Jump to content

TLG NoLiFeE

Member
  • Posts

    627
  • Joined

  • Last visited

About TLG NoLiFeE

  • Birthday 11/20/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.nu-am.ro
  • Skype
    Dapjump

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova :X
  • Hobbies
    Sa'mi vad de treaba!! ;x

Previous Fields

  • Real name
    Alex.

Recent Profile Visitors

2410 profile views

TLG NoLiFeE's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 1 Reaction Given
  • 1 Reaction Received

Recent Badges

14

Reputation

  1. TLG NoLiFeE

    Nick: NoLiFeE Cel mai bun clan este: CBN De ce?: Deoarece nu da invite fara aplicatie ca cei din TLG si este un clan cu membri uniti nu cu membri care injura ca COLONELU (TLG).
  2. Nume in joc: NoLiFeE Level: 29 Varsta (Reala): 16 ani. Sex (Masculin / Feminin): Masculin. De cat timp jucati pe server?: 3 Ani. Factiuni precedente: Green Street Bloods Red Dragon Triad Southern Pimps Southern Pimps The Tsar Bratva Red Dragon Triad Verdant Family Green Street Bloods The Tsar Bratva Rank-ul ultimei factiuni (Specifica si factiunea): The Tsar Bratva Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-a fost spart contul. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Stracci Family rank 3. De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece este o agentie serioasa,activa si imi place cu ce se ocupa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor contra-cost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Pe rpg1 nu am mai fost,am fost pe rpg2. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu am mai fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 Ore. Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/Pta6Zvl Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3-Limbaj(Check forum) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce): O singura data deoarece mi'a fost spart contul. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari?: Mulțumesc pentru timpul acordat.
  3. TLG NoLiFeE

    Salut noobilor si nabelor cine vrea sa faca skill lawyer http://forum.b-zone.ro/topic/198325-rezervare-accept-lawyer/ cine nu sal pa.Vorbim in game ! Vaga a zis ca ma omoara daca nu postez acel link <3
  4. TLG NoLiFeE

    Nickname:NoLiFeE Factiune: Avispa Rifa Level: 41 Poza cu /acceptlaws : http://imgur.com/1usGRlM
  5. TLG NoLiFeE

    Nick: NoLiFeE Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar & Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Avatar ->Sa fie ceva cu Avispa rifa si numele "NoLiFeE" undeva unde se potriveste si la semnatura la fel va rog nu am o imagine anume. Text: Ceva legat de Avispa Rifa Dimensiuni: Avatarele le vreau mai lungi putin. Alte precizari:
  6. TLG NoLiFeE

    Nickname: [TLG]Nolifee Factiune: Avispa Rifa Level: 40 Poza cu /acceptlaws : http://imgur.com/ulJ2hbw
  7. TLG NoLiFeE

    Asta este perfecta,mersi frumos.Topic Closed
  8. TLG NoLiFeE

    Imi place asta dar poti sa imi scrii Avispa Rifa si numele cu,culoarea ochilor trigrului sau macar culoarea Avispa Rifa(verde mai inchis)
  9. Nickname-ul meu: [TLG]NoLiFeE Nickname-ul celui de-al doilea participant: [TLG]BoBBert Level-ul meu: 40 Level-ul celui de-al doilea participant: 26 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul celui de-al doilea participant: Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da Suntem de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da Alte precizari: Salut
  10. TLG NoLiFeE

    Nick:[TLG]NoLiFeE Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/nDiC2qb.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: [TLG]NoLiFeE jos si sus Avispa Rifa Dimensiuni: Pentru forum Alte precizari: Astept creatiile voastre
  11. TLG NoLiFeE

    Nick: [TLG]NoLiFeE Rank: 1 Motivul absenţei: AM FOST LA WAR DAR IMI PICA NETUL IN PROSTIE NU POT JUCA IN MIN 29 MI-A PICAT SI nu am facut poze Data war-urilor: 03/03/2014 Alte precizări: . Numărul total de învoiri: 1
  12. Nickname: [tlg]nolifee » Level-ul deţinut: 37 » Rank-ul deţinut: 2 » Motivul pentru care doreşti să intri (minim 20 de cuvinte): Swat este echipa care se duce dupa criminali si imi place actiunea cand ma duc dupa robbery si nu prea mai vreau rutiera! » Alte precizări: .
  13. » Nick: [TLG]NoLiFeE » Rank: 1 » Echipa: Rutiera » Data: 12.02.2014 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Antrenament » Lipsesc din motivul: Plec de acasa. » Alte precizari?: Succes la antrenament.
  14. Salut baietii am venit de la LICEUL VIETI,ne vedem in joc poate astazi a 15-a cumpar si eu infernus.Ne vedem in game!
  15. TLG NoLiFeE

    Salut baietii,am venit de la liceu,vorbim in game P.s Felicitari Casso pentru lider sper sa ne intelegem bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.