Jump to content

Bercea17 ToV

Member
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bercea17 ToV

  1. »Nume : Bercea17 » Rank : 5 » Am dat test cu : K84Ekaterinburg » Test teoretic (x/3) : 3/3 » Test practic (x/3) : -/3 » Rezultat final : Respins! »Nume : Bercea17 » Rank : 5 » Am dat test cu : [eA]_Claudiu_Clau_ » Test teoretic (x/3) : 3/3 » Test practic (x/3) : -/3 » Rezultat final : Respins!
  2. »Nume : Bercea17 » Rank : 5 » Am dat test cu : [uS]Adriaan.rtv » Test teoretic (x/3) : 0.5/3 » Test practic (x/3) : 1/3 » Rezultat final : Admis!
  3. Nume: Bercea17 Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Imi doresc sa ajut mai mult la conducerea factiunii, iar totodata mi-am marit si activitatea. Alte precizari: Multumesc!
  4. Salut. Am 14 rapoarte consecutive, fara inactivitate. #Legenda

    1. Nic

      Nic

      E bines, posteaza la topicul de recorduri ❤️

    2. MiHaY111

      MiHaY111

      :)))))))))) GG

  5. Nick: Bercea17 Rank: 4 Data: 18.06.2020 Am dat test cu: []Cristea.HYENA Rezultat regulament (x/3): 1/3 Rezultat traseu (x/6): 5/6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis. Alte precizări: Succes!
  6. Nick: Bercea17 Rank: 4 Data: 17.06.2020 Am dat test cu: ItzErik.FURNIZORUL Rezultat regulament (x/3): 1/3 Rezultat traseu (x/6): 0/6 Rezultat final (Admis/Respins): Admis. Alte precizări: Succes!
  7. Nick-ul tau: Bercea17 Rank-ul pe care il detii: 4 Nick-ul celui adaugat pe BlackList: Luner.HYENA Motivul: A dat /service taxi dupa care a urcat in masina nu stiu prin ce bug fara sa se anuleze comanda. După avertizearea mea cu BlackList răspunsul lui este "ma ta" Dovada: https://imgur.com/a/RrK8Iyw
  8. * Nume: Bercea17 * Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Consider că sunt destul de pregătit pentru a avea o astfel de funcție și îmi doresc să ajut facțiunea cât îmi stă în putință. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur. * Alte precizări: Mulțumesc!
  9. Nick: Bercea17 Level: 100 Vârstă (reală): 28 de ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 10 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Bercea17 Ai mai avut aceasta functie? Din pacate, nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Functia de Primar reprezinta o responsabilitate imensa si in acelasi timp, un privilegiu de a comunica cu playerii in cel mai direct mod cu putinta si de a ii cunoaste mai bine. Fara a mai avea aceasta experienta pana acum, aceasta functie va reprezenta o responsabilitate imensa, ceea ce ma si incanta. Mereu am incercat diverse lucruri noi, cu toate ca acestea ma puneau in dificultati rare ori, am incercat mereu sa imi duc la bun sfarsit indatoririle fata de angajamentele facute. Drept urmare, eu ma consider pregatit si destul de capabil pentru a detine o functie de asemenea anvergura. Va multumesc ! Ce intenționez să fac pentru jucători: Daca mi se va oferi sansa, o sa fac diferite evenimente unice, ce nu au mai avut loc pe aceasta comunitate si desigur, un minim de 2 evenimente /zi + intrebuintarile aduse odata cu functia. Mereu mi-a placut sa fac lucrurile bine, sa se vada schimbarile [in bine] si sa aduc placere si bunastare oamenilor din jurul meu. #Impreuna, pentru un server mai bun !!
  10. - Nume: Bercea17 - Link-ul catre profilul de website: Click! - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul [BkE] recruteaza membrii activi si seriosi de nivel 15+. Aplicatiile se fac pe panel - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc!
  11. Vaii... ziua urmatoare avea un fruntea si un ochi umflat saracul
  12. Un videoclip care ne descrie la perfecție. Spor la vizionat. P.S: Am încercat să introduc cât mai mulți
