Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

PATRiOT

Member
  • Posts

    669
  • Joined

  • Last visited

About PATRiOT

  • Birthday 07/10/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://dexonline.ro/definitie/patriot
  • Skype
    bloodrkrse

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cluj-Napoca
  • Hobbies
    YA GUNNERS YA

Previous Fields

  • Real name
    a true LEGEND

Recent Profile Visitors

3303 profile views

PATRiOT's Achievements

Regular

Regular (8/14)

44

Reputation

  1. daca din intamplare mai intrii pe server. deschid o bere in amintirea serilor pierdute pe skype. pwp

  2. THE GOD IS BACK!

  3. Toate sunt foarte reusite. Mai astept cateva avatare!
  4. Nick: PATRiOT Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Bikini girls or Kate Upton Text: PATRiOT Dimensiuni: 150x250 Alte precizari: Succes!
  5. ... imi pare bine ca v-am cunoscut. Eu pun aici "punct" capitolului "SA:MP" din viata mea... joc SA:MP de prea mult timp, am fost prin atatea comunitatii, una n-am intalnit mai frumoasa si mai stransa ca B-ZONE. Majoritatea prietenilor mei s-au lasat, iar cei care mai joaca sunt inactivi... la toti ne vine randu'. Daca vreti sa pastrati legatura cu mine add skype: bloodrkrse. Remember my name!
  6. La multi ani!

  7. Eu am iesit, e asa cald in camera incat ma apuca somnu'. Vorbim maine! Nb!
  8. Am fost si vom ramane nasii Stelei, istoria ne obliga!

    1. Mastertrap21

      Mastertrap21

      Unii cu galeria, pregatirea de "Șampions Lig", batalia pentru locul 4, altii cu echipa, fotbalul, rezultatele, campionatul, cupa, supercupa, eventul, jucatorii, victoriile, seria de 23-2 la puncte in ultimele 10 meciuri directe, tenis in 2 manse, etc. Canta saracii dinamovisti dupa cum ii dirijeaza stelistii :).

    2. PATRiOT

      PATRiOT

      Nu are Eminescu poezii cate cantece de galerie are Dinamo. Nu vad ce legatura are stoaia cu PCH.

  9. @, am vazut faza aia in direct e amuzant ca el tot tine biletu ridicat Mai zii ceva,
  10. Nu cred ca intru azi in sa:mp, ma uit la Starladder season IX. Pentru curiosi: http://www.twitch.tv/dotastarladder_en Bafta la joc!
  11. Neata, acum m-am trezit si eu. Am stat pana la 2:30 sa joc dota2 ... dezamagire mare dupa meci. 1-1, i-am inchis bine dar nu am avut atacant sa finalizeze. Care vrea sa faca un interviu cu mine?
  12. Nu vreau sa ziceti ca n-am nici o sapt in factiune si incep sa dau ordine, dar am jucat foarte prost la war azi, si o sa ne mearga din ce in ce mai prost daca nu ne organizam ca echipa. Sunt foarte multi in factiune, care cred ca fac marea cu degetu' si nu asculta de astia cu experienta, mai batrani pe comunitate. Nu trebuie sa stii sa tragi cu arma sa castigi un war, cu o organizare potrivita si o tactica bine pusa la punct poti castiga war de war. Daca vreti sa ne pastram pozitia de sefi peste LV trebuie sa ascultati si sa nu mai comentati atat. Atat am avut de spus, noapte buna!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.