Jump to content

LCN John

Member
  • Posts

    1402
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About LCN John

  • Birthday 04/10/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    B-zone

Previous Fields

  • Real name
    Ionut

Recent Profile Visitors

26583 profile views

LCN John's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

76

Reputation

  1. Buna ziua <'> - Nick-ul tau: Jack_Hunter - Prenume: Ionut - Varsta: 19 - Locatia: Bucuresti - Ocupatie: Tot ce tine de IT. - Jocul(rile) preferat(e): Sa-Mp, League of Legends. - Hobby-urile tale: Fotbal, Pc(Photoshop, HTML, Web Design). - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Am 19 ani, numele meu este Ionut, sunt din Bucuresti, am terminat liceul, sunt o fire sociabila cat si serioasa. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Nu este prima data cand joc pe aceasta comunitate, in trecut am jucat cu numele [F4L]Bestial. - Alte precizari?: It's good to be back, astept pareri despre About me.
  2. Liderele probabil nu se vor da momentan aproximativ toti playeri au level 1, intai trebuie sa crestem in level si cine isi arata interesul si poate chiar va primi o sansa asa ca succes. Toti cei care au lasat RPG1 pentru RPG2 au pierdut cate ceva, uni mai mult alti mai putin acum asta e alegerea fiecaruia.
  3. Trebuie sa spun de o mie de ori ca: Serverul Rpg2 a fost creat pentru playeri noi care se apucasera pe RPG1, pe rpg1 se ajunge in scurt timp la level 100 ganditi-va daca voi v-ati apuca si ati avea level 1 si ati vedea pe cineva cu level 100 nu ati tipa ca este mai bine sa dam un wipe sa fim toti egali ori nu ati mai avea placerea de a juca? Pentru ca nu aveti nici o sansa sa ajungeti pe cineva cu level 100. Gandeste-te tu daca ai avea level 100 cam 15000 ore jucate ti-ar placea sa se dea wipe nu? Ganditi ma si voi putin asta e singura posibilitate de a o lua de la inceput fara a se da wipe nu mai spuneti ca este o idee rea pentru ca eu vad ca da roade, 180+ players.
  4. Este permis sa jucati pe ambele servere dar sa nu faceti afaceri "necredincioase" . Nu iti dau exemple ca dupa poate intri la idei.
  5. Normal ca nu se va inchide, daca playeri scad pe rpg1 si vin pe rpg2 inseamna ca rpg2 a fost o idee foarte buna ce atrage playeri. Nu o sa se inchida nici un server, probabil playeri o sa le balanseze pe cele 2 si nu va fi nici o problema.
  6. Serverul azi a fost pornit nu toate sunt puse la punct cum trebuie. Serverul Rpg2 a fost creat pentru playeri noi care se apucasera pe RPG1, pe rpg1 se ajunge in scurt timp la level 100 ganditi-va daca voi v-ati apuca si ati avea level 1 si ati vedea pe cineva cu level 100 nu ati tipa ca este mai bine sa dam un wipe sa fim toti egali ori nu ati mai avea placerea de a juca? Pentru ca nu aveti nici o sansa sa ajungeti pe cineva cu level 100.
  7. Aveti putina rabdare sa vina royce de la liceu, la inceput este greu pana se aleg lideri/admini. Pentru wanted nu prea ai ce sa faci decat sa astepti sa se puna lideri ori sa nu stai afk. Trebuie ca eventuali admini care o sa fie alesi sa aibe grija foarte mare la inceput pentru ca toti playeri vor sa ia avantaj unul de altul si folosesc anumite programe "necredincioase".
  8. Foarte frumos, mi-a placut si am facut si eu primele mele 3 wallpapers cu el : http://imgur.com/bbsTm,qyJeZ,zVw3F#0
  9. Inainte sa ascult asta aveam 2 oo, acum am 10 oo.
  10. Diseara ora 22 cine are 20 rob points este rugat sa fie online pentru o activitate cu multa actiune! Atentie conteaza la rank up si functii.
  11. Am inceput cu stangul deoarece am facut un tratat in primele 2 saptamani nu se face nici un tratat dar se pare ca pe unkx nu il interseaza asta, pana acum puteam avea mult mai multe teritorii dar asta este o sa ramanem cu maxim 7-8 teritorii mereu.. Uni membri sunt cu nasul pe sus dar rezolvam si problema asta.
  12. Imi pare rau ca a trebuit sa las liderul dupa asa o scurta durata , Imi pare rau sa va dezamagesc dar au intervenit unele probleme iar rezultatele au aparut.. Bafta in continuare in orice veti face si sper sa ne revedem in unele factiuni si nu uitati este doar un joc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.