Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG Matrix

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  1214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Extraordinary

About TLG Matrix

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 09/26/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gura Humorului/Suceava
 • Hobbies
  Culturism/Samp 4Fun

Previous Fields

 • Real name
  Ciprian
 • RPG2 Nickname
  Matrix

Recent Profile Visitors

7088 profile views
 1. TLG Matrix

  Votul a fost postat: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/943 Cei care nu sunteti pe acea lista, inseamna ca nu ati indepliniti cerintele. Fie nu ati avut factiuni recente sau deloc, fie ati avut banuri recente etc. Pentru reclamatii, astept PM. Mult succes!
 2. TLG Matrix

  Aplicațiile pentru funcția de Mayor al lunii Iunie sunt acum deschise. !!! Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare. De asemenea, față de sesiunile trecute, au fost adăugate noi reguli importante referitoare la modul și timpul în care puteți face campanie. Verificați topicurile Anunturi Importante și Regulament:
 3. Daca nu esti din Constanta nu ai voie sa porti ochelari d-aia 😕

  1. TLG Matrix

   TLG Matrix

   Nu sunt din Constanta.. poti face totusi o exceptie? :( 

 4. TLG Matrix

  Incepand de luna urmatoare, luna Mai, urmatoarele reguli vor fi puse in aplicare: Candidatii nu mai au voie sa faca evenimente de tip “Ajutor financiar” sau sa cumpere voturile jucatorilor. Acestia vor avea voie sa faca celelalte tip-uri de evenimente, insa doar intr-o perioada stabilita de admini, perioada de la punctul 2. Candidatii vor avea voie sa se promoveze (prin evenimente/activitati) DOAR din momentul in care au fost DESCHISE aplicatiile Mayor pe forum si pana la momentul in care este postat poll-ul pe WEBSITE. Deci nu mai aveti voi sa va faceti campanie atunci cand sunteti pusi direct pe lista! Cine nu respecta aceasta regula, nu va fi adaugat sau eventual va fi scos de pe lista. Voturile de pe conturile secundare nu vor mai fi luate in considerare. Daca un candidat este gasit ca a incercat si s-a implicat direct sa fraudeze singur sau cu ajutorul unor prieteni va fi scos de pe lista. Primarul va avea din acest moment raport saptamanal. Va fi setat un numar de puncte si totul se va contoriza prin /raport. Fiecarui primar ii va fi analizata activitatea, iar daca la jumatatea mandatului nu au fost indeplinite atributiile, acesta va fi scos din functie cu 10/60fp. Pe forum va fi adaugat un topic in care Mayor-ul este obligat sa posteze fiecare activitate si fiecare eveniment de amploare (minim 20.000$). In functie de postarile acestuia din acel topic, ne vom da seama si de activitatea acestuia.
 5. TLG Matrix

  Nick: [TLG]MatrixRangul detinut: Faction ManagerNumele celui sanctionat: RRaulData sanctionarii: 23.04.2020 Sancţionat cu (Amenda / Avertisment / Faction Warn / Demitere): Avertisment Verbal Motiv: Mistouri/batjocura. Dovada (optional, dupa caz): https://imgur.com/8HbxwxdAlte precizări: -
 6. Este adăugată o nouă regulă și anume: Vă este permis să postați o învoire de la warurile din ziua curentă până la ora 19:45. Cererile postate după ora precizată nu se vor lua in considerare și veți fi sanctionați conform absenței voastre.
 7. update 11.04.2020 Este adăugată o nouă regulă și anume: Vă este permis să postați o învoire de la warurile din ziua curentă până la ora 19:45. Cererile postate după ora precizată nu se vor lua in considerare și veți fi sanctionați conform absenței voastre.
 8. TLG Matrix

  Nick: Matrix Poza cu transfer:https://imgur.com/undefined Alte precizari: Mi-ati luat painea de la gura
 9. TLG Matrix

  Am patit sa fiu pisica
 10. de ati dau o stanga

  1. TLG Matrix

   TLG Matrix

   Ti-ai rupe mana

  2. George
 11. TLG Matrix

  aa
 12. TLG Matrix

  N-am prins-o
 13. TLG Matrix

  Incerc si eu sa ma prind. Cam prea cancer
 14. TLG Matrix

  Hmmm, imi aminteste de un admin paralizat pe creieras ce a dat acum cateva zile warning de norecoil. @TLG Ratonescu ce mai faci?
 15. TLG Matrix

  :))) cam asa. Poate ganditi si voi ca mna ..gen noi suntem 6-7 admini in medie si voi dati undeva la 30+ reporturi
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.