Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

T h i e f

Donator
  • Posts

    4826
  • Joined

  • Last visited

About T h i e f

  • Birthday 09/23/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://N-am.
  • Skype
    Poti da PM.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    England.
  • Hobbies
    Photography, technology, photo editing.

Previous Fields

  • Real name
    Eduard.
  • RPG Nickname
    Bogdan2309.

Recent Profile Visitors

9856 profile views

T h i e f's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

572

Reputation

  1. si la mine e ceva problema cu rezolutia, nu are 60hz, merge pe 50hz unde se vede clar si cealalta 59.94 merge mai fluent dar se vede mai pixelat putin..
  2. cum e hdd-ul cand ai frame dropuri? vezi daca sta in 100% ce alte componente ai? RAM, CPU etc.
  3. careva stie cum sa rooteze un LG G4 H815?

  4. domnul metin 2 cf tzgan gras narod

    1. Ocaust

      Ocaust

      bine ba grasule aka cs go, tu cf

    2. T h i e f

      T h i e f

      cs go nu mai merge nush de ce help me plsss?

      iti dau reputatie pana la 1k haide cu reply

    3. Ocaust

      Ocaust

      care-i problema comrade

  5. buna sa-ti fie inima tinere cf mai traiesti

    1. Show previous comments  8 more
    2. T h i e f

      T h i e f

      :))

      wow de cand nu am mai vazut emoticoanele astea :)) de cand era messengerul yahoo

    3. LEWA

      LEWA

      ah, ești un spart.

    4. T h i e f
  6. Pana la urma baiatul a dat comanda de pe wishlistul lui cods, cel cu ryzen si 1060. Va multumeste tuturor pentru ajutor, puteti inchide topicul. nu am putut da edit la postarea de sus.
  7. destul de bun setupul la pretul asta, dar el vrea sa schimbe carcasa cu alta mai ieftina, ce recomanzi? eu personal am vazut tesseract SW ca se descurca bine, are airflow bun si dimensiuni ok, daca e poti sa modifici wishlistul ala si sa-l pui iar cu o alta carcasa? EDIT: Am reusit sa fac wishlistul ala nu mai trebuie sa faci tu. Mersi.
  8. multumesc pentru recomandari, o sa va anunt cand baiatu' da comanda, pana atunci poate mai vine careva cu altele si gaseste altceva.
  9. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi? 3500lei. Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): nu. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)? Fara monitor, are el de 1080p, HDMI inclus. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)? nu am nevoie. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc. gaming si taskuri de zi cu zi. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming? PUBG, CS GO, Rainbow Six Siege, GTA5.. astea mai noi si in trend. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu neaparat. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci): Nu. Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile): 1-2 sapt. În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui? Da, doresc asamblarea sistemului. Alte precizari: Nu e pentru mine, fac pentru un prieten. Doreste niste recomandari urgent. Multumesc.
  10. asa-i cum a zis redbull, mineaza "ethereum" si platesti mai mult la electricitate decat castigi.. asteapta pana se termina cu fita asta de mining si apoi o sa revina preturile la normal, in special la rx 480 / 580.
  11. incearca sa scrii in consola din cs go comanda r_dynamic 0 (adica dezactivezi) sau dynamics nu mai stiu
  12. fa poza si la info si health, numai stiu dar la una din ele ai niste informatii unde pot aparea erori.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.