Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

LeoRO

Member
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Extraordinary

About LeoRO

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Leo
 • RPG1 Nickname
  LeoRO

Recent Profile Visitors

2597 profile views
 1. LeoRO

  @SaRtOR Deja situatia a fost si mai agravata de ketlon, cat unu te injura de familie si de tot ce prinde pe /ac si dupa tot el se victimizeaza, nu mai ai ce discuta.
 2. LeoRO

  @SaRtOR Din pacate o sa ies din clan, fiindca o sa cam devin o problema pentru serverul asta in urmatoarele zile, ca tot zice kelton de mine ca sunt post huner, facand 2 posutri unui singur jucator, o sa-i arat eu ce e ala post hunter. Nu vreau sa murdaresc imaginea clanului si o sa ies singur, scuze daca am facut deranjuri. Asta e b-zone, kelton pupa toti strainii in cur, chiar daca tot ei ne fac tigani si in toate felurile chiar pe server (intotdeauna strainii o sa aiba o sansa in plus in fata voastra). Mie imi da suspend pentru 2 posturi si pe asta il lasa in pace, care ne-a facut 9 posturi in 3 zile, dar asta e b-zone. Tot eu sunt amenintat cu ban pentru deranjare player cu 2 posturi, dar de... el cu 9 nu primeste nimic, ba chiar ii se sterg si fw-urile. In caz ca vreti sa aflati mai multe. https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/80249 Dam suspend, in loc sa dam un raspuns elocvent.
 3. LeoRO

  Felicitari ba jackus, dar cei care au avut aim sau au luat ban pt aim nu au ce cauta pe lista aia. Si presimt eu ca o sa ia mai multi ban de acum.
 4. LeoRO

  Vine imediat 3/3, are deja 2/3. Eu de vreo 5 zile il lasasam in pace, dar s-a bagt bob aseara in seama si m-a enervat si mai rau.
 5. LeoRO

  @SaRtOR Stai asa, ala prima data ne-a zis ca nu o sa ne dea pace si o sa ne dea fail la rob-uri si confiscate la toate drogurie (vad ca s-au schimbat rolurile, el nu primeste pace), ne-a facut posturi de pe secundare (chiar tu ai raspuns la ele), mi-a facut un post de ajail (din cauza lui nu am fost pus pe lista la vtb) si acum face pe victima? Era injurat de toti pe /ac pt chestiile astea si face pe victima acum. Eu i-am promis lui ala 3/3 pentru toate astea, poti sa-mi zici daca e nevoie, ca ies de bunavoie din clan, nu cu cearta. Eu pe ala tot nu il las.
 6. @KIA Slushaay Vezi ca ti-au fugit cativa neuroni, du-te si cauta-i.
 7. Ba ce dracu se intampla cu serverul asta? azi la 16:30 aveam 4/4 war-uri si acum avem 3? Unde dracu s-a dus un attack, ca stiu sigur ca eu l-am dat pe unity station.
 8. EVIDENTA WAR-URI 28.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) Minimul de secunde pentru toate war-urile a fost de 600. Daca observati vreo greseala puteti sa-mi dat PM pentru a o remedia. Modelul de sanctionare pentru war-uri a fost urmator-ul: -Absent la 1/4 = Amenda $5.000 -Absent la 2/4 = AV -Absent la 3/4 = AV + Amenda $10.000 -Absent la 4/4 = FW #sabzero invoit #g.unit invoit la ultimul war.
 9. LeoRO

  Nick: LeoRO Nick-ul celui testat: GunnterNuAmCod Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): 0/3 - Admis Rezultat proba practic (?/10; Admis / Respins): 3/5 - Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari: Welcome
 10. Am modificat acum, nu am stiut ca nu a putut sa intre in vw.
 11. EVIDENTA WAR-URI 21.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) !!Sanctionati au fost doar cei care au avut 0 secunde pe turf, ceilalti (chiar si cu 60 secunde) au fost considerati prezenti. Modelul de sanctionare: -Absent 1/2 = AV -Absent 2/2 = FW
 12. @Zenod ZEW Esti mai prost ca noaptea. Ti-am zis ca mananci mult cacat, vorbesti fara sa stii nimic. Habar nu ai tu la cat vin eu acasa, b-zone-ul s-a dus pe pula de cand au inceput sa apara oamenii ca tine pe server-ul asta, ai si tu un cont de un an si vorbesti de trecut, vai de plm. Cat despre taxi, cand jucam eu in gang-uri si eram sublider/rank 4, 5 tu nici nu stiai de jocul asta, dar nu mai imi permitea programul sa fiu acasa in timpul war-urilor. Apropo, cred ca e naspa sa rupi orele pe calculator la 21 de ani, nu? Nici nu mai are rost sa iti raspund de acum incolo, ca esti prea prost pentru viata asta. Iti recomand un abecedar, sa-l citesti de la cap la coada, poate te mai destepti si tu putin.
 13. @Zenod ZEW Stai asa, ca acum am vazut si eu ce ai spus, peste o saptamana. In primul rand tu nu ai ajutat cu nimic gang-ul asta, nu erai in stare sa faci un scor de +5, chiar uneori faceai si minus la war-urile cu VDT, cand ii bateam cu 15-0. In al doilea rand stai tu linistit ca eu trag legit, cand o sa vezi ca o sa iau ban atunci sa comentezi, cat despre c-bug, il rupeai mai rau ca mine si comentezi. In al treilea rand nu stiu cine traieste mai mult in jocul asta, ai dublu ore jucat luna asta fata de mine, eu intrand doar la war-uri. Iar in ultimul rand nu stiu pe cine ai luat tu la pula, cred ca traiesti intr-o lume imaginara, mai iesi si tu pe afara, vezi ca soarele arde. Ti-am spus sa te mai stergi la gura aia, ca e murdara de cacat.
 14. LeoRO

  Nick-ul celui testat: .PaNa.2014 Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): Admis Rezultat proba practic (?/10; Admis / Respins): Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari: Bv
 15. EVIDENTA WAR-URI 16.08.2018 (click stanga pe imagine pt fullscreen) Minimul de secunde pentru toate war-urile a fost de 900 de secunde. Daca observati vreo greseala puteti sa-mi dati PM pentru a modifica. Modelul de sanctionare pentru war-uri a fost urmator-ul: -Absent la 1/3 = AV -Absent la 2/3 = AV + Amenda $10.000 -Absent la 3/3 = FW
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.