Jump to content

RobberT aka RobbDen

Donator
  • Posts

    1746
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RobberT aka RobbDen

  1. Nume: RobbDen. Rank: LV Taxi Rookie (2) Dovezi: https://imgur.com/a/NYzQALl
  2. RobberT aka RobbDen

    Nickname: RobbDen. Rank: LV Taxi Rookie (2) Culoarea votată (doar ID-ul culorii): 106
  3. RobberT aka RobbDen

    Vă mulţumesc toturor. Aţi primit toţi +1, puteţi inchide! Voi alege una din aceste lucrări.
  4. RobberT aka RobbDen

    Mulţumesc, aveţi +1 amândoi. Mai aştept câteva, şi apoi voi alege.
  5. RobberT aka RobbDen

    E frumos, îmi place. Dar mai aştep. Totuşi vei primi +1.
  6. RobberT aka RobbDen

    Nick: RobbDen. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/353938-cerere-robbden-logo/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Welcome to RobbDen. profil, sau ceva de genul ăsta. Text: RobbDen. Dimensiuni: Voi stiti mai bine. Alte precizari: Sa nu fie nici prea mare, dar nici prea mica. Sa fie potrivita. Multumesc si dau +1.
  7. RobberT aka RobbDen

    Nick: RobbDen. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/252518-cerere-robbdenas-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Hitman Agency. Text: RobbDen. Dimensiuni: Voi stiti mai bine. Alte precizari: Sa nu fie nici prea mare, dar nici prea mica. Sa fie potrivita. Multumesc si dau +1.
  8. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  9. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  10. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  11. Stiu Torinno, oricum nu i nimic. Am dovada ca eram activ ieri si alaltaieri, doar ca nu vreau sa i fac rău lui Snecky. Va Multumesc pentru sansa, si va urez mult noroc! Si felicitări pentru lider!
  12. Salut. Snecky, mi ai dat 3 warn-uri degeaba. Eu m am conectat ultima oara pe 29, sau cat scrie acolo, dar ieri am iesit de pe server. Eu il tin si /sleep si nu ies cu zilele. Scuze, am vrut sa ti trimit PM, dar nu puteam
  13. Buna seara. Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem.
  14. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  15. RobberT aka RobbDen

    Welcomee!
  16. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  17. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  18. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  19. RobberT aka RobbDen

    Welcome!
  20. RobberT aka RobbDen

    Buna seara! Imi pare rau, dar vreau sa va anunt ca parasesc LSPD. Ma las de RPG2 pentru ca am primit o functie pe RPG3, si vreau sa ma ocup cum trebuie de ea. Mult noroc.
  21. RobberT aka RobbDen

    Seara buna colegi. Power tu l ai terminat, eu nici nu l am inceput.
  22. Car of the Year 2015: Volkswagen Passat, Maşina Anului în Europa! - Volkswagen Passat a fost numită Maşina Anului în Europa, într-o ceremonie desfăşurată în Elveţia. Passatul a câştigat detaşat în faţa concurenţei, surpriza fiind clasata de pe locul 2... - Puţini sunt anii când câştigătorul titlului Car of The Year se detaşează atât de tare faţă de concurenţă. 2015 este unul dintre aceşti ani: Volkswagen Passat a câştigat titlul, dar nu oricum, ci la o distanţă de aproape 100 de puncte faţă de a doua clasată! - 340 de puncte a acumulat VW Passat din voturile jurnaliştilor celor mai mari reviste de auto din Europa, fiind la o distanţă de nu mai puţin de 92 de puncte faţă de următorul clasat, care este o surpriză: Citroen C4 Cactus, care a acumulat 248 de puncte. Mercedes-Benz C Class se situează pe poziţia a treia a podiumului, cu 221 de puncte, în timp ce Ford Mondeo şi Nissan Qashqai ocupă locurile 4 şi 5, cu 203, respectiv 160 de puncte. Liniile clasice ale noului Passat nu au mai supărat audienţa, ci atrag sute de mii de clienţi anual - Următoarele clasate dintre finaliste sunt BMW Seria 2 Active Tourer şi Renault Twingo, cu 154, respectiv 124 de puncte. Este o confirmare a poziţiei de lider absolut în segmentul său a perenului Passat (testat de noi în România), în ciuda tuturor criticilor care i se mai aduc în privinţa păstrării formelor prea clasice şi a „lipsei de cutezanţă” în design. Iată că o reţetă foarte bună poate fi îmbunătăţită constant şi fără să aduci revoluţii în design, cu constanţă, iar jurnaliştii europeni să premieze acest lucru. - Pe de altă parte, este şi o lecţie pentru Ford, care a venit în Europa cu o maşină lansată aici cu 2 ani în urma lansării pe piaţa americană. Handicapul acesta va fi greu de recuperat de Mondeo în segmentul său (testul nostru, aici), în ciuda designului excepţional al maşinii. - Surpriza C4 Cactus, pe de altă parte, ne arată că jurnaliştii apreciază încercările de spargere a barierelor convenţionale (puteţi citi testul nostru cu C4 Cactus). - În fine, clasarea pe locul 3 a unei maşini premium arată, în continuare, cât de greu este pentru mărcile premium să câştige titlul de Car of The Year. Cine ştie, poate anul viitor... Sursa: Promotor.ro
  23. RobberT aka RobbDen

    » Nick: RobberT. » Rank: 1. » Echipa: ROADS » Data: 28.02.2015. » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Sedinta. » Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras si nu stiu daca ajung. » Alte precizari?: Multumesc.
  24. Volkswagen Touran vine la Geneva să încarce tot ce găseşte acolo - Volkswagen va expune la Geneva noua generaţie a lui Touran - un MPV compact mai mare, divers motorizat şi puternic tehnologizat. La ce altceva te-ai fi aşteptat? - Pentru că vorbim de un MPV (fie el şi compact), vorbim în primul rând de spaţiu. Noul Touran este cu 130 de milimetri mai lung decât modelul generaţiei actuale, din care 110 milimetri sunt incluşi în ampatament. Spaţiu - atât pentru cinci, cât şi pentru şapte locuri: bifat. Oh, era să uităm o menţiune importantă: portbagajul a crescut cu 48 de litri, ajungând acum până la 1.040 de litri - un număr nemaiatins de niciun rival din segment. - Şi nu este vorba doar de spaţiu, ci şi de modul în care este manageriat acesta. Noul Volkswagen Touran dispune de un sistem de rabatare al banchetei care permite amenajarea unei podele plate - în cazul în care chiar vrei să-ţi cari frigiderul cu maşina, spre exemplu. - Sub capota noului Touran poţi opta pentru unul dintre cele două motoare diesel (1.6 TDI cu 110 CP şi 2.0 TDI cu 150 / 190 CP) sau unul dintre cele trei unităţi pe benzină (1.2 TSI cu 110 CP, 1.4 TSI cu 150 CP sau 1.8 TSI cu 180 de cai-putere). Inginerii au promis şi că acestea sunt, în medie, cu 19% mai economice decât cele din generaţia anterioară. De exemplu, Touran 1.6 TDI cu DSG se poate lăuda şi cu 4,1 l/100 km. - Pe partea de tehnologie, noul interior al lui Touran ascunde acum şi cruise control adaptiv, alături de asistentul de frânare post-coliziune şi de sistemul de protecţie pre-coliziune. Sursa: Promotor.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.