Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

zeMenthoL

Donator
  • Posts

    524
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zeMenthoL

  1. Nick-ul tău: zeMenthoL Rank: 4 Nick-ul celui testat: Linker Punctaj (x/20): x/3 // x/20 Alte precizări: Imi pare rau!. Crash mai mult de 5 minute.
  2. Nick: SaucyBBQ Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Spy. Text: zeSpies Dimensiuni: 184 px Alte precizari: Multumesc.
  3. Nick: RobertCOBHC Rank: 2 Data warurilor la care nu poti ajunge: 2.02.2015 Numarul de invori pe aceasta saptamana: 1 Motivul invorii: Treburi personale.. Alte precizari: Marti - Vineri sunt prezent la toate.
  4. Gata ma terminati si voi cu suferintele.. Nu rezolvati nimic, serios .. Daca ei nu gandesc si la atata le este limitata mintea, voi trebuie sa fiti la fel ca ei?. Ei cand vorbesc nu conecteaza si creierul... "Va iau familia la plimbare pe /c " Asta este un exemplu de la prea marele pitbull, pardon, maturul pitbull care ii face pe altii copii.
  5. Dce suferiti atat? Ziceti de GSB ca sufera si nu stiu ce.. Dar credetima in orice mafie exista codati, Nu ma luati voi pe mine ca voi nu aveti codat : Pitbbul,D3nver,Donpablo, Stiti foarte bine ca dati cu codul(nu are rost sa va mai spun ca sunt filmulete cu voi:).. dar inca se mai aduna dovezi). Si Pitbull de unde sti tu ca am eu 7 ani? Vorbesti fara sa sti ce vorbesti.. Si auzi la tine cat de tare esti : "Iti iau tot neamul la plimbare pe /c )" sa fim seriosi.. mai iesiti si voi din casa mai lasati atata sa:mp sau ce mai jucati voi. Si charles fi si tu mai atent ce scri.. poate intelegem si noi.. adica totusi daca nu sti sa scri macar ca sa intelegem si noi, nu o mai fa. Sa fim seriosi, vorbiti atat de newlife ca e codat si nu stiu ce.. Dar prin ce vad eu la discutii aici : "Suntem vedete" , "ii spargem pe GSB" , "Au avut noroc azi" , "Din cauza la codatii aia 2" nu ar trebuii sa va plangeti de el ii aveti pe [bOT] , Daca voi i-at da afara pe cei din clanul [bOT] din care 50% au aim/no-recoil, asta nu am ziso eu, a ziso chiar un membru din BOT, credetima ati avea numai - . P.S : Puteti incepe cu suferintele : Menthol codatul si nu stiu ce, stiu ca asta veti incepe sa spuneti, si apropo nu imi pasa e doar un joc:-j in care voi traiti. Aaa am uitat de ceva.. Donpablo nu uita ca ieri la GunShop ti-a sarit tinta cand trageai in mine si a trecut navy sau cum il cheama prin fata ta.. Deci nu mai zi tu pe aici ca esti curat si nu stiu ce..sau cel putin nu mai comenta despre cei din gsb ca au coduri cand sti ca si tu ai..
  6. Hai sa luam LS Baietii, pana luni sper sa fim 41 in fact si 33 la war-uri
  7. Harta completa 150/150 Quest Craciun o puteti gasi pe profilul meu in josul paginii.

    1. iCatalin

      iCatalin

      Sa traieste o mie de ani! Multumesc mult!

    2. zeMenthoL
  8. Pe profilul meu gasiti o harta de la quest 50/50 - LS , 48/50 , SF-50/50

    1. Edwtz
    2. zeMenthoL

      zeMenthoL

      Npc. Ma chinui sa le caut si pe celelalte 2.. Dar daca gaseste cineva datimi un pm va rog:o3

       

    3. icstazy
  9. Pe profilul meu gasiti o harta de la quest 50/50 - LS , 48/50 , SF-50/50

  10. Pe profilul meu gasiti o harta de la quest 50/50 - LS , 48/50 , SF-50/50

  11. Uitati aici colegii mei 50/50 LV, Dati si voi + daca v-am ajutat:D . Fac si sf/ls cand scam din jail. http://imgur.com/T6NzLYH GATAA
  12. Va multumesc pentru creatii. Le-am ales pe cele de la Zamolxe.
  13. Nick: SaucyBBQ Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar & Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): poza asta pentru semnatura : http://www.daswallpaper.de/wallpaper/original/wallpapers-hd-7976-8307-hd-wallpapers.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): Girls pentru avatar Text: Pe ambele sa scrie SaucyBBQ Dimensiuni: stiti voi Alte precizari: Va multumesc!
  14. Toti poponarii au poza cu mine la profil>:). Sa va zic ceva mie imi plac fetele:D

    1. Show previous comments  4 more
    2. sefu sefilor

      sefu sefilor

      Cine are poze cu tine ?

