Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Dragos FTW

Donator
 • Content Count

  2814
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

340 Impeccable

About Dragos FTW

 • Rank
  ▲ Magic Bullet Machine ▲
 • Birthday 03/02/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCt-ryU6azQdEkvUUTf_72Xw
 • Skype
  n-am.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1
 • Hobbies
  "Nu renunța niciodată la ceea ce vrei cu adevărat . Nu renunța niciodată la vise . Nu renunța la ce iubeşti cel mai mult . Pur și simplu nu renunța niciodată. #NeverGiveUp

Previous Fields

 • Real name
  Dragos
 • RPG2 Nickname
  Dragos.

Recent Profile Visitors

8150 profile views
 1. IvEpAag.jpg Acel moment cand ajungi in viata reala in locuri din SaMp

 2. Nick Dragos.: Level: nu mai stiu 100+ Poze: Clip: - Alte precizari: Cand eram mic ma duceam cu masina pana in Jefferson, acum am fost in Jefferson cu munca, #REMEMBER DRAGOS.
 3. Salut praduitorilor!

 4. Dupa 1 an aflu si eu ca ai murit.. te stiu din 2012 de cand s a deschis RPG2, mi ai dat prima teapa cu o casa de level 3.. cat ne am injurat acolo dar cu timpul ne am imprietenit si eram prieteni, imi cantai la orga pe skype... dumnezeu sa te ierte prietene..

  1. RW Adee

   RW Adee

   Iti multumesc Dragos ca ai scris acest mesaj! Ar fii apreciat, chiar daca nu a fost asa cum a trebuit de la inceput, trecem peste toate! Dumnezeu sa il odihneasca!

 5. Boss, acum un an parca aveai o melodie la about me, o mai stii? :))) 

 6. Putinel, dar mna.. timpul nu mai este de partea mea. oricum succes sa duceti gang ul unde l am dus si eu pe vremea mea.
 7. Nick: Dragos.Rank: 2Motiv: Doresc sa intru in Swat pentru a scapa serverul de wanted.Alte precizari: -
 8. Salut baietii! un video asa la sentiment!
 9. Salutare colegi!, sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem de minune, o sa ne vedem pe sa mp in programe diferite deoarece lucrez 8 ore pe zi in 3 schimburi, saptamana asta sunt schimbul de noapte, deci dupa ora 15-16 intru dupa ce ma trezesc, a, da, pentru cei interesati unde lucrez, lucrezi la Dacia si fac ambreajul la duster ul nou.( sa nu ma injurati daca va cade ambreajul )
 10. Doar Dinamo Bucuresti!!!!

 11. Retras! RIP Dragoş. RPG2!

 12. Salut LSPD! asta este ultimul meu post aici, o sa imi bag demisia maine, nu mai am timp de SaMp.. vine bacul peste o luna si na.. mi-a facut placere sa fiu membru LSPD unde am cunoscut membrii de nota 10+, Multumesc IonutJR pentru tot ! RESPECT!
 13. Dragos FTW

  Nume: Dragos. Level: 101 Factiune: Los Santos Police Departament Link creatie: Observatii referitoare la ce ati realizat: Tinand cont ca totul a fost facut cu ajutorul NPC-urilor, cred ca a iesit destul de ok, a fost foarte multa munca la organizare, sper ca a iesit bine Alte precizari: Multumesc
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.