Jump to content

F4L emptYmdY

VIP
  • Posts

    10340
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by F4L emptYmdY

  1. bai coaie, am vrut sa vad ce faci si i-am scris lu' altu' pe care'l cheama KayaK hahahahahaha

  2. ai sa-mi bag.... inca esti aici ma coaie? nu ti-ai gasit si tu o nevasta ceva in kilu' meu...

  3. cum merg combinatiile boss

  4. baaaaaa, deblocati discutiile libere intre moderatori sa mai facem si noi o panarama asa de 10 ani ;)

  5. F4L emptYmdY

    Cel mai important lucru pe care l-am invatat ca lider si care m-a ajutat si in realitate, este ca performanta vine odata cu dedicatia colectivului. Daca ai dezinteres in factiune, nu o sa faci performanta. Ca sa ai un colectiv unit, trebuie sa ai o atitudine modesta si o atitudine care sa ii faca pe colegi (atentie la cuvantul folosit; colegi, nu membri) sa realizeze ca tu esti unul dintre ei, nu impotriva lor. Trebuie sa le oferi tuturor o atentie egala si sa lucrezi cu fiecare-n parte. E greu, dar merita. Nu trebuie sa iei la cunostinta ce zic daca nu vrei, insa esti destul de destept incat sa faci diferenta dintre bine si rau.
  6. F4L emptYmdY

    @@F4L emptYmdY, să te loghezi în joc când ai timp să vezi şi tu ceva. Am vazut. Mersi! Banuiesc ca trebuie sa imi incep raportul pentru rank 2 acum.
  7. F4L emptYmdY

    Daca tu numesti discutiile intre noi "prostie", atunci chiar trebuie sa iti reevaluezi modul de gandire si perceptie al unei conversatii si al colegilor tai. Un rank 5, intr-o factiune "unita", nu spune asta. Cel putin nu in public. Iar tu, facand parte din conducerea factiunii, ar trebui sa inveti cum sa tii un colectiv unit. Daca cineva are ceva de spus in privinta unei decizii luate in cadrul factiunii, spunandu-i sa nu mai comenteze nu face altceva decat sa instige membrul respectiv. Comunicatia e cheia in orice fel de relatie, fie ea virtuala sau reala. Musca din ei raule ))))
  8. F4L emptYmdY

    baaaaaaaaaaaaaaa vezi ca ne suparam. poate vrei sa te fac eurorebut.
  9. F4L emptYmdY

    Dai ba drumu' de aici, n-am chef de gifurile tale
  10. F4L emptYmdY

    baaaaa facem spam? data viitoare poate-mi dati si mie un mesaj faggots
  11. F4L emptYmdY

    No. You have failed miserably at being a thug. You're like a pony among horses. A fucking pony.
  12. F4L emptYmdY

    Normal ca are, daca nu-i slefuiam talentul acum era un om al strazii ))
  13. F4L emptYmdY

    Tu esti bis nob pe joc? mmf vorbesti prea mult
  14. F4L emptYmdY

    As prefera sa-mi trimiti un PM. Sunt la munca si, cu toate ca as putea sa intru in joc, nu vreau sa trezesc suspiciuni.
  15. F4L emptYmdY

    Nu trebuie propunere ca sa organizezi asa ceva. Cand sunt mai multi online puteti sa va strangeti si sa va duceti impreuna la paintball. News Reporter Maffiotto nu are nicio treaba cu paintball si activitatile pe care le propuneti voi.
  16. F4L emptYmdY

    Macar stiu ca marti dimineata o sa ma trezesc si nu voi intarzia la munca (17:00 e 07:00 dimineata la mine) ))))). @eurostar, pe bune ca ai dickbutt la avatar mgf?
  17. F4L emptYmdY

    Saracieeee de om. Ce cauti aici? Pat nu vine?
  18. F4L emptYmdY

    Ar ajuta mai mult sa creezi un topic de vot; de fiecare data cand vrei/ai nevoie de parerea factiunii, supui la vot. Membrii vor da mai multa atentie unui topic pinned, decat acestuia.
  19. F4L emptYmdY

    Nu cred ca ar trebui bagata regula cu privire la glume pe live. Daca se mai face o gluma pe live, intre sustinatori, sau intre prieteni, asta ar trebui sa fie ok. Consider ca ar trebui sa ramana la latitudinea intervievatorului sanctionarea glumelor pe live.
  20. F4L emptYmdY

    Marti/miercuri la 12:00 sau 17:00. Regula: fara promovare directa a bunurilor personale / serviciilor oferite / factiunilor.
  21. F4L emptYmdY

    Oaie, get a life. Ce zile...? Nu-mi amintesc aceste zile de care tu pomenesti. Treci ma inapoi in cusca si nu mai musca. Raule ce esti.
  22. F4L emptYmdY

    Baaaaaaaa, treziti-va, mai lasati SA:MPul si mai veniti si pe forum
  23. F4L emptYmdY

    Daca tu crezi ca ce facem noi e aici e spam, nu stii ce inseamna spamul adevarat. Pentru mine spam adevarat inseamna sa terminam o pagina de discutii in maximum 20 de minute. Ala e spam. Care e faza cu santajul? Cand mi-a facut ala post mi-a spus "da-mi 10K sau iti fac post" si m-am gandit sa ii fac eu post pentru santaj, dar nu sunt genul care sa faca asta. Nu se mai sanctioneaza tentativa de santaj?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.