Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

IoanaB

Member
 • Content Count

  856
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

257 Extraordinary

About IoanaB

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday June 14

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucharest
 • Hobbies
  ♥ Paramedics ♥
  ♥ Leader ♥

Previous Fields

 • Real name
  Ioana

Recent Profile Visitors

7103 profile views
 1. Nume: AngelRullz Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/H7A0gSR Alte informatii: - Misiune efectuata cu succes.
 2. * Nick: Mr.Alexutz13 * Rank: Officer (1) * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 26.08.2018 * Numar invoiri(x/y): 1/1 * Motivul: Este plecat din oras si nu are net. * Alte precizari: M-a rugat pe mine sa postez invoirea. Bafta!
 3. Thanks for the +1's you awesome little smecher. Hope ur doing okay :*

  1. IoanaB

   IoanaB

   Haha you're welcome :* Thanks you awesome little cow :))

  2. cowS

   cowS

   oo she is alive :D:)), Pwp :*:D

 4. IoanaB

  ↘Nick: IoanaB ↘Level: 57 ↘De ce doresti sa parasesti clanul Team of Veteran's: Nu mai am timp sa ma ocup de acest joc si nu vreau sa tin locul ocupat, sunt altii care vor sa intre aici. ↘Care este parerea ta despre acest clan?: Este un clan special, unit, cu membrii de nota 10+, despre care am numai cuvinte bune de zis. Ati aratat ca sunteti niste prieteni minunati, chiar daca nu am apucat sa va cunosc pe fiecare foarte bine. Va multumesc pentru aceasta sansa, m-am simtit foarte bine alaturi de voi, dar trebuie sa iau o pauza de la samp si sa ma ocup de scoala. ↘Alte precizari?: Pastram legatura. Bafta Vincenzo cu aceasta familie. Succes tuturor in toate planurile voastre, atat virtuale cat si reale. Vince, vreau sa imi dai uninvite din panel, nu o sa mai intru prea curand in game.
 5. 21.03.2014 - 21.09.2015 - Paramedic IoanaB ♥

  1. Show previous comments  29 more
  2. StefanB

   StefanB

   Ioana ce sa zic...sper sa te faci mare si sa faci multi bani...sunt faimosul MMoney...sper sa mai vorbim din cand in cand si...cand ti-am vazut demisia sincer am plans,o sa fii o legenda forever......

  3. IoanaB

   IoanaB

   Aww, multumesc. Eu sunt mereu activa pe forum, PM me :D

  4. MeMoRy Legend

   MeMoRy Legend

   Bafta in continuare "naba mica" sper sa ajungi unde ti-ai propus. Ioana cea mai tare membra Paramedics. Te pupacesc :*** <3

 6. IoanaB

  Dupa cum ati vazut si la demisii, e momentul sa va parasesc. Chiar daca nu o sa mai fiu membra, sper ca vom pastra legatura (cei care vreti) si vreau sa luati bine aminte tot ce am zis pe la finalul demisiei, nu este un lucru imposibil de urmat. Paramedics este si va ramane cea mai frumoasa amintire legata de acest joc. Mi-a placut sa colaborez cu voi in calitate de colega, sa va am ca membrii si sper ca si voi aveti aceeasi parere fata de mine. Imi pare rau ca am neglijat in ultimul timp factiunea, dar scoala si oboseala si-au spus cuvantul. Prea multe lucruri nu ar mai fi de spus, am zis destule la demisii. Sa ascultati de Jonis, de cei care vor veni in fruntea Paramedics (ai grija Jonis pe cine alegi) si de rank 5+, toti sunt niste oameni minunati care si-au luat functia pe munca si pe merit. Multa bafta tuturor la rapoarte si la rank up. Va iubesc Keep up the good work. P.S: Demon a fost cel mai naspa si inactiv leader ever, tot ce a zis in demisia lui sunt minciuni. P.S.2: Before And after:
 7. Nick: IoanaB[ToV] Rank: 6 ♥ Data sedintei/evenimentului: 20.09.2015 Motivul absentei: S-ar putea sa nu fiu acasa dar incerc sa ajung. Invoire preventiva. Alte precizari?: Soul and hope for each ♥
 8. IoanaB

