Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FlorinHBK

Member
  • Posts

    2823
  • Joined

  • Last visited

About FlorinHBK

  • Birthday 04/15/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi
  • Hobbies
    Hitmen Agency

Previous Fields

  • Real name
    FloriN

Recent Profile Visitors

12120 profile views

FlorinHBK's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

831

Reputation

About Me

T44Nb3d.png

Nickname: FloriN_HBK

Level: 84
Premium account: Yes

Leader: Yes

Admin: Yes

Helper: Not anymore.


T44Nb3d.png

Faction: Hitmen Agency

Rank: 6 (Leader)

Function: Director

Member since: 1.02.2013

Pozele agentiei - http://imgur.com/a/9UODU#2


T44Nb3d.png

Business: The Bank of San Fierro

House id 112: Palat level 15 Richman

Personal car: Bullet/Banshee

Personal bike: Freeway

Personal boat: Squalo

T44Nb3d.png

Agent 47: ''Always knew i didn't belong in this world. I wasn't made for this. But I'll never forget - those who betrayed me, and those who never failed my trust. I'll be carrying this lesson: never trust anyone and rely on your instincts. Forget the past. I'll never find peace here. So, I'll seek justice for myself. I'll choose the truth I like.''

SDFAQwH.gif

Agent 47: "Padre, I have sinned... I've done some terrible things in my life... I... I have killed... many people. For money, out of evil out of hatred. So why should God forgive me?...Lead me oh heavenly father, in the path of right. I walk alone and stumble in the dark. Show me the light and I'll go there.Let me find peace in my own heart and save me from my enemies."

po3OcXd.gif





 


The Beginning

 


Cariera mea a inceput pe 11 ianuarie 2012. Am auzit la scoala cum doi prieteni foarte buni Razvan14 si Toushiro vorbeau despre SA:MP si m-am gandit sa ma alatur lor. Am inceput ca toti jucatori de la Spawn Civil cu 5k in mana si 10k in banca. Primul lucru care l-am facut a fost sa-mi iau licenta de driving. Impreuna cu Toushiro ne-am decis sa luam jobul de Farmer pentru a putea aduna ceva bani visand la o masina sau chiar la un business. Inca tin minte cum dupa ce adunam 60k din munca fugeam repede sa ii bagam in banca. Ne saturasem sa tot fim trimisi la Spawn Civil asa ca ne-am luat rent la casa lui Kaiac. Dupa ce am mai crescut in level Razvan14 ne-a luat pe amandoi si ne-a cumparat toate licentele. Razvan era membru al Agentie pe atunci si mi se parea un lucru de mare prestigiu. Intre timp descoperisem comanda /skill si simteam dorinta de a face skill 5 la ceva. Astfel odata ce am facut level 4 am schimbat jobul si am facut skill la fish si mecanic dorind sa aplic intr-o factiune pasnica. Odata ce am facut level 5 am aplicat in Fire & Medic Department renuntant la statutul de civil.


Part One - Fire & Medic Department

 



Prima mea factiune pasnica. Lider pe atunci era [F4L]Corneliu impreuna cu Sebby. Am dat testul de intrare cu Eugen90 si am trecut cu 0.5/3. Intre timp un alt prieten foarte bun, Letzgo auzind despre server de la mine, si-a inceput cariera pe B-Zone. Inca imi amintesc cum il plimbam cu ambulanta in timp ce faceam comenzi iar el avea jobul de trucker. Am avut norocul ca sa asist la un nou update si anume Rodeo Vehicle, unde timp de 2 zile am frecventat acea zona si am realizat un raport foarte mare. Cand mergeam la ferma 2 pentru a oferi heal m-am imprietenit cu un player foarte harnic si de treaba, rlm29. Dupa 2 saptamani am primit rank 2 si incepea sa-mi placa tot mai mult factiunea insa simteam nevoia de a incerca ceva nou. In acest timp Razvan14 a fost promovat lider Corleone Family alaturi de Spawn si mi-a spus ca atunci cand fac level 10 sa aplic. In aceasta factiune m-am simtit foarte bine fiind singura mea factiune pasnica din cariera si m-am imprietenit cu Roxor, Inferno27, Laur25, Sickk, Tomyy, Everzor. Inainte sa plec din factiune am reusit sa-l aduc aici si pe Letzgo. Cand am facut level 10 am parasit factiunea cu rank 2 si am aplicat in Corleone Family.


