Jump to content

John Cortez

Member
  • Posts

    2053
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by John Cortez

  1. Foarte frumos, imi place ... bravo ai un +1 de la mine
  2. Bine, am fost miam fkt temele si am invatat si acum ma preg sa intru pe samp
  3. Nume: CoSm1n Factiune: Civilian Mesajul tau: Am fost si eu in Fire & Medic Departament si cred ca este o factiune foarte frumoasa si atractiva. Dar vad ca tu nu ai amintit de Snifel04 cel care a fost leader pe vremea mea . Un leader excelent. Oricum imi place aceasta lista si sper ca pe viitor sa fac parte si eu din ea .
  4. John Cortez

    Salut !

    Bun venit nepoate <'>
  5. foarte frumos, totusi stiind ca vin sarbatorile puteai face un logo care sa aive legatura cu sarbatorile
  6. Nume in joc: CoSm1n Level: 32 Varsta(reala): 15 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Din 05.February.2010 Factiuni precedente : Police Departament, Federal Bureau of Investigation, National Guard, The Tattaglia Family, The Paterno Family, The Barzini Family, Tow Car Company, Taxi Cab Company, School Instructor, News Reporter si Fireman/Paramedic Rank-ul ultimei factiuni : Intern. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut pc-ul stricat si miam dat demisia pentru a elibera locul. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - 5. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In tot acest timp in care am jucat pe B-Zone, Hitman Agency mi sa parut o factiune unita, serioasa si activa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da le stiu. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost membru hitman. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore. Nickname-uri anterioare : RoB3rT96, Mr.Nike, RedJoker, CoSm1n. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img46.imagesh...1/samp013va.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am niciun warn in joc. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.
  7. Bine ai venit pe comunitatea B-Zone .
  8. John Cortez

    Salut!

    Bine ai venit pe B-Zone Community !
  9. Bafta baieti, eu vam lasat Daca va intrebati de ce am plecat va spun acum si aici. Am plecat deoarece am pc-ul stricat si nu am posibilitatea de a juca pe server pana saptamana viitoare asa ca am luat decizia de a iesi din factiune pentru a lasa loc liber pentru o persoana care chiar joaca. Multa bafta in continuare, mia facut placere sa va fiu coleg si sa lucrez cu voi Numai bine.
  10. buna seara colegi, eu mam invoit ... pana pe 01.12.2011 :nu mai pot juca samp,pentru ca am pc-ul stricat
  11. Neatza, eu ma pun sa invat olk la romana ca am teza prima ora bafta la anunturi
  12. Defapt mie nu imi este frica, eu mam invoit pentru ca am pc-ul stricat nu sunt nici traumatizat de teze in plus eu aceasta saptamana am inspectii la fiecare materie
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.