Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

TLG Matrix

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  1275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TLG Matrix last won the day on October 4

TLG Matrix had the most liked content!

Community Reputation

197 Extraordinary

About TLG Matrix

 • Rank
  Web Developer
 • Birthday 09/26/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gura Humorului/Suceava
 • Hobbies
  Culturism/Samp 4Fun

Previous Fields

 • Real name
  Ciprian
 • RPG2 Nickname
  Matrix

Recent Profile Visitors

7445 profile views
 1. TLG Matrix

  @ImRoby cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7643.
 2. Mersi frate ca ai pus poza cu golanul ala e din oras cu mine il bat de il despart de prezent

  1. TLG Matrix

   TLG Matrix

   Rupe-i fața, da-l dreq de urat

  2. gucci flip flops

   gucci flip flops

   se crede arogant taranu de cand a dat podcast despre samp si despre admin 

 3. Nick: Matrix Rank-ul: LV Manager Nick-ul câștigătorului: [eB]KioY Rank-ul câștigătorului: 2 Număr de licențe acordate: 58 - Felcitiări, primești 100.000$
 4. TLG Matrix

  Nick: Matrix RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari:
 5. TLG Matrix

  Votul a fost postat: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/943 Cei care nu sunteti pe acea lista, inseamna ca nu ati indepliniti cerintele. Fie nu ati avut factiuni recente sau deloc, fie ati avut banuri recente etc. Pentru reclamatii, astept PM. Mult succes!
 6. TLG Matrix

  Aplicațiile pentru funcția de Mayor al lunii Iunie sunt acum deschise. !!! Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare. De asemenea, față de sesiunile trecute, au fost adăugate noi reguli importante referitoare la modul și timpul în care puteți face campanie. Verificați topicurile Anunturi Importante și Regulament:
 7. Daca nu esti din Constanta nu ai voie sa porti ochelari d-aia 😕

  1. TLG Matrix

   TLG Matrix

   Nu sunt din Constanta.. poti face totusi o exceptie? :( 

 8. TLG Matrix

  Incepand de luna urmatoare, luna Mai, urmatoarele reguli vor fi puse in aplicare: Candidatii nu mai au voie sa faca evenimente de tip “Ajutor financiar” sau sa cumpere voturile jucatorilor. Acestia vor avea voie sa faca celelalte tip-uri de evenimente, insa doar intr-o perioada stabilita de admini, perioada de la punctul 2. Candidatii vor avea voie sa se promoveze (prin evenimente/activitati) DOAR din momentul in care au fost DESCHISE aplicatiile Mayor pe forum si pana la momentul in care este postat poll-ul pe WEBSITE. Deci nu mai aveti voi sa va faceti campanie atunci cand sunteti pusi direct pe lista! Cine nu respecta aceasta regula, nu va fi adaugat sau eventual va fi scos de pe lista. Voturile de pe conturile secundare nu vor mai fi luate in considerare. Daca un candidat este gasit ca a incercat si s-a implicat direct sa fraudeze singur sau cu ajutorul unor prieteni va fi scos de pe lista. Primarul va avea din acest moment raport saptamanal. Va fi setat un numar de puncte si totul se va contoriza prin /raport. Fiecarui primar ii va fi analizata activitatea, iar daca la jumatatea mandatului nu au fost indeplinite atributiile, acesta va fi scos din functie cu 10/60fp. Pe forum va fi adaugat un topic in care Mayor-ul este obligat sa posteze fiecare activitate si fiecare eveniment de amploare (minim 20.000$). In functie de postarile acestuia din acel topic, ne vom da seama si de activitatea acestuia.
 9. TLG Matrix

  Nick: [TLG]MatrixRangul detinut: Faction ManagerNumele celui sanctionat: RRaulData sanctionarii: 23.04.2020 Sancţionat cu (Amenda / Avertisment / Faction Warn / Demitere): Avertisment Verbal Motiv: Mistouri/batjocura. Dovada (optional, dupa caz): https://imgur.com/8HbxwxdAlte precizări: -
 10. Este adăugată o nouă regulă și anume: Vă este permis să postați o învoire de la warurile din ziua curentă până la ora 19:45. Cererile postate după ora precizată nu se vor lua in considerare și veți fi sanctionați conform absenței voastre.
 11. update 11.04.2020 Este adăugată o nouă regulă și anume: Vă este permis să postați o învoire de la warurile din ziua curentă până la ora 19:45. Cererile postate după ora precizată nu se vor lua in considerare și veți fi sanctionați conform absenței voastre.
 12. TLG Matrix

  Nick: Matrix Poza cu transfer:https://imgur.com/undefined Alte precizari: Mi-ati luat painea de la gura
 13. TLG Matrix

  Am patit sa fiu pisica
 14. de ati dau o stanga

  1. TLG Matrix

   TLG Matrix

   Ti-ai rupe mana

  2. George
 15. TLG Matrix

  aa
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.