Jump to content

AIM Marynyk

Member
  • Posts

    1668
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AIM Marynyk

  • Birthday 03/21/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/marynyk86
  • Skype
    marynyk86

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Campulung Muscel, Arges
  • Hobbies
    To be respected by those around me!
    ----------------------------------
    Nickname: Marynyk
    Factiune: Civilian
    Rank: 6

Previous Fields

  • Real name
    Marian Cristian

Recent Profile Visitors

3854 profile views

AIM Marynyk's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

58

Reputation

About Me

NMscjyX.png

yVN7IWQ.png

Despre mine:

Marynyk.png

Anaconda..png

House: Headquarter Vietnamese Boys
Car: Turismo
Bizz: -

yVN7IWQ.png

Factiuni anterioare:

 

Nick Marynyk:

Paramedics - Rank 1 - Lider ALLEN - 6 zile

Southern Pimps - Rank 1 - Lider Andrew - 5 zile

Vietnamese Boys - Rank 2 (1) - Lider Shlomy - 2 luni 2 zile

Green Street Blods - Rank 1 - Lider PauL. - 13 zile

Red Dragon Triad - Rank 1 - Lider Kobra - 8 zile

Southern Pimps - Rank 1 - Lider rizEa - 5 zile

Southern Pimps - Rank 4 - Lider Shooter - 4 luni

 

Verdant Family - Rank 3 - 2 luni si 3 zile - Lider Asqwe

untitled.jpg

 

Nick: Anaconda.

News Reporter - Rank 2 - 3 saptamani - Lider RazviTNX

News Reporter - Rank 1 - O luna si 3 saptamani - Lider RobertCM

Verdant Family - Rank 2 - O luna - Lider Asqwe

untitled.png

 

Vietnamese Boys - Actual - Lider [sQ]Leviy.

 

Povestea mea:

 

1tohSzT.gif

-->Totul a inceput intr-o zi frumoasa de iarna cand, suparat ca multi colegi de la scoala vorbeau numai de SA:MP si eu nu stiam ce inseamna si cu ce se mananca am decis sa imi fac un cont.[sQ]Raducu si Andreiy. m-au ajutat sa fac acest lucru, mi-au spus esentialul serverului si m-au dus la ferma sa muncesc. Vazand cat de greu se fac banii am decis ca ferma nu e de mine asa ca am inceput sa iau masini de civili, sa le tunez si sa le vad, spunand ca sunt personale. Ulciorul nemergand de multe ori la apa, un player "skt" m-a prins si mi-a facut post si astfel am luat ban pe Marynyk86.
-->Plictisindu-ma foarte tare am deci sa imi fac alt cont si pe data de 04.04.2012 l-am creat Marynyk.Vicious ( actualul Marynyk ). Pe acest cont am asteptat pana la level 5 fara sa fac vreo prostie, am intrat in Paramedics, dar dupa numai 6 zile am iesit cu 2FW, unul pentru /heal cu 1000$ si altul pentru ca am luat Ambulanta fara sa anunt. Dupa aceasta factiune pasnica am zis ca e timpul sa intru intr-un gang, asa ca am ales gang-ul meu de suflet Southern Pimps.
-->In Southern Pimps, liderul era Andrew, iar sublider nu am avut, aici am invatat sa tin arma in mana, am invatat sa ma urc pe heli fara sa ma taie elicea, aici am invatat sa trag bine cu Deagle, la inceput punandu-ne sa tragem in copaci pentru a ne fixa tinta, aici m-am simtit foarte bine dar nu a durat mult pentru ca peste 5 zile dupa intrarea mea aici s-a dat wipe, Andrew lasand liderul. Auzindu-l pe [sQ]Raducu si pe RoberteL ca in Vietnamese Boys ar fi foarte frumos, am decis sa aplic aici.
-->In Vietnamese Boys mi-am facut multi prieteni noi, nu stau sa ii enumar pentru ca ar trebui sa scriu peste 5 randuri, aici am invatat ca /turfs-urile nu sunt totul intr-o mafie si mai ales aici am cunoscut un player actualul [F4L]kiNNNder care era defapt un coleg de liceu de-al meu. Aici am stat pana am luat rank 2, aveam timpul pentru rank 3, dar Shlomy era foarte inactiv si astfel la o sedinta mi-au sarit nervii si am cerut rank, si astfel mi-a dat rank 1 si am decis ca trebuie sa plec dupa 2 luni si 2 zile sa am rank 1? Nu cred ca ar fi fost ok.
-->Prietenul meu RoberteL vazand ca am iesit din Vietnamese Boys m-a chemat la el in Green Street Blods, unde avea rank 2. Aici am cunoscut oameni foarte cumsecade, liderul ( Cristi ) era foarte activ dar pana la urma a lasat liderul si a venit PauL. Plictisindu-ma putin de SA:MP, am decisa ca trebuie sa iau o pauza si astfel am iesit din Green Street Blods chiar in ziua in care faceam 2 saptamani si trebuia sa iau rank 2.
-->Dupa o mica perioada am deci sa aplic in Red Dragon Triad, iar Kobra m-a acceptat si am trecut testul cu 0/3. Nici aici nu am stat prea mult deoarece am luat ban o zi pentru DM in Safe Zone si dupa m-am enervat si nu am mai intrat 3 zile in SA:MP si Kobra m-a dat afara cu 60 FP.
->>Am scapat de acele FP-uri foarte repede si am reaplicat in mafia mea de suflet Southern Pimps, unde rizEa m-a primit cu bratele deschise, aici mi-am facut alti prieteni noi dar dupa numai 6 zile a lasat liderul si Sonny (viitorul lider) a dat wipe. Gandindu-ma ca nu am aratat tot ce pot in Southern Pimps am decis sa reaplic si astfel am intrat cu 0/3 cu lider Sonny si sublider Mr.Kassadin. Si in acest timp am avut probleme cu /turfs dar am fost uniti si nu am renuntat, am luat rank 2, dar Sonny, gasindu-si de lucru la Ubisoft si nemaiavand timp de SA:MP, a decis sa lase liderul, si chiar in ziua in care a lasat liderul m-a promovat la rank 3, cel mai mare rank al meu avut deodata. Din respect pentru el, nu mi-am dat demisia si am ramas in Southern Pimps unde [OC]Shooter a luat lider si Cranky sublider.
-->Dupa ce a luat Shooter lider, multi playeri s-au aventurat in Southern Pimps, arzand in ei nerabdarea de a cuceri tot LV-ul. Dupa ceva timp, marea parte din playerii vechi au inceput sa iasa, dar eu am ramas si Shooter, vazand ca sunt activ si seriosi a decis sa imi ofere doua posturi foarte importante, acela de Lider Asasin si acela de Antrenor. Am primit rank 4 ( Wikkid ) si am inceput deja sa am scoruri mai bune la war-uri. Stiam ca va veni si aceasta zi in care sa primesc si ban pentru coduri, da, recunosc, am folosit renumitul cod NO-Recoil.