  13. ) Te duci cu ganduri bune pe acolo ?? Acum na... la inghesuiala e mai usor
  14. Marc Marquez a reusit sa se claseze pe primul loc la Austin in timp ce Maverick Vinales a fost urmat de ghinion si a cazut pe la inceputul cursei. Pilotul Repsol Honda a avut un start bun si a fost urmarit indeaproape de colegul sau de echipa, Dani Pedrosa. Rossi a stat in spatele lui Dani si l-a depasit in cele din urma, reusind sa ocupe locul 2. Cal Crutchlow a facut aceeasi miscare si l-a depasit pe Johann Zarco. Andrea Dovizioso a reusit sa obtina locul 6, in fata fostului coleg Andrea Iannone. Rezultate: 1. Marc Marquez ESP Repsol Honda Team (RC213V) 43m 58.770s 2. Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 44m 1.839s 3. Dani Pedrosa ESP Repsol Honda Team (RC213V) 44m 3.882s 4. Cal Crutchlow GBR LCR Honda (RC213V) 44m 6.408s 5. Johann Zarco FRA Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1)* 44m 6.727s 6. Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (Desmosedici GP17) 44m 12.828s 7. Andrea Iannone ITA Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 44m 14.261s 8. Danilo Petrucci ITA Octo Pramac Racing (Desmosedici GP17) 44m 15.542s 9. Jorge Lorenzo ESP Ducati Team (Desmosedici GP17) 44m 16.749s 10. Jack Miller AUS Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V) 44m 17.264s 11. Jonas Folger GER Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1)* 44m 17.673s 12. Scott Redding GBR Octo Pramac Racing (Desmosedici GP16) 44m 27.505s 13. Tito Rabat ESP Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V) 44m 28.811s 14. Hector Barbera ESP Reale Avintia Racing (Desmosedici GP16) 44m 30.134s 15. Alvaro Bautista ESP Pull&Bear Aspar Team (Desmosedici GP16) 45m 5.317s 16. Bradley Smith GBR Red Bull KTM Factory Racing (RC16) 45m 20.860s 17. Aleix Espargaro ESP Factory Aprilia Gresini (RS-GP) +2 laps Sam Lowes GBR Factory Aprilia Gresini (RS-GP)* DNF Pol Espargaro ESP Red Bull KTM Factory Racing (RC16) DNF Loris Baz FRA Reale Avintia Racing (Desmosedici GP15) DNF Maverick Viñales ESP Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) DNF Karel Abraham CZE Pull&Bear Aspar Team (Desmosedici GP15) DNF Sursa: Click!
  15. BMW R1200GS a fost ușor modificat pentru 2017. Să fie, oare, mai bun decât prima variantă? Sau este doar un update vizual? Asta am încercat să aflăm într-un test comparativ. Și pentru acest material am apelat la un invitat special – Matei Albulescu – instructor BMW Motorrad, specialist în GS-uri. Matei organizează cursurile de perfecționare RideX și GS Transilvania Tour – o aventură off-road în România dedicată motocicletelor GS. Întâlnirea cu Matei fusese stabilită cu o săptămână înainte, într-o zi cu soare. Dar cum vremea de primăvară e cam imprevizibilă, iată-mă privind deznădăjduit prognoza. Maximă de 7 grade – ploaie. Cea mai friguroasă zi din aprilie. Îl sun pe Matei. “Cristi, dacă am stabilit să ieșim, ieșim. Toată lumea face teste pe soare.” Iată-mă așadar, dimineața, la marginea orașului, cu încălzire în manșoane și echipament de vreme rece: 4 grade, vânt puternic și o ploaie ce bătea, cumva, lateral. Urma să avem o confruntare între BMW R1200GS 2017 și BMW R1200GS 2015, ambele încălțate cu anvelope dual sport (Continental TKC 80 și Heidenau K60 Scout). Ce-a urmat poți vedea în filmul de mai jos sau direct pe YouTube. Fiind o coproducție PeMotoare – DriveMag Riders, am vorbit în engelză, dar am pregătit și subtitrări în limba română ce pot fi foarte ușor activate din setările YouTube. Sursa: Click!
