Jump to content

Beowulf

Member
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Beowulf

  1. Beowulf

    Nume: REIGN Rank: 2 Suma depusă: 5.000$ Data şi ora depunerii: 2/6/2016 19:47 Motivul: Amenda. ScreenShot: http://i.imgur.com/GoGgkYn.jpg Alte precizări: N-am.
  2. Nick-name: [AIM]Beowulf Rank:1 Invoire pentru war-ul din data: 19.02.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war:Sunt plecat Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): nici una Alte precizari: sal viorel
  3. Beowulf

    Nick:[AIM]Beowulf Level:40 Rank: 1 Vechime:4-5 zile. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai joc pe acest server. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Normal Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna, chit ca se mai cearta lumea dar e ceva normal. Alte precizari?: Succes si bafta tututror, mi-a facut placere, daca am sa revin la loc pe server , poate o sa fim din nou colegi ! Pentru baietii care joaca cs;go => )
  4. Nick-name:[AIM]Beowulf Rank: 1. Invoire pentru war-ul din data: 07.12.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa-mi rezolv o treaba si nu sunt acasa, am sa incerc sa ajung. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1. Alte precizari: Maine dau macel la war, mersi anticipat si succes pe astazi.
  5. Beowulf

    Nu sustin nici un grup politic, nici PSD nici PNL, ma pis pe toti ! Dar la cate cacaturi s-au facut in ultimul timp trebuie sa fii prost sa intrebi "DE CE MERGI MA" asa ca stai acolo linistit in banca ta si lasa-i pe astia "influentati cum bate vantul" sa-si vada de treaba. "nu ai cu cine, nu stii cate stiu eu. " Adevarat, mi-am dat seama ca esti spalat pe creier la ce ai zis ca a "facut" Ponta . => faci parte din astia , sau probabil esti ungur ;-??
  6. Beowulf

    Numele / Nickname: [AIM]Beowulf Rang / Rank: 1 Motiv / Reason: Plec la sala si dupa merg la protest . Data warurilor / Date of the wars: 5/11/2015 Numărul total de învoiri / Total number of pass requests : 1
  7. Beowulf

    Numele / Nickname: [AIM]Beowulf Rang / Rank:1 Motiv / Reason: Plec cu niste tovarasi la un "cico" . Data sedinţei / Date of the meeting: 1.11.2015 Numărul total de învoiri / Total number of pass requests: 0
  8. Beowulf

    Nick:[AIM]Beowulf Level:39 Rank:1 Vechime:14 zile. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Am incercat sa va ajut cum am putut, vreau sa ma duc la niste tovarasi in alt gang, imi pare bine ca am jucat impreuna cu voi, bafta si succes pe viitor. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este ok parerea mea, dar sunt niste plante care nu au o treaba cu metoda war si totusi ei stau in mafie, oricum profesionist nu a fost nimeni de la inceput dar totusi cand nici nu asculti de membri cu mai multa experienta , scz'ma dar esti prost facut gramada. Alte precizari?: Bafta !
  9. Nick : [AIM]Beowulf Rank : 1 Motivul invoirii: Am plecat sa imi rezolv vacanta in Grecia . Data warului : August 19, 2013. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari : Am plecat la 11:00 dar am crezut ca ajung pana la 13:00 la waruri doar acuma 10 min am ajuns.
  10. Beowulf

    Daca si ala este aim Dar ce sa faci Kelton sincer e orb , dar ce sa faci e owner. E bine intr-un fel colonele , dal dracu de S@MP .
  11. http://i.imgur.com/xSyIx70.jpg ia aici speedy, nu m-am putut abtine sa nu postez ))
  12. Beowulf

    Nick: [AIM]Beowulf Screen-Shoot cu scorul de la war: http://imgur.com/t9VFAqO,Txc9a9s,vqJpM5F,B2xeEdX Alte precizari:
  13. Beowulf

    Nick: Beowulf Screen-Shoot cu scorul de la war: http://imgur.com/eQ6LFal,INngFLF,IFppfJo,NRjylag,szY5X8u,ecGeggI Alte precizari: -
  14. Beowulf

    Antrenament astazi la ora 20:00 , cine nu poate sa ajunga , sa se invoiasca . Daca sunteti in joc si nu sunteti la antrenament o sa primiti ADV . 2 ADV=FW Membrii prezenti: HofyMan [GF]Delict ,hunterykz , [K.G.B]Razvan_B ,BodoSeLLL , GoldStar , Catalin. , [GF]Blake , Dejan88 , wHolica , m4kE , DoomToretto , buburuza19 , CheChe , Zipper , Strutter Membrii intarziati: buburuza19 , DoomToretto , Strutter Membrii absenti: Membrii invoiti: reload , Flames , DonJuan , hYYz.KyK , R0cky , Atom Alte precizari: Restu absenti
  15. Beowulf

    Nick: Beowulf Screen-Shoot cu scorul de la war: http://postimg.org/image/m9h5a6p4n/ Alte precizari:
  16. Beowulf

    Eeeee na . Gata am luat 2 turfuri si am aparat 1 . Pai saracii de el loco cartel nu stiau ce sa faca , se impiedicau pe turf iar restu nu erau asa buni . Iti zic eu , daca nu se schimba ceva pana luni la organizare , o sa luam o bataie pe toate turfurile . A fost dezastru la ultimu war si o sa se repete daca nu se schimba ceva . P.S alex , vezi ca nu e buna locatia aia , de la atata dat in cap , poate ti se lasa. E clar cu tine , sunt organizati , logic ca rup . Ca si toti obositii ai zis care nu stiu ce sa faca la un war . Si daca sunt acolo ce? .
  17. Beowulf

    Nick: Beowulf Am dat teste cu: Strutterr Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: Admins Alte precizari?: Nick: Beowulf Am dat teste cu: DeJan88 Rezultatul probei de regulament: 1/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: Admins Alte precizari?:
  18. Beowulf

    Nick: Beowulf Am dat teste cu: inFlux Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: Admis Alte precizari?: Nick: Beowulf Am dat teste cu: NoRules. Rezultatul probei de regulament: 1.5/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 2/5 Rezulat: Respins Alte precizari?:
  19. Beowulf

    Nick: Beowulf Am dat teste cu: NeeP Rezultatul probei de regulament: 3/3 Picat Rezultatul probei de arme ( x/5): - Rezulat: Picat Alte precizari?: Nick: Beowulf Am dat teste cu: HofyMan Rezultatul probei de regulament:1/3 Admis Rezultatul probei de arme ( x/5): - 3/5 Admis Rezulat: Admis Alte precizari?: Nick: Beowulf Am dat teste cu: DeNisKa Rezultatul probei de regulament:0/3 Admis Rezultatul probei de arme ( x/5): - 3/5 Admis Rezulat: Admis Alte precizari?:
  20. Beowulf

    Nick: Beowulf Am dat teste cu: Fatlum_Kurtishi Rezultatul probei de regulament: Admis Rezultatul probei de arme ( x/5): 2/5 Rezulat: Picat Alte precizari?:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.