Jump to content

TLG Matrix

VIP
  • Posts

    1296
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by TLG Matrix

  1. Dumnezeu sa te odihneasca ? Ai fost un baiat de nota 10!

  2. Nick: Matrix Membrul sanctionat: .Edutu99 Motiv: evidenta war 20/11/2020 Sanctionat cu: FW - 3/3 Dovada: Evidenta Alte precizari: - Nick: Matrix Membrul sanctionat: Florin.Salam Motiv: evidenta war 20/11/2020 Sanctionat cu: fw Dovada: Evidenta Alte precizari: - Nick: Matrix Membrul sanctionat: LIVIUTHETHUNDER Motiv: evidenta war 20/11/2020 Sanctionat cu: AV Dovada: Evidenta Alte precizari: - Nick: Matrix Membrul sanctionat: Narutosilent Motiv: evidenta war 20/11/2020 Sanctionat cu: AV Dovada: Evidenta Alte precizari: - Nick: Matrix Membrul sanctionat: .edutu99 Motiv: evidenta war 19/11/2020 Sanctionat cu: FW Dovada: Evidenta Alte precizari: Sanctionat de Nicolae Nick: Matrix Membrul sanctionat: Dodge Motiv: evidenta war 20/11/2020 Sanctionat cu: FW Dovada: Evidenta Alte precizari: Sanctionat de Nicolae Nick: Matrix Membrul sanctionat: Dodge Motiv: Neplata amenda Sanctionat cu: FW Dovada: la cerere Alte precizari:
  3. @ImRoby cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7643.
  4. Nick: Matrix Rank-ul: LV Manager Nick-ul câștigătorului: [eB]KioY Rank-ul câștigătorului: 2 Număr de licențe acordate: 58 - Felcitiări, primești 100.000$
  5. Nick: Matrix RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari:
  6. Votul a fost postat: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/943 Cei care nu sunteti pe acea lista, inseamna ca nu ati indepliniti cerintele. Fie nu ati avut factiuni recente sau deloc, fie ati avut banuri recente etc. Pentru reclamatii, astept PM. Mult succes!
  7. Aplicațiile pentru funcția de Mayor al lunii Iunie sunt acum deschise. !!! Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare. De asemenea, față de sesiunile trecute, au fost adăugate noi reguli importante referitoare la modul și timpul în care puteți face campanie. Verificați topicurile Anunturi Importante și Regulament:
  8. Incepand de luna urmatoare, luna Mai, urmatoarele reguli vor fi puse in aplicare: Candidatii nu mai au voie sa faca evenimente de tip “Ajutor financiar” sau sa cumpere voturile jucatorilor. Acestia vor avea voie sa faca celelalte tip-uri de evenimente, insa doar intr-o perioada stabilita de admini, perioada de la punctul 2. Candidatii vor avea voie sa se promoveze (prin evenimente/activitati) DOAR din momentul in care au fost DESCHISE aplicatiile Mayor pe forum si pana la momentul in care este postat poll-ul pe WEBSITE. Deci nu mai aveti voi sa va faceti campanie atunci cand sunteti pusi direct pe lista! Cine nu respecta aceasta regula, nu va fi adaugat sau eventual va fi scos de pe lista. Voturile de pe conturile secundare nu vor mai fi luate in considerare. Daca un candidat este gasit ca a incercat si s-a implicat direct sa fraudeze singur sau cu ajutorul unor prieteni va fi scos de pe lista. Primarul va avea din acest moment raport saptamanal. Va fi setat un numar de puncte si totul se va contoriza prin /raport. Fiecarui primar ii va fi analizata activitatea, iar daca la jumatatea mandatului nu au fost indeplinite atributiile, acesta va fi scos din functie cu 10/60fp. Pe forum va fi adaugat un topic in care Mayor-ul este obligat sa posteze fiecare activitate si fiecare eveniment de amploare (minim 20.000$). In functie de postarile acestuia din acel topic, ne vom da seama si de activitatea acestuia.
  9. Nick: [TLG]MatrixRangul detinut: Faction ManagerNumele celui sanctionat: RRaulData sanctionarii: 23.04.2020 Sancţionat cu (Amenda / Avertisment / Faction Warn / Demitere): Avertisment Verbal Motiv: Mistouri/batjocura. Dovada (optional, dupa caz): https://imgur.com/8HbxwxdAlte precizări: -
  10. Este adăugată o nouă regulă și anume: Vă este permis să postați o învoire de la warurile din ziua curentă până la ora 19:45. Cererile postate după ora precizată nu se vor lua in considerare și veți fi sanctionați conform absenței voastre.
  11. UPDATE 11.04.2020 Regulamentul a suferit o modificare: - Vă este permis să postați o învoire de la warurile din ziua curentă până la ora 19:45. - Cererile postate după ora precizată nu se vor lua in considerare și veți fi sanctionați conform absenței voastre.
  12. Nick: Matrix Poza cu transfer:https://imgur.com/undefined Alte precizari: Mi-ati luat painea de la gura
  13. TLG Matrix

    Adminii

    Am patit sa fiu pisica
  14. Incerc si eu sa ma prind. Cam prea cancer
  15. Hmmm, imi aminteste de un admin paralizat pe creieras ce a dat acum cateva zile warning de norecoil. @TLG Ratonescu ce mai faci?
  16. :))) cam asa. Poate ganditi si voi ca mna ..gen noi suntem 6-7 admini in medie si voi dati undeva la 30+ reporturi
  17. Nick: Matrix RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: nu
  18. Extrem de slab. Si mai ai si fața aia de ornitoring..
  19. Pentru majoritatea care nu stiu, inainte nu erau tipul de clan de acum. Pur si simplu dadeai 3 euro ca sa adaugi tag in fata numelui si vorbeai prin /wt.
  20. "Oricum nu-mi pasa, am aplicat din plictiseala."
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.