Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Beowulf

Member
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

About Beowulf

  • Birthday 12/19/1992

Profile Information

  • Gender
    Male

Beowulf's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

23

Reputation

  1. Nume: REIGN Rank: 2 Suma depusă: 5.000$ Data şi ora depunerii: 2/6/2016 19:47 Motivul: Amenda. ScreenShot: http://i.imgur.com/GoGgkYn.jpg Alte precizări: N-am.
  2. Nick-name: [AIM]Beowulf Rank:1 Invoire pentru war-ul din data: 19.02.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war:Sunt plecat Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): nici una Alte precizari: sal viorel
  3. Nick:[AIM]Beowulf Level:40 Rank: 1 Vechime:4-5 zile. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai joc pe acest server. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Normal Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna, chit ca se mai cearta lumea dar e ceva normal. Alte precizari?: Succes si bafta tututror, mi-a facut placere, daca am sa revin la loc pe server , poate o sa fim din nou colegi ! Pentru baietii care joaca cs;go => )
  4. Nick-name:[AIM]Beowulf Rank: 1. Invoire pentru war-ul din data: 07.12.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa-mi rezolv o treaba si nu sunt acasa, am sa incerc sa ajung. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1. Alte precizari: Maine dau macel la war, mersi anticipat si succes pe astazi.
  5. Nu sustin nici un grup politic, nici PSD nici PNL, ma pis pe toti ! Dar la cate cacaturi s-au facut in ultimul timp trebuie sa fii prost sa intrebi "DE CE MERGI MA" asa ca stai acolo linistit in banca ta si lasa-i pe astia "influentati cum bate vantul" sa-si vada de treaba. "nu ai cu cine, nu stii cate stiu eu. " Adevarat, mi-am dat seama ca esti spalat pe creier la ce ai zis ca a "facut" Ponta . => faci parte din astia , sau probabil esti ungur ;-??
  6. Numele / Nickname: [AIM]Beowulf Rang / Rank: 1 Motiv / Reason: Plec la sala si dupa merg la protest . Data warurilor / Date of the wars: 5/11/2015 Numărul total de învoiri / Total number of pass requests : 1
  7. Numele / Nickname: [AIM]Beowulf Rang / Rank:1 Motiv / Reason: Plec cu niste tovarasi la un "cico" . Data sedinţei / Date of the meeting: 1.11.2015 Numărul total de învoiri / Total number of pass requests: 0
  8. Nick:[AIM]Beowulf Level:39 Rank:1 Vechime:14 zile. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Am incercat sa va ajut cum am putut, vreau sa ma duc la niste tovarasi in alt gang, imi pare bine ca am jucat impreuna cu voi, bafta si succes pe viitor. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este ok parerea mea, dar sunt niste plante care nu au o treaba cu metoda war si totusi ei stau in mafie, oricum profesionist nu a fost nimeni de la inceput dar totusi cand nici nu asculti de membri cu mai multa experienta , scz'ma dar esti prost facut gramada. Alte precizari?: Bafta !
  9. Nick : [AIM]Beowulf Rank : 1 Motivul invoirii: Am plecat sa imi rezolv vacanta in Grecia . Data warului : August 19, 2013. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari : Am plecat la 11:00 dar am crezut ca ajung pana la 13:00 la waruri doar acuma 10 min am ajuns.
  10. Daca si ala este aim Dar ce sa faci Kelton sincer e orb , dar ce sa faci e owner. E bine intr-un fel colonele , dal dracu de S@MP .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.