  16. Da, ați citit bine. Mai sunt trei luni până la Red Bull Romaniacs 2017, iar KTM și Touratech se vor bate cu două motociclete de categorie grea la clasa “Iron”. Touratech, pentru că acel R nineT nu este pregătit de BMW Motorrad, ci de celebrul producător de accesorii. Se apropie ediția a 14-a a celebrului Red Bull Romaniacs – ce are reputația de a fi cel mai greu raliu de hard enduro din lume – unde vor participa piloți din 49 de țări. Iar doi dintre aceștia vor concura pe motociclete mai puțin obișnuite. Chris Birch (pilot partener Red Bull și KTM), rider de clasă Gold – a câștigat Romaniacs în 2010 – va încăleca la Mattighofen (unde se află uzina KTM) și va face puțin touring până la Sibiu pe un KTM 1190 Adventure preparat special pentru eveniment. La Sibiu va schimba anvelopele și va intra pe același KTM în concurs la clasa Iron. Gerhard Foster – fost pilot de uzină BMW – a terminat Romaniacs de 5 ori în top 10, se va da cu un BMW R nineT, preparat de Touratech. Cu alte cuvinte, vorbim despre vechiul boxer, răcit cu aer și cu ulei. 25-29 iulie, editia a 14-a Cea de a 14-a editie a Red Bull Romaniacs va debuta pe 25 iulie cu deja traditionalul Prolog din centrul Sibiului. Raliul este si in acest an etapa reper a Seriei Mondiale de Hard Enduro, care mai include curse in Brazilia, Austria, Turcia, Polonia si Africa de Sud. Editie record – 49 de natiuni La aceasta editie sunt inscrisi rideri din 49 de tari, Marea Britanie fiind iarasi cap de afis cu 96 de rideri, printre care si recordmanul Graham Jarvis (5 titluri), Jonny Walker ( 2 titluri) si noua senzatie din hard enduro, Billy Bolt. Australia ocupa locul doi, iar top 5 este completat de Germania, Austria si Noua Zeelanda, de la antipozi venind 27 de concurenti. O serie de rideri romani au decis sa isi masoare puterile la ei acasa cu cei mai buni din lume la categoriile la care ruleaza. Mani Gyenes ramane la decizia de a concura doar la clasa Silver, avand in vedere ca el se concentreaza pe un sport cu totul diferit, respectiv rally-raid. Satmareanul va lua startul pentru a 14-a oara; pana acum are un procentaj start-finis de 100%, avand in palmares inclusiv doua titluri la Expert Team, finisuri la clasa Gold si podiumuri la Silver. Zsolt Varga este una dintre sperantele hard enduroului romanesc, fiind unul dintre riderii care are potential ca peste cativa ani sa termine raliul in top 5 la clasa Gold (cel mai dificil traseu). Pana atunci isi propune sa incheie editia din 2017 tot pe traseul clasei Gold. Sursa: Click!
  17. Sony a lansat o nouă tabletă din gama Digital Paper, bazată pe un display e-ink de dimensiuni mari. Aceasta ar trebui să ofere o experienţă de utilizare mai bună în birouri, putând afişa exclusiv documente. Spre diferenţă de generaţia precedentă a tabletelor Digital Paper, noul model DPT-RP1 vine cu un display cu rezoluţie mai mare şi funcţii de securitate noi. Faţă de primul Digital Paper, noul DPT-RP1 este şi mult mai ieftin, originalul fiind lansat la preţul de 1.100 de dolari, în timp ce noul model vine la „doar” 700 de dolari. Având în vedere că vorbim despre un dispozitiv capabil în mare parte doar să afişeze documente în format PDF, nici noul preţ nu este tocmai convenabil sau accesibil pentru foarte mulţi dintre utilizatori. Compania se bazează însă pe faptul că tableta va fi folosită în corporaţii, unde echipamentul scump se cumpără mai uşor decât direct de la raft. Pentru 700 de dolari primeşti un dispozitiv cu display e-ink de 13,3” şi rezoluţie 2.200 x 1.650 pixeli, capabil să securizeze accesul la fişierele stocate prin NFC şi să sincronizeze conţinutul cu un PC folosind o conexiune WiFi şi o aplicaţie dedicată numită Digital Paper App. Cu toate acestea, aplicaţia nu ştie să actualizeze modificările făcute pe dispozitiv cu ajutorul stylus-ului inclus, deci vor trebui copiate înapoi manual de fiecare dată. Sursa: Click!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.