Part Two - The Corleone Family

 



Prima mafie si cea mai iubita. Dupa aplicatie, eu cu Toushiro am avut de dat fiecare cate 3 probe pentru a putea fi membri. Am dat regulamentul cu Razvan14, dupa un test legat de capacitatea de a conduce o masina a factiunii si in cele din urma 5 duele deagle. Am unul dintre cei mai grei adversari posibil si anume The.MiSter. Desi stiu ca m-a luat mai usor am pierdut 2-3 cu el insa am fost acceptat pana la urma. Am primit jobul de arms dealer avandu-l lider de grupare pe Epsylon si am luat skinul cu camasa alba. Mi se parea asa de frumoasa aceasta mafie din toate punctele de vedere: prestigiu, istorie, membri de calibru, hq-ul, masinile personale, cele ale membrilor si in cele din urma conducerea. Membrii factiunii era cei mai buni, de nota 10+ . Aveam capacitatea de a crea un grup unit cum rar s-ai vazut. Eram uniti si la bine si la rau. Intr-o seara dupa antrenament tin minte ca am dat primul meu rob cu The.MiSter in Huntley si am reusit sa luam. Simteam adrenalina care imi lipsea in factiunea pasnica. Primul meu war a fost impotriva celor de la Cuneo Family avand loc la ferma parasita. Tin minte ca am reusit sa dobor niste adversari destul de grei pe atunci si am reusit sa castigam war-ul. Tin minte cum faceam eventuri multe la GSLS sau cat de activi si seriosi eram la antrenamente. M-am imprietenit usor cu membri precum: Meddy, Karan_CoolRule, Mr.Kassadin, edusca00, Smartel,Epsylon, Gaby, Tom.Hagem, i7. si multi alti. Dupa 1 saptamana UnknownX a fost ales Don Corleone iar Razvan14 a plecat sublider Barzini alaturi de Kaiac. Am primit si un fw pentru ca mi-am aparat un coleg insa cel care mi-a facut plangerea era cu degetul pe F8 dinaintea mea. Dupa ce am trecut de perioada de teste am parasit mafia fiindca nu ma simteam bine. Multi alti membri au parasit si ei factiunea si atmosfera se stricase. Mi-am dat demisia cu greu iar Razvan m-a chemat in Barzini Family.


Part Three - The Barzini Family

 