-->La 2 luni dupa ce am luat ban pe Marynyk, datorita lui RoberteL si a dorului de joc, mi-am facut un alt cont - Anaconda., pe care am intrat in News Reporter cu gandul de a incerca ceva nou, neputand intra in gang-uri din cauza programului tarziu pe care il am la scoala. Dar din nesabuinta de a face skill mai repede, am primit 2 warn-uri + reset skill si din cauza playerilor foarte colegiali care sunt in News Reporter, am primit si /uninvite.

Bantuindu-ma gandul ca inca nu am aratat ce pot in News Reporter, am aplicat din nou si am intrat in aceasta factiune, dar ca de obicei nu am putut sta cuminte si am reusit sa stau deja o luna si jumatate cu rank 1 (2FW + ADV). Am primit un FW clear, dar am reusit performanta de a mai obtine unul. Decis ca nu pot sa stau 3 luni intr-o factiune cu rank 1, am reusit sa imi dau demisia.

Cu ocazia zilei mele de nastere, am primit un cadou minunat, o a doua sansa de la Kelton pentru Marynyk. Am luat unban, facand cerere in "Momentul Iertarii".

Dupa aceasta sansa, am hotarat ca nu am aratat tot ce pot intr-un gang si am intrat in Verdant Family, unde liderul si subliderul erau doi foarte buni prieteni ai mei cu care am copilarit pe acest server. Ei mi-au oferit sansa de a avea rank 3 (Sgarista) in acest gang, dar norocul nu a fost de partea mea si, printr-o greseala a unui admin, am reusit sa iau din nou ban pentru cheats timp de 30 de zile pe o dovada aiurea.

Am reintrat de pe Anaconda. in Verdant Family si doresc ca pe acest cont sa ajung la o performanta in acest gang si ca adminii sa nu mai faca greseli decisive.

 

Real life info:

 

Nume : Marian Cristian

Vârstă: 17 ani
Data naşterii: 21.03.1997

Localitate: Campulung Muscel

Ocupaţie: Elev clasa a - X -a C

Hobby-uri: To be respected by those around me!

Interese: IT si SA:MP

O mica biografie: Ma numesc Marian Cristian, locuiesc in Campulung-Muscel, sunt un tip de treaba, prietenos, serios, modest (nu obisnuiesc sa ma dau mare cu ce am si nu obisnuiesc nici ca atunci cand ajung sus sa imi bat joc de inferiorii mei, pentru ca stiu ca si eu candva eram asa) am si defecte ca orice om, nu sunt genul care sa intre in conflicte negative cu ceilalti membrii, dar cand pasesc gresit, imi recunosc vina si suport consecintele, stiu cand trebuie sa glumesc si cand trebuie sa fiu serios, imi respect prietenii care imi sunt alaturi mereu, adica acei prieteni adevarati, nu suport oamenii cu doua fete, care te vorbesc pe la spate si vor sa faca numai rau, nu ma caracterizeaza acest comportament, eu daca nu sunt in stare sa fac ceva anume, de ce sa-l trag pe altul in jos, el e in stare, sa faca! In rest, va las pe voi sa ma cunoasteti pe parcurs.