  @, oricum 80% pleaca in departamente si mafii, cei care chiar vor sa faca ceva in Paramedics si tin la factiunea asta, vor ramane si vor arata de ce sunt in stare. Cum am zis, vai ce tragedie inca 10-20 de heals in plus. De parca ar veni apocalipsa, asa va plangeti .
 9. IoanaB

  @, e a doua ta postare: http://imgur.com/jVtDYzN Se scrie faza*, m-ai*, s-au*, niciodata*, s-a*, de joc*, etc. In primul rand, inainte, raportul se facea in 2-3 ore, iar dupa erai liber sa faci ce vrei si nu de putine ori s-au gasit playeri care sa se planga ca factiunile pasnice nu sunt destul de active si ca e pustiu pe /services (si au dreptate, chiar nu face mare chestie). Ca sa nu mai fie astfel de plangeri, s-a discutat problema maririi rapoartelor de activitate (iar adminii au avut ideea asta). In vacanta nu se maresc ca vai lumea e afara si nu sta nimeni in casa cand e frumos sa faca raportul si vorba aia, e vacanta si pleci, se umplu factiunile cu inactivitati etc etc. In timpul scolii nu s-ar putea mari ca vai lumea invata, e scoala, fiecare trebuie sa faca teme si nu are nimeni timp de raportul in samp. Iar atunci cand ar trebui marite? In alta ordine de idei, cine n-are timp de raport sau cui nu ii convine, exista topicul cu Demisii. Fiecare cand s-a bagat intr-o factiune si-a luat angajamentul de a face ceva, printre care si raportele de activitate, iar eu consider ca la factiunea noastra acestea sunt decente. (iti dai seama cat iti va mai lua in plus 10-20 heals ) P.S. Inainte erau rapoarte si mai mari, ba chiar cu [/accept medic] obligatorii la fiecare rank si culmea, nu mai murea nimeni. Iar pentru cei care se intreaba de ce rank 1 au rapoarte mai mici decat cei 2-3, ideea a fost ca ei sunt incepatori si nu trebuie sa munceasca atat pentru un rank up, asa cum ar trebui sa faca rank 2 si 3, care sunt mai experimentati si stiu cum sa faca mai eficient raportul. Cat despre rank 4, frate, daca vrei rank 5 (si nu e putin 5), muncesti si tragi, nu stai degeaba ca esti tester si vai ce munca grea de 2 ori pe luna sa dai 1-2 teste.
 10. Nick: IoanaB[ToV] Rank: 6 ♥ Data sedintei/evenimentului: 12.09.2015 Motivul absentei: O sa am musafiri, nu cred ca pot intra. Alte precizari?: Soul and hope for each ♥
 11. IoanaB

  @@Jonis ToV, stiu eu cum duci pisicile si ''gagicile'' la fantana aia magica de la locul unde prestezi servicii... nu te mai ascunde. @@DemonRullz nu ar minti ca tine... el macar e sincer.
 12. IoanaB

  @@Jonis ToV, doamne fereste. Asta o sa interzica filmele de la tv si o sa bage ted 2 pe toate canalele... Asta vrei? De fapt da, asta vrei...
 13. IoanaB

  @@DemonRullz, ei da... Oricum ce conteaza pentru tine pe ce ai jurat... Oricum rau si naspa ramai. @@Jonis ToV, si tu esti naba <3 eu s@lp@, nu tu.
 14. IoanaB

  Nick: IoanaB[ToV] Data sancționării: 07.09.2015 Sancționat membrul: Mihay Sancționat cu: AV Motivul: Raport anulat. Dovada (opțional, după caz): Topicul cu rapoarte. Alte precizări: Atenție data viitoare și întreabă dacă ai nelămuriri.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.