Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Kwerlin Baron

Member
 • Content Count

  2587
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Impressive

1 Follower

About Kwerlin Baron

 • Rank
  WOB WOB WOB WOB WOB WUB WUB WUB
 • Birthday October 18

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Hobbies
  To bash your brain.

Previous Fields

 • Real name
  Andrei

Recent Profile Visitors

31970 profile views
 1. Kwerlin Baron

  Giuliano, faci gât ?
 2. Kwerlin Baron

  Vand scriptul de pe site-ul WGL (cu extensia .RO). Este un script de tip ladder, foarte complex. Are multe functii si este ideal pentru cineva care vrea sa-si faca un site de competitii online. Scriptul este licentiat (licenta este unica, scriptul nu merge instalat fara licenta), merge pe orice tip de host. Bineinteles ca accept orice fel de teste. Pretul este de 10E PayPal, eventual si Orange. Accept si trade-uri, dar nu insistati cu conturi / invitatii filelist / alte trackere ca nici nu ma obosesc sa mai raspund. Cine este interesat il rog sa-mi dea PM cu ID-ul de messenger sau sa dea add pe messenger. //Cine nu e interesat il rog sa nu comenteze. Cine e interesat si are intrebari, sa le puna. World Gamers League - WGL.RO: id: Xaddob@yahoo.com
 3. Kwerlin Baron

  -limbaj suspend 10 zile-
 4. Kwerlin Baron

  E cel mai frumoas Audi. Am auzit ca si Florin Mezel si-a cumparat un R8. Ete fleoşc.
 5. Kwerlin Baron

  Am scapat pistolul in guma. bautura/carti
 6. Kwerlin Baron

  Te contactam pe messenger, dar ai iesit. Ok. Iti dau 1.6mil. pe ea daca mi-o trimiti prin posta/curier. Vreau toate accesoriile in ea (cablu, driver, manual, user guide s.a.m.d.) Zimi si mie de ce vrei sa o vinzi sa stiu de ce sa ti-o cumpar.
 7. Kwerlin Baron

  FIFA ONLINE 2 ( 2 VS 2 )
 8. Kwerlin Baron

  Depinde de jobul respectiv...; Detective - cu cat ai skill mai mare, cu atata ai mai putin de asteptat intre /find -uri. La skill 5 poti da find non-stop. Lawyer - habar n-am... Cica la skill 5 poti scoate pe oricine oricand din jail... Whore - poti face sex neprotejat fara ca partenerul sa ia SIDA.(skill 5) Drugs - poti lua 99 grame drugs la un pret foarte mic iar apoi il vinzi la unul mult mai mare. Car Jacker - cu cat skillul e mai mare, cu atat timpul de asteptare e mai mic iar pretul per masina e mai mare. News Reporter - nu prea stiu... Car mechanic - repair non stop si refill 100% non stop Boxer - la /box iti da mai multa viata in ring. Fishing - prinzi pesti cu o greutate mare dar random... adica la nimereala. Rob - nu stiu.
 9. Succes The Cuneo family! Propun lider Cuneo: Smith | body95 PM me cu nelamuriri, daca nu iau suspend promit sa va raspund. Topic Closed pana la alegerea unui nou lider.
 10. O sa discutam maind simon, azi nu mai am nici un chef
 11. Hai ca se instaleaza windu Cum e trb pe sv ?
 12. Kwerlin Baron

  Ok, mersi mult syN . Nu inchideti topicul, voi posta aici orice modificare adusa wishlistului. Continuati cu propunerile, eu verific topicul de 3 ori pe zi cel putin.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.