Trecerea de la o mafie la alta era ceva nou pentru mine si eram hotarat sa raman cat mai mult aici in caz ca se va forma un grup la fel de bun. Razvan14 a reusit sa formeze o mafie puternica de cand a luat sublider si tin minte ca am reusit sa ii invingem pe cei de la Paterno Family la gara LV. Mai tarziu functia de Don Barzini a fost oferita lui aLyn.masteR care a decis sa dea wipe pastrandu-l doar pe Razvan ca sublider. Toata mafia ne-am intalnit la Spawn Civil si imi amintesc cum alti se gandeam sa aplice in alte factiuni. Eu impreuna cu Toushiro si Letzgo am aplicat in Barzini Family si am fost invitati. Mai tarziu Toushiro a plecat in National Guard. Fiind o mafie in constructie am avut ocazia sa cunoastem mai bine pe noii membri. Dupa ce s-a creat un grup unit Razvan14 a plecat inapoi in Agentie. Am avut onoare de a-mi face noi prieteni precumTeylo, Mag1[c], RazvanYs, GhostT, Tataie, William, Mr_Qwerty , Andrew, Cipri., T.Montana, TudorTudy23, H1gh, Cristi95, Nicu_Apetrei. Se crease o mafie puternica si unita. Andrew era sublider, Qwerta rank 5, William cu Mr.Kassadin rank 4 . Eram foarte activi, organizam targuri, faceam eventuri, ne ajutam unul pe altul, la waruri reuseam sa castigam . Eu cu Letzgo eram permanent uniti si am reusit. Teylo avea jobul de whore si noi nu o sa uitam niciodata momentele din Pony. Deja aveam o reputatie foarte buna intre mafii. Eu cu Letzgo ne-am cumparat Premium Account si peste cateva zile am reusit sa-mi achizitionez o masina mult dorita,Premier. Intre timp am fost avansat pana la rank 3 iar Letzgo la rank 4. Momentele petrecute alaturi de acesti membri nu pot fi uitate. Am inceput sa iubesc foarte mult mafia si eram total devotat ei. Dupa 2 luni jumate Mr.Kassadin si-a dat demisa pentru a intra in Hitmen Agency. A fost primult cutremur. Cu timpul mafia a devenit mai inactiva iar membri nu se mai intelegeau la fel de bine. Mr.Kassadin a picat testele la arme si s-a dus dupa in Police Department. Teylo a parasit si el mafia si s-a dus langa Kassadin. Eu cu Letzgo priveam cu mafia se duce in jos si am incercat sa o mentinem la un anumit nivel insa nu pentru mult timp. Letzgo a plecat si el. Eu ma gandeam sa plec insa aveam o oarecare remuscare. Imi doream sa fac parte dintr-un Departament sau din Hitmen Agency. Cand aplicatiile Agentie s-au deschis Razvan14 m-a anuntat si nu am mai stat pe ganduri. Mi-am pus cu greu demisia si mi-am luat la revedere de la mafie. Am parasit Barzini Family ca rank 3.

Fight and Win like a Brave man! - Click


Part Four - Hitmen Agency

 

 


