Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

RobberT aka RobbDen

Donator
 • Content Count

  1744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

About RobberT aka RobbDen

 • Rank
  #DAMN
 • Birthday 05/01/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Skype
  PM!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Botosani.

Previous Fields

 • Real name
  Robert.
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  RobberT.

Recent Profile Visitors

3224 profile views
 1. »Nickname: RobbDen. »Rank: 4 (Lieutenant). »Orele jucate pe această lună: 7, pentru ca am avut inactivitate si nu am putut intra, dar o sa ma revansez. »Motivul pentru care vrei aceasată funcție (minim 3 randuri): Vreau aceasta functie pentru ca este ceva foarte important pentru aceasta factiune, si vreau sa ajut la dezvoltarea ei cat se poate de mult. Dupa parerea mea toti membrii rank 4+ sunt capabili de aceasta functie, nu-mi place cand un rank 4+ nu doreste aceasta functie. Vreau o factiune curata si cu membri care cunosc cu adevarat regulile acestui departament. Am experienta si vechime, nu e prima oara cand detin o astfel de functie, m-as descurca foarte bine cu functia de tester. »Cu ce crezi că ești diferit față de ceilalți colegi de rank 4-5? (minim 3 randuri): Nu sunt diferit fata de ei, toti suntem la fel, am muncit la fel ca sa zic asa sa ajungem aici, deci toti ne meritam locul. Sunt unii care sunt mai comozi, dar asta nu inseamna ca eu sau altcineva ii este superior, ci pur si simplu el ajuta factiunea intr-un mod diferit, dar o face bine. Eu vreau doar sa ajut pe aceasta ramura, sa-mi fac treaba asa cum trebuie si sa nu dezamagesc deloc. Sunt calm si pot sustine un test foarte usor, dar totusi nu trec cu vederea, greselile mari. »Ești conștient că dacă vei fi inactiv această funcție îti va fii scoasă?: Da, dar sper sa nu se ajunga aici. »Alte informații pentru lider: Nu, multumesc.
 2. Nume:RobbDen.Rank: Sergeant 3Echipa curentă: RoadsEchipa în care vrei să aplici: S.W.A.T Motiv: Vreau sa incerc ceva nou.
 3. Nickname: RobbDen. Rank: 2 Misiunea: -să vă faceți toate taskurile într-o zi, -să deschideți o cutie roșie, -să vă urcați pe varful piramidei din LV, -să faceți o poză langă un HPV cu un admin cu animația /dealstance activă Dovezile cum că ați terminat misiunea: https://imgur.com/a/XAvLzDZ Alte precizări: -
 4. Nickname: RobbDen. Rank:2 (Detective) Misiunea: -să faceți o poză cu un membru al Hitman Agency de rang 5 (să nu fie AFK sau sleep), -să primiți un repair și un refill de la un membru TTC, -să primiți heal de la un paramedic, -să mergeți minim 1km cu un taxi. Dovezile cum că ați terminat misiunea: https://imgur.com/a/PSKyvUc Alte precizări: -
 5. Nickname: RobbDen. Rank:2 (Detective) Misiunea: - să terminați o cursă la jobul gunoier, - să terminați o misiune de la Ryder, - să vă urcați pe Chiliad Dovezile cum că ați terminat misiunea: https://imgur.com/a/guNJnGV Alte precizări: -
 6. RobberT aka RobbDen

  * Nick: RobbDen. * Rank: 1 (Officer). * Echipa: Roads. * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament . * Data si ora activitatii: 23.03.2019, ora 13:00. * Lipsesc din motivul: Sunt schimbul I la munca, asa ca lucrez si sambata pana la ora 16:00 (ora Germaniei), si nu pot ajunge. * Alte precizari?: Imi cer scuze, dar nu pot lasa munca.
 7. RobberT aka RobbDen

  Nick: RobbDen.Rank: 1 (Officer).Data: 18/03/2019.Am primit amenda de la: Pittsburgh.Motivul amenzii primite: Misiune neefectuata.Valorea amenzii: $50.000.Dodvada (/fdeposit): https://imgur.com/a/vlZr2jR
 8. Nick: RobbDen. Level: 90 Rank: 2 Numar de invoiri efectuate pe saptamana asta (x/2): 1/2 Motivul invoirii:Imi voi duce sa mi reinstalez windows-ul, imi merge foarte greu! Data warului: 21/02/2017 Alte precizari: Bafta!
 9. RobberT aka RobbDen

  * Nick: RobbDen. * Rank:1 * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament / Alte activitati ( War4Fun, evenimente etc ) Antrenament și ședința * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim 2 ori ): prima data * Data si ora activitatii: 21.01.2017. 19:00 * Lipsesc din motivul: sunt plecat de acasă și nu pot sa ajung! * Alte precizari?: mulțumesc și îmi cer scuze !
 10. RobberT aka RobbDen

  Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am cumpărat acum un laptop, are windows 10, dar când vreau să intru pe joc, spune că nu găsește rezoluția 'Canot find 800x600x32 video' Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Mulțumesc. ​
 11. RobberT aka RobbDen

  Nick: RoobberT. Rank: 1. Ma învoiesc la: War Motiv: Nu-mi merge jocul şi nu ştiu când o să rezolv. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: Prima. Alte precizari: Mulţumesc.
 12. RobberT aka RobbDen

  Pai asta e faza. Tot asa se deschid și după reinstalare. Se deschid cu notepad nu cu default, sau cu ce extensie au ei.
 13. RobberT aka RobbDen

  Ajutor: Salut, am schimbat aseară un fonts.txd, prin "notepad" şi din greseală acum sunt toate aşa. DIn această nu mai pot intra in joc, şi nu ştiu cum să le schimb. Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred că este nevoie. Alte precizări: Mulţumesc.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.