Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MrRadu

Member
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

About MrRadu

  • Birthday 01/16/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    IT, WebDeveloping, Photography and my mind

Previous Fields

  • Real name
    Istrate Radu

Recent Profile Visitors

552 profile views

MrRadu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

15

Reputation

  1. MrRadu

    Tombola B-Zone

    Nickname: MrParadox Level: 9 Sunt jucătorul cu numărul: 6 Alte precizări: Multa bafta.
  2. Incurand se va deschide server de MTA cu mod-ul DayZ. Modul este unic si o sa aveti suprize si modul de joc mai placut fata de alte servere.

    1. so0unDy

      so0unDy

      Cat costa baza?

    2. MrRadu

      MrRadu

      Aceste informatii vor aparea dupa redeschiderea server-ului.

  3. @, buna seara. 1. E integrata placa video? Da, iti scrie chiar si acolo. Nu vei gasi Intel HD Graphics 4400, vre-odata dedicata. 2. Ma pot juca samp pe el fara plobeme si cu moduri? Da, desigur. Singurul care iti poate face problema e procesorul. Daca-l solicti la jocuri mai grele. 3. Ma mai pot juca si minecraft ? Da, chiar si cu shaders. 4. Pot juca samp cu modurile si sa filmez? Desigur. Ti-as recomanda OBS, pentru filmare sau o placa de captura. Cand cumperi acest PC, spunele(in note cand il comanzi, sau in magazin) sa nu iti instaleze Linux, cum este in presentarea datelor, eventual Windows, sau sa ti-l trimita in forma dos. Pentru ca nu o sa stii sa dizolvi partitia Linux-ului(daca nu ai mai lucrat cu unul).
  4. Buna seara, . Apasa pe start, click dreapta pe My Computer, apoi proprietati, pe partea stanga a paginii vei vedea Device Manager. Apasa pe el, cauta placa video, dai uninstall. O sa-ti puna update cu driverul, prestabilit de windows 7 din nou. Ai spus ca ai, Intel® HD Graphics Family 2000. Intram pe site-ul official al intel-ului, unde are un program gratuit special pentru drivere: https://downloadcenter.intel.com/download/24345/Intel-Driver-Update-Utility Instaleaza-l, scaneaza, iti iei driverele si s-a rezolvat problema, fara sa folosesti alte protocoale de rolare cu alte site-uri si cu probabilitatea de instalare gresita a driver-ului.
  5. , prima etapa care trebuie sa o urmezi, este sa cureti putin couler-ul, eventual sa verifici pasta termoconductoare daca nu este pe terminare(daca da, inlocuieste-o), dupa verifica atat in placa de baza cat si in hard daca mufele sunt fixate bine. Daca problema persista, dupa ce ai facut ce ti-am indicat, reinstaleaza si Windows-ul, cum a zis colegul Cristyan.
  6. Scuze pentru dublu-post, motivul este: delay in momentul postarii.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.