Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Bercea17 ToV

Member
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

2 Followers

About Bercea17 ToV

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 05/15/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Motocicleală <3

Previous Fields

 • Real name
  Marius
 • RPG1 Nickname
  Bercea17

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Bercea17 ToV

  Nick: Bercea17 Level: 100 Vârstă (reală): 28 de ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 10 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Bercea17 Ai mai avut aceasta functie? Din pacate, nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Functia de Primar reprezinta o responsabilitate imensa si in acelasi timp, un privilegiu de a comunica cu playerii in cel mai direct mod cu putinta si de a ii cunoaste mai bine. Fara a mai avea aceasta experienta pana acum, aceasta functie va reprezenta o responsabilitate imensa, ceea ce ma si incanta. Mereu am incercat diverse lucruri noi, cu toate ca acestea ma puneau in dificultati rare ori, am incercat mereu sa imi duc la bun sfarsit indatoririle fata de angajamentele facute. Drept urmare, eu ma consider pregatit si destul de capabil pentru a detine o functie de asemenea anvergura. Va multumesc ! Ce intenționez să fac pentru jucători: Daca mi se va oferi sansa, o sa fac diferite evenimente unice, ce nu au mai avut loc pe aceasta comunitate si desigur, un minim de 2 evenimente /zi + intrebuintarile aduse odata cu functia. Mereu mi-a placut sa fac lucrurile bine, sa se vada schimbarile [in bine] si sa aduc placere si bunastare oamenilor din jurul meu. #Impreuna, pentru un server mai bun !!
 2. - Nume: Bercea17 - Link-ul catre profilul de website: Click! - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul [BkE] recruteaza membrii activi si seriosi de nivel 15+. Aplicatiile se fac pe panel - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc!
 3. Bercea17 ToV

  Nickname și nivel: Bercea17 // level 100 Motivul pentru care vrei să părăsești Divine Devils: Nu mai sunt la fel de activ pe samp. Usor, usor o sa ma retrag. Cum te-ai simțit alături de noi?: Membrii super de treaba si seriosi. Foarte multe activitati in acest clan, nu te plictisesti niciodata. Alte precizări: Multumesc!
 4. Bercea17 ToV

  Nume: Bercea17 Rank: 2 Data/Ora: 08.04.2020 // 02:52
 5. Bercea17 ToV

  Nume: Bercea17 Rank: 1 Data/Ora: 02.04.2020 (00:48)
 6. @ColorsKiNG Șezi blând.
 7. Bercea17 ToV

  @AnamariaS .... citez: " În acest topic au dreptul să posteze doar membrii San Fierro Taxi. Deci dacă nu faci parte sau ai fost în această facțiune nu mai ai dreptul să postezi în acest topic. "
 8. Vaii... ziua urmatoare avea un fruntea si un ochi umflat saracul
 9. Un videoclip care ne descrie la perfecție. Spor la vizionat. P.S: Am încercat să introduc cât mai mulți
 10. Bercea17 ToV

  Nick: Bercea17 Rank: 6 Data: 24.07.2017 Am dat test cu: BaNaL Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Welcome
 11. Salutare ! De acum înainte, eu împreună cu conducerea facţiunii ne-am decis să organizăm câte două evenimente pe săptămână împreună cu membrii noştrii. Aceste evenimente vor avea ca scop menţinerea activităţii şi recompensarea voastră pentru munca pe care o prestaţi faţă de facţiune. Votaţi AICI în ce zile doriţi să facem aceste evenimente.
 12. Bercea17 ToV

  Nick: Bercea17 Rank: 6 Data: 24.07.2017 Am dat test cu: Boboc69 Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Welcome!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.