Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

John Cortez

Member
  • Posts

    2053
  • Joined

  • Last visited

About John Cortez

  • Birthday 07/31/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucureşti
  • Hobbies
    Watching Movies

Contact Methods

  • Skype
    Johnxro

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru.

Recent Profile Visitors

11426 profile views

John Cortez's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

32

Reputation

  1. Foarte frumos, imi place ... bravo ai un +1 de la mine
  2. Bine, am fost miam fkt temele si am invatat si acum ma preg sa intru pe samp
  3. Nume: CoSm1n Factiune: Civilian Mesajul tau: Am fost si eu in Fire & Medic Departament si cred ca este o factiune foarte frumoasa si atractiva. Dar vad ca tu nu ai amintit de Snifel04 cel care a fost leader pe vremea mea . Un leader excelent. Oricum imi place aceasta lista si sper ca pe viitor sa fac parte si eu din ea .
  4. John Cortez

    Salut !

    Bun venit nepoate <'>
  5. foarte frumos, totusi stiind ca vin sarbatorile puteai face un logo care sa aive legatura cu sarbatorile
  6. Nume in joc: CoSm1n Level: 32 Varsta(reala): 15 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Din 05.February.2010 Factiuni precedente : Police Departament, Federal Bureau of Investigation, National Guard, The Tattaglia Family, The Paterno Family, The Barzini Family, Tow Car Company, Taxi Cab Company, School Instructor, News Reporter si Fireman/Paramedic Rank-ul ultimei factiuni : Intern. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut pc-ul stricat si miam dat demisia pentru a elibera locul. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - 5. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In tot acest timp in care am jucat pe B-Zone, Hitman Agency mi sa parut o factiune unita, serioasa si activa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da le stiu. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost membru hitman. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore. Nickname-uri anterioare : RoB3rT96, Mr.Nike, RedJoker, CoSm1n. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img46.imagesh...1/samp013va.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am niciun warn in joc. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.
  7. Bine ai venit pe comunitatea B-Zone .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.