Jump to content

Bercea17 ToV

Member
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Bercea17 ToV

  • Birthday 05/15/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Motocicleală <3

Previous Fields

  • Real name
    Marius
  • RPG1 Nickname
    Bercea17

Recent Profile Visitors

928 profile views

Bercea17 ToV's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

  • 7 Consecutive Logs
  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member

Recent Badges

31

Reputation

  1. Salut. Am 14 rapoarte consecutive, fara inactivitate. #Legenda

    1. Nic

      Nic

      E bines, posteaza la topicul de recorduri ❤️

    2. MiHaY111

      MiHaY111

      :)))))))))) GG

  2. Bercea17 ToV

    Nick: Bercea17 Rank: 4 Data: 18.06.2020 Am dat test cu: []Cristea.HYENA Rezultat regulament (x/3): 1/3 Rezultat traseu (x/6): 5/6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis. Alte precizări: Succes!
  3. Bercea17 ToV

    Nick: Bercea17 Rank: 4 Data: 17.06.2020 Am dat test cu: ItzErik.FURNIZORUL Rezultat regulament (x/3): 1/3 Rezultat traseu (x/6): 0/6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis. Alte precizări: Succes!
  4. Bercea17 ToV

    Nick-ul tau: Bercea17 Rank-ul pe care il detii: 4 Nick-ul celui adaugat pe BlackList: Luner.HYENA Motivul: A dat /service taxi dupa care a urcat in masina nu stiu prin ce bug fara sa se anuleze comanda. După avertizearea mea cu BlackList răspunsul lui este "ma ta" Dovada: https://imgur.com/a/RrK8Iyw
  5. * Nume: Bercea17 * Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Consider că sunt destul de pregătit pentru a avea o astfel de funcție și îmi doresc să ajut facțiunea cât îmi stă în putință. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur. * Alte precizări: Mulțumesc!
  6. Bercea17 ToV

    Nick: Bercea17 Level: 100 Vârstă (reală): 28 de ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 10 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Bercea17 Ai mai avut aceasta functie? Din pacate, nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Functia de Primar reprezinta o responsabilitate imensa si in acelasi timp, un privilegiu de a comunica cu playerii in cel mai direct mod cu putinta si de a ii cunoaste mai bine. Fara a mai avea aceasta experienta pana acum, aceasta functie va reprezenta o responsabilitate imensa, ceea ce ma si incanta. Mereu am incercat diverse lucruri noi, cu toate ca acestea ma puneau in dificultati rare ori, am incercat mereu sa imi duc la bun sfarsit indatoririle fata de angajamentele facute. Drept urmare, eu ma consider pregatit si destul de capabil pentru a detine o functie de asemenea anvergura. Va multumesc ! Ce intenționez să fac pentru jucători: Daca mi se va oferi sansa, o sa fac diferite evenimente unice, ce nu au mai avut loc pe aceasta comunitate si desigur, un minim de 2 evenimente /zi + intrebuintarile aduse odata cu functia. Mereu mi-a placut sa fac lucrurile bine, sa se vada schimbarile [in bine] si sa aduc placere si bunastare oamenilor din jurul meu. #Impreuna, pentru un server mai bun !!
  7. - Nume: Bercea17 - Link-ul catre profilul de website: Click! - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul [BkE] recruteaza membrii activi si seriosi de nivel 15+. Aplicatiile se fac pe panel - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc!
  8. Vaii... ziua urmatoare avea un fruntea si un ochi umflat saracul
  9. Un videoclip care ne descrie la perfecție. Spor la vizionat. P.S: Am încercat să introduc cât mai mulți
  10. Bercea17 ToV

    Welcome !
  11. Bercea17 ToV

    O sa luam si noi data viitoare, stai linistit
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.