    3. zeMenthoL

      zeMenthoL

      Pipi ala de vennom:)) si nu stiu care mai are

    4. Mr0ne

      Mr0ne

      =))) " Dau bine fara coduri " =))))))) Te-au macelarit baieti :))))))
  15. Doamne ba vinnie imi da la cerere unban dovada cum da unu cu tec vs tec -.- cand la mine ala sta pe loc cu deagle https://www.youtube.com/watch?v=q_0uWdPxEO8, cred ca trebuia sa trag pe langa cu tec cand eram langa el... Daca era aim sau no recoil nu se mai duceau gloantele alea pe langa
  16. Gata am facut si cerere de unban poate imi va spune unde e codul, daca tot nu iau unban voi evita gang-urile cat timp voi mai juca pe b-zone ca sa nu mai iau iarasi bani -.-'
  17. Daca nu voi lua unban cu siguranta imi va parea rau.. daca stiam ca am cod in acel video nu stateam sa ma agit atunci, nu sunt genul de persoana, cand stiu ca am gresit imi accept sanctiunea. Exemplu cand am luat fw, am explicat ca mi-a cazut netu si atata tot nu am stat sa ma miogesc de ala sa retraga post-ul. Eu oricum nu mai ramaneam mult in gang ramaneam pana lasa dookid leader-ul si nu ma deranja banul daca stiam ca e pe drept ca m-am plictisit de gang si vreau sa incerc pd dar cand stiu ca banul e dat aiurea si nu-mi raspunde nimeni ... @, ))))) tare poza
  18. @@AIM NewLife, cum am spus sunt multe pile, daca eram codat dce nu am luat bani de acum 2-3-4 luni si am luat fix acum dupa ce mi-au facut aia 10 report-uri??
  19. Se putea sa nu comentezi tu asqwe? si unde am facut eu 6 kill-uri acolo ca mai mult de 2 nu vad + ca incarc cand schimb arma -.- Nu te injur ca nu sunt atat de redus mintal, dar tu care ma injuri asa fara sa iti zic nimic ma faci pe mine putzache si in video-ul ala cu marynik tu ai voce de copil.
  20. Nu frate nu vezi ii dau pm lui kelton si i-am zis sa imi zica unde e codul si nu mai raspunde... SE VEDE CA MULTI AU CIUDA PE MINE SI AU PIE A ADMINI si s-au rugat de amini ca sa imi dea ban, daca jucam cu cod nu mai aveam scorurile alea +3+4 +5 la un war am avut +13 la care a luat amigo best dar mai mult nu in ziua aia si ei imi zic ca am avut cod laso frate. Daca aveam nu ma agitam asa. A si dle k0rs cel onest de unde sti tu ca am eu cod? ai vazut dovezile ca sa imi zici ca aveam cod acolo? Vinnie : Primul videoclip: - chiar la inceput ii omori fara ratare + ca ai pus tinta pe colegul tau apoi a sarit pe adversar - 0:44 fara ratare jucatorul fiind in fuga - 0:47 jucatorul a fost omorat prea rapid - 1:20 fara ratare - 1:35 jucatorul a fost omorat prea rapid Al doilea videoclip: - 0:47 asa se comporta aimbot - 1:24 toti jucatorii omorati fara greseala iar pe Tantu l-ai omorat cu tec (un glont i-a dat cineva cu deagle iar tu i-ai luat restul de viata cu tec mult prea rapid 6,5 x 8 = 52 Explicatie la ce zice el : La inceput unde zici ca imi sare tinta si nu ratez : Nu aveam tinta pe tratec asteptam sa iasa cel de deasupra si cand a scos capul am tras si am spart umbrela, si dupa i-am dat anim lu ala de l-am omorat e logic ca daca are anim nu ratezi 0:44 - Fara ratare cu ak47 da? Uitate atent la 0:46 ca eu ma rostogolesc pe c si tie iti apare ca ii dau damage 1:20 fara ratare , repet din nou avea anim acel jucator nu sunt atat de idiot incat cand are anim sa dau pe langa 1:35 - Din 7 gloante de combat am nimerit decat 5 daca era no-recoil dadeam damage maxim adic toate gloantele intrau in el nu se mai duceau pe langa Al doilea video : 0:47 se comporta aimbot? Am sarit jos si am inceput sa trag , prima oara am tras in perete si dupa i-am dat 2 gloante lui daca te uiti mai atent, nu stiu unde ti se pare tie aimbot 1: 24 - am tras la ingramadeala erau 10 verdanti acolo e logic sa trag cu combatu cum apuc nu cred ca mi-a stat tinta pe cineva anume adica eu asa am vazut, + tantu tragea cu deagle in mine statea pe loc, cum ai zis si tu pharell i-a dat un glont de deagle si dupa eu i-am dat cu tec. Asta ca sa va explic si voua ce se intampla in acele faze. Si spunetimi daca e ceva acolo Era sa uit videoclip-urile : Primul : Al doilea :
  21. Stai linistit nu ai vazut tu dovezile inca eu le-am vaz... vedem ce se intampla
  22. Nu stiu care e mai putzache dintre noi dar ma rog, din moment ce tu ai facut o reclamatie nu era nevoie sa ii pui si pe ceilalti sa faca aceeasi reclamatie pe aceleasi dovezi puteai sa dai un pm la kelton si gata sa intrebi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.