybuilding

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

8303 profile views

Bojack13's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

14

Reputation

About Me


Am aflat de acest server prin toamna lui 2009, de la doi colegi de liceu: legendele HooL(Hooliganu) si [F4L]duBliss. La inceput nu i-am acordat foarte mare importanta, nici nu am incercat foarte tare sa inteleg jocul. Stiu ca mai mult de 50 de jucatori online nu prindeai in nici o parte a zilei. Tin minte ca prima mea factiune a fost News Reporter, care nu avea nici 5% din regulamentul pe care l-a dezvoltat azi. Dadeam /news cand vroiam, cum vroiam, doar spamul era interzis. Nu stiu pe cine am avut lider atunci, stiu doar ca m-a pus sa fac un reportaj destul de greu ca sa intru in factiune.

Nu am petrecut foarte mult timp in News Reporter si am luat o pauza destul de mare. Intram din cand in cand doar sa mai fac DM, de aici si sanctiunile din trecut. In ultimii 2 ani am inceput sa ofer un oarecare respect serverului si sa joc cu adevarat. Mi-am facut putini prieteni de-a lungul timpului petrecut in joc, dar nici nu vroiam sa adun prieteni falsi. Mereu o sa tin minte perioada petrecuta in The Stracci Family, alaturi de Rey(Simon_Dragos) unde eram lider la Mecanici; atunci cand Klaudiu m-a acceptat in FBI si am dat un test la sange care a tinut 60 de minute, cu TheKillerFish. Probabil cea mai semnificativa prezenta intr-o factiune a fost in The Paterno Family, pe vremea lui LoLLipoP(cum ne place noua sa spunem acum, “Old Paterno”). LoLLipoP a fost unul din cei mai buni lideri de pe serverul asta si a reusit sa faca o factiune in care majoritatea membrilor aveau peste 2 luni vechime (rank 3, 4 si 5). Aici am cunoscut niste jucatori foarte prietenosi si capabili (nu o sa ii enumar pentru ca ei se stiu, iar multi dintre ei inca joaca activ).

RPG 2. Pentru mine putea fi un nou inceput si mai mult de atat, o sansa la lider (un lucru pe care il doream de mult). Dupa o scurta perioada petrecuta in The Corleone Family, condusa de stefanless, am primit sansa de a conduce The Paterno Family. Am fost unul dintre primii lideri Paterno de pe RPG 2, dar din pacate stateam cu aplicatiile deschise pentru zile intregi fara nici un reply. M-am retras ca lider, m-am retras de pe RPG 2.

Inapoi pe RPG 1. Am mai fugit dintr-o factiune in alta pentru o perioada de timp, pana am ajuns in Tow Truck Company. Lider fiind si acum, Blue_BlooD. Am vazut ca multi membrii TTC erau “old Paterno”, si am zis sa aplic si eu. Si acum fac parte din TTC, detin rank 5, pe care l-am primit in data de 13 Octombrie 2013, avand aproape 5 luni in factiune si sper sa petrec o perioada cat mai lunga in aceasta factiune. De curand Kaddy – alt “old Paterno”, a reinfiintat clanul neoficial BiS - Born in the Street (unul din cele mai vechi clanuri), iar la insistentele lui am ales sa aplic in clan si sa-l ajut cu tot ce pot pe el si pe Cudder. Clanul a fost un esec, chiar daca ne-am straduit sa-l crestem! Dupa 8 luni, in urma incompetentei noii conduceri, am ales sa demisionez din TTC. Cam atat, sa vedem ce ne rezerva viitorul!

 

2uCPmn7.png

 

Federal Bureau of Investigation - Rank 2
Southern Pimps - Rank 4
Green Street Bloods - Rank 2
Red Dragon Triad - Rank 1
Verdant Family - Rank 1
Vietnamese Boys - Rank 1
Tow Truck Company - Rank 5
Taxi LV - Rank 1
Paramedic - Rank 1

 

2uCPmn7.png

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.