Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

LeoRO

Member
 • Content Count

  740
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Extraordinary

About LeoRO

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 11/28/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Leo
 • RPG1 Nickname
  LeoRO

Recent Profile Visitors

2703 profile views
 1. Cred ca nu prea vezi bine, iti recomand niste ochelari. Se fac 2 ani jumate in cateva zile de cand tot incearca sa deschida un server.
 2. Vad ca deja o comunitate rivala a inceput sa lucreze la un serveder de gta 5 si noi suntem lasati cu ochii in soare de cativa ani.
 3. http://imgur.com/gallery/EkLVvMg Mai e de aștept o luna-doua
 4. @F4L John Ba frate poate am eu o memorie proasta, poate ai tu, dar din cate stiu eu pe timpul lui Gabb server-ul nu a atins 500 de playeri (nu din vina lui, comunitatea nu era asa mare) iar deabia pe timpul cand scripta Mastetrap s-au marit sloturilor de la 500 la 700 si apoi 1000. Nu sunt sigur despre ce apogeuri vorbesti tu acolo. B-zone si-a atins apogeul acum 2-3 ani, cand nu puteai sa intrii pe severe in orele de varf. Cat despre minecraft, a avut si el o perioada cand avea 50 de playeri, nu era un esec pe vremea aia. Minecraft nu mai face progres acum pe b-zone fiindca nu vor/nu sunt in stare sa updateze si ei gamemode-ul ala invechit, zici ca joci pe servere din 2013, fata de serverele din afara. Normal ca daca ar incepe acum un server de gta 5 nu ar avea succesul ala mare, ar avea intre 25-50 de jucatori zic eu, dar cu timpul o sa se populeze. Exact cum a fost si cu samp-ul, fiecare owner/scripter a avut o perioada diferita de playeri datorita si popularitatii comunitatii. P.S: Daca o sa se ajunga la realizarea unui server, sper sa nu fie pe FiveM, ala chiar o sa fie un esec total. Exista alte platforme precum Rage MP cu 1000 sloturi. Si sa nu fie un gamemode de tipul Role Play, sa fie un RPG, ca pe samp. Nu.
 5. @Remus Da-mi si mie te rog un link cu gta v la 10 euro pe steam. Poate o exista, nu m-am mai uitat de foarte mult timp cat e jocul pe g2a sau pe alte site-uri. Eu iti sugerez sa interpretezi mai bine unele randuri, decat sa sari asa la gatul cuiva. Aha... deci sa inteleg ca tu si prietenul tau faceti 100-150 lei (sau cat mai e jocul acum) in 4 luni si tot eu sunt ala din buncar... Ok... ok. Nici nu vreau sa-mi inchipui pe ce vrei tu sa te joci, daca in 4 luni cumperi jocul...
 6. @BIS aka OldNab cs go l-au cumpărat ceva, dar e o diferență între 10€ și 60€. Cat de euro truck, nu știu, nu am jucat și decât sa zic o prostie mai bine tac.
 7. @Ezio ToV De cat sa faci un server de gta 5 pe gamemode-ul de la FiveM, mai bine nu faci, din cate am vazut eu s-a incercat construirea la ceva de la 0, insa a fost abandonat din lipsa de interes si timp probabil. Proiectul asta face acum 2 ani de cand este inceput, nu totul se rezuma la cacatul de FiveM. Oricum, eu zic sa va treziti si sa va dati seama ca proiectul este mort si probabil nu o sa reinvie niciodata. Daca se termina treaba cu samp-ul o sa se termine si cu b-zon-ul, ineteresul fiind foarte scazut pentru gta V in Romania, ca de, doar trebuie sa dai banu ca sa-l joci si romanul nu prea e de acord cu asta, el e obisnuit cu pirateria.
 8. LeoRO

  Nu mai joc samp, mai intru rareori pe forum sa vad daca mai are svr-ul de gta 5 puls, dar a murit si ala. Dar cat timp am jucat, Sartor a fost printre putinii care si-a meritat functia cu adevarat si a facut ceva treaba. @SaRtOR Felicitari! Bafta la cat mai multe zile ca supervisor, pana mai tine si samp-ul asta... Poate cine stie, daca reinvie bobo proiectul cu gta v, te muti acolo, cand se duce samp-ul.
 9. Se mai aude ceva de serverul asta? Mai lucreaza macar cineva la el sau e total mort? Pacat de restul care vor sa mai joace si altceva in afara de sa:mp. Daca era Bobo destept platea 2-3 scripteri si avea asigurata o sursa de profit de viitor, ca samp-ul o mai duce sigur minim 3 ani cu 300-500 de jucatori. Plus ca mai dispareau din copii pe gta v.
 10. @KIA Slushaay Vezi ca ti-au fugit cativa neuroni, du-te si cauta-i.
 11. Ba ce dracu se intampla cu serverul asta? azi la 16:30 aveam 4/4 war-uri si acum avem 3? Unde dracu s-a dus un attack, ca stiu sigur ca eu l-am dat pe unity station.
 12. EVIDENTA WAR-URI 28.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) Minimul de secunde pentru toate war-urile a fost de 600. Daca observati vreo greseala puteti sa-mi dat PM pentru a o remedia. Modelul de sanctionare pentru war-uri a fost urmator-ul: -Absent la 1/4 = Amenda $5.000 -Absent la 2/4 = AV -Absent la 3/4 = AV + Amenda $10.000 -Absent la 4/4 = FW #sabzero invoit #g.unit invoit la ultimul war.
 13. LeoRO

  Nick: LeoRO Nick-ul celui testat: GunnterNuAmCod Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): 0/3 - Admis Rezultat proba practic (?/10; Admis / Respins): 3/5 - Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari: Welcome
 14. Am modificat acum, nu am stiut ca nu a putut sa intre in vw.
 15. EVIDENTA WAR-URI 21.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) !!Sanctionati au fost doar cei care au avut 0 secunde pe turf, ceilalti (chiar si cu 60 secunde) au fost considerati prezenti. Modelul de sanctionare: -Absent 1/2 = AV -Absent 2/2 = FW
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.