Am ajuns sa vorbim si despre factiunea mea de suflet.Cand am vazut ca sunt acceptat in Agentie m-am simtit ca in al 9-lea cer insa am stiut ca mai e mult de munca pana a fi membru. Mi-am luat rent la casa lui Addyn si am asteptat sa dau testele. Am trecut peste regulament dupa care am fost toti adunati la hq urmand armele. Pe atunci inca exista rifle in order 1,2 iar sniper-ul era folosit doar de rank 3+. Dupa ce am trecut si de proba 2 , TheEmperor m-a luat si am plecat sa fac contractul decisiv. Culmea e ca am avut contract fix pe Don Bazini, aLyn.master insa nu am avut timp de depanat amintiri. Urmatoarea zi am aflat ca am luat nota 10 si am devenit membru al agentiei. Sunt absolut sigur ca nicaieri nu o sa ma simt la fel de bine ca in agentie. Este locul perfect pentru mine. Nu am sa uit niciodata momentele petrecute aici. De la primult contract pana la cele mai grele momente. Conducerea agentiei si colectivul era unul foarte unit si dintre cele mai bune. Addyn era lider iar [F4L]Shocky subliderul. Am traversat o perioada grea si anume a contractelor cu rifle ce trebuiau sa fie silent. Multi playeri pe atunci faceau abuzuri si tot felul de probleme agentilor tocmai pentru a le face post iar dupa sa aplice in agentie. Nu am sa uit cum ma ascundeam prin tufisuri sau dupa case pentru a nu-mi dezvalui identitatea. Dupa cele 2 saptamani de proba am prins curaj si am reusit sa-mi dezvolt aptidunile de hitman. M-au ajutat foarte mult si ceilalti membri de la care am invatat cate ceva ce mi-a fost foarte util. La fel ca in precedentele factiuni s-a format un grup unit. Un moment ciudat este atunci cand efectuezi un contract pe un prieten sau pe o persoana care o cunosti. Ai o stare anumea insa tot trebuie sa apesi pe tragaci. M-am imprietenit cu Al3xu1tzu, Blue_Blood, TheEmperor, Shocky, Radu, Adytzu, Bullz007, XXZJames, Freddy, Kevin, R3g3n3sis, Dragos, [F4L]Blade, ShinyShadow, Hogan, Vinnie, Aragon , Cappalini, Everzor,AlexBibi Am avut bucuria de a da aici si peste alte fete cunoscute precum Razvan14 si Karan_CoolRule. Am fost promovat rapid de catre Addyn la rank 2 - Marksman . Intre timp TheEmperor plecase rank 5 ca Lider Tattaglia iar Karan a fost promovat rank 5. Dupa ceva timp s-a facut marele update. Avandul ca coleg pe Mastertrap acesta a decis sa inlocuiasca rifle cu sniper in order. Astfel a inceput o noua era pentru fiecare agent. Am inceput sa am rapoarte mult mai mari , de la 80 contracte in sus. In fiecare saptamana Razvan14, Al3xu1tzu , Blue_Blood si cu mine reuseam sa avem cele mai multe contracte. Bineinteles asta pana cand Vinnie a aplicat si a reusit sa doboare recordul de contracte de atunci. Primii 3 care aveau cele mai multe contracte pe saptamana erau alesi asasini si mergeau alaturi de Shocky dupa BlackList. Membri se ajutam uni pe alti si la roburi. De fiecare data cand dadeam rob fugeam pe vaporul din San Fierro si omoram toti toti copii care veneau dupa noi. Era o moda printre departamente ca de fiecare data cand dadeau membrii agentie rob ,sa fuga inainte pe vaport pentru a avea sanse. Inca mi-l amintesc pe Kassadin si Letzgo cum facea pe frecventa cand dadeam rob. Agentia mergea foarte bine cu noul update iar Addyn cu siguranta avea cel mai mare merit. Ulterior Shocky a primit functia de admin, Karan la fel. In agentie s-au alaturat multi alti playeri buni: Marco, Anthony, Toreno, Shadowfax. Erau momente cand multi membri nu si-ar fi dat rank-ul 1 din agentie pentru cel de llider al unei mafii. Dupa ceva timp Addyn avand incredere in mine si vazand ca sunt activ m-a promovat rank 3 - Agent. Ma simnteam implinit insa dupa o saptamana Shocky a plecat in The Stracci Family. Noul sublider a fost ales Karan iar rank 5 a fost promovat Radu cu o vechime uriasa. Dupa acestea eu si Al3xu1tzu am fost promovati la rank 4 -Special Agent. Dupa ceva timp lui Razvan14 i s-a implinit o dorinta uriasa,aceea de a-si conduce mafia de suflet, Corleone Family. Totul era frumos insa tot ce-i frumos nu dureaza mult. Addyn a trebuit sa renunte la functia de lider si de admin. Noul lider a fost Anthony. Nu vreau sa comentez despre acest lucru insa pot spune doar ca jumatate de agentie a plecat, agenti cu rank mare si-au dat demisia, trageti voi concluzii. Multi agenti au plecat langa Razvan in Corleone si ma implorau si pe mine sa ma duc acolo. Tineam la Corleone insa nu puteam sa plec de acasa. Iubeam prea mult agentia insa nu puteam sa privesc cum se duce in jos. Dupa ce Karan si-a pus si el demisia, nu am mai stat pe ganduri . Cu durere in suflet si cu un gust amar am parasit agentia si mi-am luat la revedere de la 3 luni frumoase parasindu-le cu rank 4 - Special Agent.
Remember Addyn. - Click

 


Part Five - The Corleone Family

 



