Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Geoka

Member
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

3 Followers

About Geoka

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Chisinau
 • Hobbies
  SA:MP , Tenis de masa.

Contact Methods

 • Skype
  alexandru.muntean71
 • Steam ID
  medy991

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. Geoka

  Eu cred că opțiunea cu 2 lideri este destul de bine pusă la punct, dacă nu se înțeleg adminii să clarifice situația și să îl scoată pe cel care nu cooperează. În rest, aș dori sa mai adaug că jucătorii despăgubiți pentru bunuri să primească un preț estimativ de pe serverul gazdă, deoarece pe servere difera tare prețul. Și despre nickname, cred că ar fi bine să se țină cont de nivel și de ore, pentru că de exemplu, eu de pe RPG3 am contul de mult timp și cel de pe RPG1 are nivel cu mult mai mic și unul nu are loguri de mult timp.
 2. Geoka

  Nick: [uS]Geoka. Rank: 6 Data sanctionarii: 23/07/2019 Membrul sanctionat si rankul detinut: kroky - rank 1 Sanctiunea primita: Avertisment Verbal Motivul sanctionarii: Cerere de leavehit gresita si leavehit aiurea Dovezi (doar daca e cazul): https://imgur.com/a/6zVwjPx Alte precizari: Nimic.
 3. Geoka

  Nickname: [uS]Geoka. Rank: Vice-Director(6) Data: 23/07/2019 Agentul amendat: kroky Valoarea amenzii: $50.000 Motivul amenzii: Leavehit aiurea Dovada:https://imgur.com/OQmnf7Y
 4. Geoka

  1

  Salut, din ce știu aceasta eroare apare în cazul în care erai într-un grup de rob și ai primit crash. După membrii rămași termină robul problema dispare.
 5. Geoka

  Salut, e și logic să nu îi arate, deoarece aceștia nu se considera membri oficiali ai facțiunii.
 6. Geoka

  Salut, nu este niciun bug. Jucătorii care sunt pe sleep nu pot fi omorâți deoarece au un fel de freeze. De asta există cerere de leavehit pentru jucătorii pe sleep.
 7. Geoka

  Nick: KinGKonG Rank: 7 Data sanctionarii: 21/07/2019 Membrul sanctionat si rankul detinut: dellikS - Rank 3 Sanctiunea primita: Faction Warn Motivul sanctionarii: Comentarii lider Dovezi (doar daca e cazul): Daca este nevoie. Alte precizari: Nimic.
 8. Geoka

  No, you can take another job anytime.
 9. Geoka

  Salut și bun venit!
 10. Geoka

  Salut, eu cred că cel mai bine ar fi prima soluție în cazul liderilor, să fie 2 lideri simultan.
 11. Geoka

  Yes, in cleo folder, but you should have SAMPFUNCS.
 12. Geoka

  Nick: Geoka. Plec pe data de: 18.06.2019 Revin pe data de: 22.06.2019 Zile inactive: 4 Motiv: Sunt la practică ultima săptămână, nu am timp. Alte precizări: Nimic.
 13. Geoka

  Personal, îmi place 5. Are niște culori mai aprinse și o atmosferă mai plăcută.
 14. Geoka

  * Nick: Geoka. * Rank: 3 * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament / Alte activitati ( War4Fun, evenimente etc) : Ratele si vanatorii * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim 2 ori ) : 0 * Data si ora activitatii: 26 mai 2019, 20:30 * Lipsesc din motivul: Nu sunt sigur că o să fiu acasă. * Alte precizari?: Mersi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.