Jump to content

ELMagico

Donator
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

About ELMagico

  • Birthday 08/30/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest
  • Hobbies
    Sex salbatic.

Previous Fields

  • Real name
    Alessandro
  • RPG1 Nickname
    ELMagico

Recent Profile Visitors

1204 profile views

ELMagico's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

45

Reputation

  1. Nick : ELMagico Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 26/01/2018 Lipsesc din motivul: Probleme internet Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta diseara si weekend placut!
  2. Salutare, eu sunt ELMagico. Am venit sa va binecuvantez cu bagheta mea, poleita cu aur care a strapuns femeii dure, dar si blande, cu toate au fost contopite de ea! Va urez succes in continuare, nu mai fiti nabi, mai ales tu Usp, ca m-ai uramaresc Faction - logs, fiti si voi mai prudenti si incercati si voi sa nu mai gresiti ba, sa il fortati sa va protejeze. Kross, pacat ca ai iesit, dar banuiesc de ce.... Succes, sanatate si virtute, sa avem banii sa avem ce......... Ah. Va puup, sa ne auzim cu bine.
  3. Vreau sa le simt prezenta si caldura interioara, sa le simt cum se zmotocesc si le aud dorinta lor de a mai cere. Ele trebuiesc mangaiate, sarutate. Caldura lor si umiditatea lor, sunt dorintele de a ii oferi striga-te si lacrimi de placere, femeia trebuie lovita in toate pozitiile ramand pe buzele ei, numele tau si al profitorului tau, nenorocit, care o duce in exatzul neprevazut.
  4. Cata rautate este, cata dorinta de afirmare, mi-as dorii sa va linistesc iubindu-va fetitele, sa le fac sa le tremure trupul firav, sa le sunati in timpul acesta sa va raspunda, iar eu sa fiu inauntru simtindu-le caldura si auzidu-va vocea in telefonul ei, bajeti meii.
  5. Dragi luptatori ai orasului Los Santos, sunteti informati de catre romanticul ELMagico, ca dragostea pluteste in aer, sufletul trebuie mangaiat, trupul trebuie sarutat si dusmanii trebuiesc evidati, viata este frumoasa, iar atunci cand viata ne da lamai important este sa gustam, putin din dulcele calduros si dornic al fiintei iubite. Va ureaza succes bajatul, omul care nu-si doreste dusmani.. evita orice fel de conflict si iubeste cu trupul fara perdea.
  6. Buna dimineata. Este inadmisibil ca 9 oameni competenti sa nu prinda 2 attack pe LS. Este o rusine cum 6 oamenii dau rusine celor 9 si dau tocmai din SF in LS, in schimb noi reusim in LV, felicitari, ar trebuii sa le pierdem poate asa ne trezim la realitate, cele 2 pierdute cu VTB, nu a fost nimic intamplator.
  7. Dragi membri, va doresc un weekend placut, iar inceputul saptamanii sa ne aduca, bagarea unghiei in gat de catre toti dusmanii, atat declarati cat si cei nedeclarati. O zi superba, realizariile sa apara mai intai de toate in Real Life. GSB
  8. Buna seara colegii. Astazi avem 3 antrenamente bune si trebuie sa ne organizam in asa fel incat sa inchegam acest colectiv. Printr-un pm am sa vin cu propuneri noi, cu idei si totodata trebuie sa cladim un grup strans de persoane active, serioase care nu doar doresc sa cucereasca ci sa pastreze pana cand adversarul se plictiseste. Nu trebuie sa va multumiti cu, cucerirea teritoriilor, trebuie sa le pastram pana atunci cand vom decide sa rupem acest obiectiv, un obiectiv indraznet din care vor face parte doar jucatorii capabili.
  9. Nick: ELMagico Rank: 1 Nick-ul reclamatului: OG_KarNnaj Level-ul reclamatului: 10 MyStats bar a reclamatului: Descriere: DM. Dovada: http://s16.postimg.org/kk09wo4p1/sa_mp_868.png
  10. Este inadmisibil cum aceasta factiune Verdant Family, prin redeschiderea aplicatiilor, selectarea jucatoriilor fiind tot codati. Se merge pe aceasta cale in continuare si la numai cateva minute de la aplicarea, acceptarea si dobandirea unor functii mari, se dovedeste ca se folosesc coduri grele precum aimbot sau renko. Check ban list, suntem profund dezamagiti de incurajarea continuitatii... Rusine!
  11. Welcome celor noi! Dragostea este cel mai puternic sentiment trait atat de corpul uman, cat si de interiorul acestuia. Iubirea trebuie daruita atat trupeste cat si, sufleteste. Femeia trebuie tratata la adevarata ei valoare, ea trebuie facuta sa tremure de placere! Semnat, ELMagico
  12. Welcome celor noi. Eu sunt de parere in felul urmator, cei slabi, cei care nu sunteti obijnuiti sa traiti sub stres, care nu va credeti in stare sa luptati pentru turfuri si le vreti doar de-a gata, sa intrati undeva unde lupta nu isi mai are rostul, majoritatea s-au dus Verdant, scopul ? Ai toate turfuruile dar nu ai realizat nimic, deeoarece tu cand te alaturi acolo alti oameni au muncit, obijnuiti-va sa obtineti prin munca, prin evoluare, progresarea dumneavoastra. O zi frumoasa sa aveti!
  13. Nick: ELMagico Rank: 2 Nick-ul reclamatului: aL_paciNo Level-ul reclamatului: 21 Descriere: Limbaj, DM. Bara: Dovezi: http://postimg.org/gallery/1h4nk3ubs/30090b2e/ Nick: ELMagico Rank: 2 Nick-ul reclamatului: Hor5e3D Level-ul reclamatului: 19 Descriere: DM Bara: Dovezi: http://postimg.org/image/9rqqij8ud/cd02d79b/
  14. Welcome, colega. Bine ai venit printre noi. Visele devin realitate!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.