Inapoi in Corleone. Da,a fost ciudat la inceput ramasesem cu gustul agentiei insa viata merge inainte. Nu trecea un moment fara sa ma gandesc la Hitmen Agency. M-am adaptat repede mai ales ca in mafie eram numai prieteni de-ai lui Razvan. M-am imprietenit repede cu Madytzu, Alpha, Norbert14, Fivelicious, [F4L]Oto, Andreynh0, Cipri., Bad., Sonny.Corleone, Daniel., Tymonela, sor1ne3l, Oantzah , MyAir, Nale si multi alti care se regasesc in Golden Team of Corleone. Dupa ce a fost dat afara din agentie pentru abuz de leave/get ni s-a alaturat si Blue_Blood. Eram o mafie extrem de unita si puternica. Nu au lipsit contractele pe mine insa intotdeauna am vrut sa stiu cum e de partea cealalta a sniper-ului. Prin activitate, munca si rabdare am reusit cu toti sa cucerim prima data Las Venturas iar dupa ce eu a trebuit sa ma retrag putin timp din activitate, acesti membri au reusit sa cucereasca si Los Santos: ''Familia Corleone a reusit cucerirea oraselor Los Santos si Las Venturas fiind prima mafie , alaturi de liderul Razvan14 ,subliderul MadyTz si membrii care au trecut prin familia Corleone si au ajutat familia si membri care inca sunt si ajuta familia :cipriTM, Mr.Kassadin , Alexutzu222 , Alpha287, Cipri., Letzgo , s0r1n3l , Andreynh0 , NuTLine , oTo , Daniel. , NewLife , Tymonela , RoxoR , Blue_BlooD , AdRiaNN , James. , Mr_Qwerty , T.Montana , Oantzah , Norbert14 , NuDX. , Darkilic , Zotag , Nale , MyAir , Micku7zu , TraTeCyy , i7. , Squiz , Sonny.Corleone , Maya , Karan_CoolRule , 3n3rgy , Freddy. , Shaco , FloriN_HBK , al3xu1tzu , [s4G]Xander96 , Ice_LtBlue , Dragos , Andrew , Blue_Touch . Acesti membri trebuie respectati pentru ceea ce au realizat aici in Corleone si nu trebuie sa fie uitati . ''
Corleone Family m-a invatat ce e respectul si cat de sus se poate ajunge prin colaborare. Devotamentul membrilor fata de mafie a dus la marile cuceriri. Am parasit mafia ca rank 2 pentru a nu tine locul ocupat fiind foarte presat de viata reala. Gandul la agentia inca traia. Fosti membri din The Corleone Family i-am mai intalnit dupa ce m-am apucat iar de SA:MP in clanul Team of Legends.

 