 

Eventuri & Besturi:

 

asdasdasdasdasdasdas.png
untitled.png
untitled.png

untitled.png

image.png

untitled.png
untitled3.png
image.png
sadasdas.png
untitled.png
image.png
3121.png

image.jpg

image.png

image.jpg

untitled3.jpg

untitled2.jpg

untitled.jpg

untitled.jpg

untitled3.jpg

untitled2.jpg

untitled.jpg

untitled2.jpg

untitled.jpg

untitled.jpg

untitled.png

untitled2.png

untitled.jpg
untitled.jpg
untitled2.jpg
untitled.jpg
untitled5.png
untitled.jpg
untitled2.jpg
untitled.png
untitled.jpg
untitled.jpg
3T4pwAp.jpg
untitled.jpg
untitled2.jpg
untitled2.jpg
untitled3.jpg
untitled.jpg
untitled2.jpg
untitled3.jpg

untitled4.jpg
untitled2.jpg
untitled3.jpg

 

Nane - Mi-e Dor - (Varianta B-Zone)

Barbut dupa bloc ca adminii sa nu ne gaseasca
Si rugam playerii ce ne vedeau sa nu ne parasca
Ziceau ca nu se baga da mai dai in mortii lor
Ca a doua zi le spuneau adminilor.

Eram pedepsiti un week-end, banati, sa facem teme
Dar dracu' le facea cand la TV erau desene
Sa moara Snizel coae ca stiam pe de rost
Desenele cu Raduku. ce-alearga drogatu' ala prost.

Cand intra Kelton pe forum iesea cu circ
Se prelungea pedeapsa, vazand postul de nimic
Era singura chestie care simteam ca ma omoara
Mai bine ma batea decat sa ma baneze iara.

Tin minte cand ne-ntalneam in fata HQ-ului
O gasca de Stracci nebuni ce nu stateau locului
Ne lasam purtati de aripile jocului
Alergam si killaream de mama focului.

Refren:
Mi-e dor de zilele-ncare eram un nab gras si stateam in fata fermei cu mucii la nas
Mi-e dor de toti prietenii mei din copilarie cu care-mparteam painea pana la ultima felie
Mi-e dor de zilele de waruri in care jucam si pe mine ma banau ca c-bug faceam
Toate-mi lipsesc, vars o lacrima ca nu-i usor. Unde-i copilaria mea coae ca mi-e dor.


Erau doar nopti scurte si zile exagerat de lungi
Parca profitam de fiecare minut atunci
Terorizam nabii le-aruncam cu bolovani in geam
Iar cand ieseau cu cutitul la noi BL pe fruntea lor scriam.

Ne-ntreceam la prostii care le are pe cele mai tari
Dadeam orice sa ne laude playerii mai mari
Ne bateam si-ntre noi, cu deagle parte-n parte
Doar sa umblam pe capota cu ai mari o noapte.

Era nebunie mi-aduc aminte cu-atata drag
Primeam bani de la ai mari, deaia sunt acum bogat.
Ma uit pe poze frate parca toti eram saraci
Dadeam heal cu 1000 si luam FW in draci.

Iarna stateam afar' si dadeam foc la tomberoane

Beti in aer liber prin Jefferson de revelioane
As da orice sa pot da timpul inapoi
Sa mai fumez pe Vinewood dupa case cu voi.

Mi-e dor de zilele-ncare eram un nab gras si stateam in fata fermei cu mucii la nas
Mi-e dor de toti prietenii mei din copilarie cu care-mparteam painea pana la ultima felie
Mi-e dor de zilele de waruri in care jucam si pe mine ma banau ca c-bug faceam
Trec anii si toate clipele frumoase mor, Unde-i copilaria mea coae ca mi-e dor.


Umblam prin cartier cu casetofonu' pe umar
Erau la moda trupe de break-dance ti le enumar,
Bomfunk Mc's, Music Instructor, Flying steps
Erau trupe care-n cartier zguduiau pereti.

La vechiu Jizzy in care TOT LV'U s-ambatat
Canta Bogdan.Vicious pe caseta necenzurat
Traia si tovarasu' nostru [sQ]Raducu fie iertat
Tin minte l-a banat pentru wall-ul de rahat.

Sunt clipe de neuitat, imi tremura pixul pe foaie.
Amintirile astea imi fac genunchii sa se inmoaie
Erau alte vremuri, nici nu gasesc cuvinte
Sa le pun in versuri ca sa vezi ce am in minte.

Stau si ma gandesc totusi, cum de nabii de la farmer
Au devenit lideri de gang-uri cu cazier?
Fratioru, sa nu crezi ca te-am uitat
Ma bucur ca ai factiune si ca te-ai lasat de inselat.

Mi-e dor de zilele in care nu stiam de Zip si ne bucuram la o bluza din suburban
Mi-e dor de verile in care eram murdar pe fata, facand duele de seara pana dimineata
Mi-e dor de fetele alea de copi, care-au devenit fete de admini cat ai clipi.

Toate-mi lipsesc, zambesc, au trecut asa usor...Undei copilaria noastra, tie nu ti-e dor?

 

316u2yb.jpg

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.