Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Draco RPG3

Member
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Campina

Recent Profile Visitors

438 profile views

Draco RPG3's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

6

Reputation

  1. Nickname : Draco Rank : 5 Reclam pe : [420]KeKsic Level-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : DM aiurea Martori : - Dovezi : https://imgur.com/a/F4gCs0s
  2. The Silent One, editia 492 a fost castigat de Ramona cu contractul acesta . Felicitări! In cadrul acestei editii (saptamana 22.08-28.08 - #492) avem urmatoarele sanctiuni: - Nu avem The Silent One, editia #493 a inceput! Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
  3. The Silent One, editia 491 a fost castigat de AndreiPN cu contractul acesta . Felicitări! In cadrul acestei editii (saptamana 22.08-28.08 - #491) avem urmatoarele sanctiuni: - Nu avem The Silent One, editia #492 a inceput! Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
  4. The Silent One, editia 488 a fost castigat de Rullez. cu contractul acesta. Felicitări! In cadrul acestei editii (saptamana 01.08-07.08 - #488) avem urmatoarele sanctiuni: Snake (Rank 5) - Poza incorecta - FW (Abatere precedenta) The Silent One, editia #489 a inceput! Premiul este de $200.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. De asemenea, va rog, ca pentru acest concurs The Silent One sa incepeti sa postati contractele pentru editia curenta DOAR dupa ce sunt postate rezultatele pentru editia precedenta, altfel riscati sa primiti un AV. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
  5. The Silent One, editia 487 a fost castigat de Zolomon cu contractul acesta. Felicitări! In cadrul acestei editii (saptamana 01.08-07.08 - #487) avem urmatoarele sanctiuni: Frank_Capone (Rank 5) - Neparticipare - AV (Prima abatere) The Silent One, editia #488 a inceput! Premiul este de $200.000. Trebuie sa postati doar UN contract cu o distanta care sa depaseasca 300m. Tin sa va reamintesc ca acest concurs este OBLIGATORIU. Fiecare membru trebuie sa posteze o imagine ca cea de la testul de intrare in agentie si sa respecte conditiile mentionate mai sus. Nepostarea contractului sau postarea unui contract ce nu respecta conditiile impuse duce la sanctionarea voastra, initial cu AV si dupa cu FW daca neparticiparea/greseala persista. De asemenea, va rog, ca pentru acest concurs The Silent One sa incepeti sa postati contractele pentru editia curenta DOAR dupa ce sunt postate rezultatele pentru editia precedenta, altfel riscati sa primiti un AV. Puteti participa la acest concurs prin postarea contractului dupa modelul urmator: Nume in joc: Contract:
  6. Nume: Draco Contractul ales: https://imgur.com/a/ARCmcFF
  7. Nume în joc: Draco Contractul ales: https://imgur.com/a/F2ArWo6
  8. Nume în joc: Draco Contractul ales: https://imgur.com/a/Q8iPy8E
  9. Nume in joc: Draco Contract: https://imgur.com/a/ijOkcYH
  10. Nume in joc: draco Contractul ales: https://imgur.com/a/F2SMeMN
  11. Nume în joc: draco Contractul ales: https://imgur.com/a/oDeYwhE
  12. Nume in Joc: draco Contract ales: https://imgur.com/a/o16VtMg
  13. Număr în joc: draco Contract ales: https://imgur.com/a/9NivUdo
  14. Nume în joc: Draco Contractul ales: https://imgur.com/a/dnmiXFw
  15. Nume: Draco Contract: https://imgur.com/a/fw8yRSq
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.