Part Six - Hitmen Agency


Casa dulce casa. Cand m-am reapucat de SA:MP prin ianuarie am aflat ca Radu a luat lider si m-am gandit sa aplic. Am apreciat enorm ca acesta mi-a oferit o sansa si nu l-am dezamagit. Am dat regulamentul cu Bigzila si armele impotriva lui Trna iar contractul l-am facut impreuna cu Kistuck impotriva lui Kobra - Sublider Barzini. Astfel m-am intorsc acasa pe data de 1 februarie 2013 si inca fac parte din agentie. Am intalnit noi membri si am legat noi prietenii cu: Roxor, Dydu, Clayton, Bigzila, Mathiew, Scarface, Mages, ValentinoRossi, Zer01, Unk., Vicenzo, Corinutza , Maya(LeaDea), Alex, Ander, dRe., Flames, Allen, Mefx, Wilder, [F4L]Xes, [F4L]Dexter, Ramires, Audi_RS8, Christian, BogdiBmx, Exibo. Noul lider al agentie este acum Adyztu un alt agent de colectie si un player extraordinar.
*O alta parte a carierei mele nu cred ca o sa mai vedeti fiindca aici e casa mea. Tin sa le multumesc fostilor lideri care au crezut in mine si sper ca nu i-am dezamagit. Am sa stau in agentie cat mai mult fiindca tin prea mult la ea si nu as renunta pentru nimic in lume. Am adunat 3 luni cu Addyn lider si peste 1 an cu Radu/Adytzu lider ca agent si nu m-am plictisit nici o clipa. Indiferent ce-mi rezerva viitorul nu voi parasi aceasta factiune. Hitmen Agency este singura mea factiune la care mi-as dori sa fiu vreodata lider si la care tin cel mai mult.
*A venit si momentul sa ies la inaintare. Multumesc lui Addyn, Radu, Adytzu si Kelton pentru sansa acordata ca lider, insa le datorez multe si membrilor care au ramas langa mine, care ma stiu de la inceput. Multumesc si agentilor care au ramas si cu ajutorul carora vom inalta agentia.
Golden Agents: Addyn, [F4L]Shocky(Shocks), TheEmperor, Royce, Razvan14(Chakka14), Al3xu1tzu(xxx Nurse- Carrey.), Freddy.(Bro), Blue_Blood(Leave/get/leave/get), Karan_CoolRule(Karan bro), Radu, Adytzu, James, Dragos, R3g3n3sis, Hogan, Bullz007, Tohaneanu, Alex.Bibi, Vinnie, Cappalini, Roxor, Kistuck, Mathiew, Dydu, Mages, Steve, Show, Tarydon, Corinutza, unK.(the old guy is still here), Skyline, Bogdibmx, ALex, Awake, [F4L]Dexter, Srn, Clayton, Vincenzo(Cockva), Bigzila(Shreck), Ander.(hander), Zer01, Rlm29(bro), Killerfish, Bladestar(Stifler), Explosive(men), Dienutza, Denii, Shooter, RzR.Marius, Skillz, Just.Xes, Audi_RS8. Toti acesti membri dar si cei care fac parte din agentie in acest moment, merita respect si recunoastere.
*Fiindca mi-am facut treaba ca leader, mi-a fost acordata sansa de a ajuta intreaba comunitate ca helper. Multumesc din nou pentru sansa acordata si sunt sigur ca nu voi dezamagi.
*Ei bine, am ajuns si la punctul maxim al evolutiei mele in joc. Dupa 1 luna jumate ca Helper, am fost promovat de Stuff ca Admin. Le multumesc tuturor pentru sansa acordata, ma voi ocupa de amandoua functii cat mai mult posibil si sunt sigur ca totul va merge bine.

Trophy Room - The Supreme Hitman

 

 

The Fastest One #2: FloriN_HBK ( 3 seconds)

The Silent One #103: FloriN_HBK
Editia 133 " The Silent One " a fost castigata de FloriN_HBK, Felicitari

Editia 172 " The Silent One " a fost castigata de FloriN_HBK, Felicitari

Agent of April : FloriN_HBK

Agent of the month : FloriN_HBK ( September )

Agent of the month : FloriN_HBK ( October )

Editia 11 " The Most Contracts " a fost castigata de FloriN_HBK, felicitari ! (01septembrie - 01octombrie) (287)

Editia 12 " The Most Contracts " a fost castigata de FloriN_HBK, felicitari ! (01octombrie - 01noiembrie) (219)

Editia 13 " The Most Contracts " a fost castigata de FloriN_HBK, felicitari ! (01noiembrie - 01decembrie) (273)

Editia 14 " The Most Contracts " a fost castigata de FloriN_HBK, felicitari ! (01decembrie - 01ianuarie) (323)

Cele mai multe contracte efectuate într-o zi/Most contracts done in 1 day :

33 contracte - FloriN_HBK

(26.12.2013)

The Most Valuable Contract: Ciccio

Hitman FloriN_HBK has fulfilled 3525 contracts and collected $151,840,000 $

Tin sa adaug ca mai sus am prezentat o parte din prietenii mei, nu toti. Ceilaltii se stiu care sunt, nu trebuie mentionati.
Daca a-ti inlatura oricare parte de mai sus as fi cu totul alt om. De cand joc pe B-zone am incercat sa ajut cat mai mult posibil pe oricine, sa stau cat mai mult in fiecare factiune si m-am dedicat acelui grup.
Cel mai important lucru care trebuie sa-l stiti este ca doar prin munca, pasiune si dedicatie veti putea reusi sa va creati un nume si sa aveti succes. Luptati pentru ce doriti, nu renuntati la primul hop.

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.