Jump to content

popleaca

Member
  • Posts

    1846
  • Joined

  • Last visited

About popleaca

  • Birthday 04/01/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Sebi

Recent Profile Visitors

8772 profile views
  • mez

popleaca's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

26

Reputation

  1. popleaca

    Inca de cand joc pe server am urat antrenamentele mafiilor, consider (desigur aici este strict parerea mea) ca un antrenament la o mafie nu-si are rostul, adica tu la antrenament te duci in spate la HQ sau in HQ, faci duele, te pui dupa masini si te omori, faci scheme alea, alea.. la war n-ai timp sa faci scheme, acolo fiecare alearga dupa kill, nu conteaza schemele. La war n-o sa ai aceeasi situatie cu cea de la antrenament niciodata. Sa spunem ca faci antrenamente sa tragi "mai bine", toata lumea isi da cat de cat seama cine trage bine si cine "trage bine". Poate-s eu inapt dar imi sustin parerea, probabil celor din departamente o sa le fie de ajutor aceste sali, dar la mafii... nu-si au rostul.
  2. Felicitari dragilor pentru cucerirea orasului Los Santos. PS: Are baiatu LS-ul, are:
  3. @, Bine ai venit dragule, sper sa dai majie.
  4. Mersi de manea wa, o salvez acolo in arhiva ca nu se stie cand ai nevoie de asa ceva
  5. Nick: Nutline Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 09/09/2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Am ceva treaba. Alte precizări: Mersi.
  6. Nick-name: Jackson Rank: 1 (creca) Invoire pentru war-ul din data: 27.10.2014 Motivul pentru care nu pot veni la war: se duce la prietena lui, defapt incearca s-o faca urmatoarea lui prietena, oricum se duce la ziua ei. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): nu stiu Alte precizari: nu
  7. popleaca

    Am sa incerc, poti sa inchizi topic-ul.
  8. popleaca

    @@L o k i, Am incercat sa schimb stecherul, am luat unul cu impamantare, nu cred ca o sa mearga ala AC'97, in unitate e bagat ala HD Audio.. Am sa incerc totusi.
  9. popleaca

    Folosesc Realtek HD Audio Manager, dar cred ca mi-am dat seama de la ce e, daca s-a rezolvat am sa revin cu edit.
  10. Nume: Nutline Ce problema ai?: Se aude un bazait de la boxe, am citit pe internet, sunt mai multe cazuri dar nu prea am gasit rezolvari, poate gasesc aici. E o problema intalnita la Windows 7/8/8.1.. O scurta descriere a situatiei: Am reinstalat driver-ul audio, dar tot face asa.. Screenshot: Alte precizari: mersi
  11. Am rezolvat, multumesc amandurora pentru raspunsuri !
  12. @@CBN GEPETTO, Mi-am luat ceva numit: Malwarebytes Anti-Malware Pro, ma bat putin cu el sa vad daca o sa-mi mearga dupa. PS: Da, doar la San Andreas face asa.
  13. Nume: Nutline Ce problema ai?: Cand dau sa intru in GTA San Andreas / SA:MP imi da o eroare. O scurta descriere a situatiei: Am specificat mai sus. Screenshot: http://postimg.org/image/pvnin7ilz/ Alte precizari: Am reinstalat driver-ul de la placa video, e la ordinea zilei.. degeaba. Am dat "System Restore".. degeaba.. am reinstalat si jocul.. tot degeaba .
  14. popleaca

    @ Iesi wa de aici, n-ai alta treaba, ordinarule @ Schimba-ti freza aia, ca esti tare urat .. ps: bafta wa zarzare, nu pot sa zic prea multe despre tine pentru ca nu te cunosc asa bine, pot sa spun ca ne-am imprietenit cat de cat... doamne ajuta.
  15. popleaca

    Nick: Nutline Rank: 3. Doresc sa ma invoiesc de la: WAR. Motivul: Sunt plecat, vin mai pe seara acasa. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1. Alte precizari: mersi
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.