Jump to content

La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor. Quest & Gift aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

BANNNu

Donator
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About BANNNu

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 02/16/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://youtu.be/yMn9Yx6Nb-Y
 • Skype
  traian.lazar1
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/profiles/7656
 • Discord
  TraianLAZAR#3500
 • Instagram
  traianlazar7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Corby, United Kingdom
 • Hobbies
  Fotbal , SA:MP .

Previous Fields

 • Real name
  Traian
 • RPG1 Nickname
  B@NNNu./George.

Recent Profile Visitors

1025 profile views
 1. Salut, bine v-am gasit
 2. Nick: B@NuSince2013 Rank: 1 Ziua: Luni Ma invoiesc de la: war Data: 08.03.2021 Motiv: Ies cu prietena in oras dupa munca si nu cred ca ajung Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: Daca ajung retrag, multumesc de intelegere.
 3. Salut baieti, aparent banul a ramas dar asta nu ramane asa. Va garantez eu. https://youtu.be/6jNVf7ybCA0 Asta e video de ban, Relax pasnicule lasa te de codati ca habar n-ai ce i ala cod, si pentru adminii cu pile, va terorizez de acum va garantez eu asta. Urmeaza marea bubuiala la control. In fine. Ca sa inteleaga si restul jucatorilor care zic ca pilele pe b-zone nu exista eu pt video asta am luat ban, si Mrn a luat unban pt asta.
 4. Salut baieti, aparent banul a ramas dar asta nu ramane asa. Va garantez eu. https://youtu.be/6jNVf7ybCA0 Asta e video de ban, Relax pasnicule lasa te de codati ca habar n-ai ce i ala cod, si pentru adminii cu pile, va terorizez de acum va garantez eu asta. Urmeaza marea bubuiala la control. In fine. Ca sa inteleaga si restul jucatorilor care zic ca pilele pe b-zone nu exista eu pt video asta am luat ban, si Mrn a luat unban pt asta.
 5. Nick: B@NuSince2013 Rank: 1 Ziua: Vineri Ma invoiesc de la: war Data: 05.03.2021 Motiv: Sunt la munca si s-ar putea sa stau peste program Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: Daca ajung retrag, multumesc de intelegere.
 6. Salut baieti, bine v-am gasit
 7. BANNNu

  Modepack cerut:
 8. Pana nu invatati sa ascultati si sa va grupati cum trebuie nu facem nimic.. asta este, va las cu WM asta de azi
 9. BANNNu

  Lejereanu
 10. sa vezi bait cand o sa fie 300 de clan uri pe server bataie pe turfs si alte cacaturi, multi mai multi codati care trag pentru gold, orice update faceti fara un anti cheat ok nu scapati de codati. Luati exemplu 69 acum. N au nevoie de codati sa tina orasul, doar 14 tec-9 si combat la war is suficiente sa castigi daca scoti c-bugul. Dar oricum, aici au fost mereu promovati pasnicii si PD ul cand de fapt baza serverului au fost mereu mafiile, eu m-am reapucat de samp doar pentru war uri. in 3 ani cat am jucat pe b-zone (2013-2016) n am fost decat in mafii.. https://www.rpg.b-zone.ro/players/faction/George. Ca acum sa ma duc in mafie sa stiu ca nu mai pot sa castig orasul ca la final de luna ma bat iar pe turfs. E exact cum ti-ai strange bani intr un cont si la final de luna ii cheltui pe toti pe femei droguri si bautura.. Ma rog, sincer sper sa nu se schimbe nimic.
 11. Quest-ul foarte misto, schimbarea pentru ganguri foarte proasta. Cititi petitia lui dark4moon. Are mare dreptate, problema acum e c bugul, pentru ca pe sistemul normal de shooting iti dai seama mult mai usor cine are coduri si cine nu. Daca se reseteaza turfs in fiecare luna, dar intr o mafie sunt doar membrii buni tot in situatia aia esti..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.