Jump to content

Quest Unirea Principatelor Romane. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

zeMenthoL

Donator
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About zeMenthoL

 • Rank
  Mr. Know it all

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta
 • Hobbies
  -

Contact Methods

 • Skype
  qmenthol

Previous Fields

 • Real name
  Alin

Recent Profile Visitors

1952 profile views
 1. Nick-ul tău: zeMenthoL Rank: 4 Nick-ul celui testat: Linker Punctaj (x/20): x/3 // x/20 Alte precizări: Imi pare rau!. Crash mai mult de 5 minute.
 2. Am dat simulare cu: IlyAKAlex Data simularilor: 19.09.2018 Weapon: Foarte Bine ! Materials: Bine. Fishing: Foarte Bine ! Flying: Foarte Bine ! Sailing: Foarte Bine! Alte precizări: Felicitar! Succes la licente!.
 3. Am dat simulare cu: Keks. Data simularilor: 07.09.2018 Weapon: Foarte Bine. Materials: Foarte Bine. Fishing: Foarte Bine. Flying: Foarte Bine. Sailing: Foarte Bine. Alte precizări: Felicitari!
 4. Am dat simulare cu: shinijikun Data simularilor: 04.09.2018 Weapon: Foarte Bine. Materials: Foarte Bine. Fishing: Bine. Flying: Foarte bine. Sailing: Foarte bine. Alte precizări: Felicitari!
 5. Am dat simulare cu: ZAROS6 Data simularilor: 31.08.2018 Weapon: Foarte bine Materials: Bine Fishing: Bine Flying: Foarte bine Sailing: Foarte bine Alte precizări: Mai verifica testul pentru Materials si fishing License, si nu uita sa anunti inainte de a incepe testul. Felicitari, si spor la treaba!
 6. zeMenthoL

  Numele produsului: Cont Steam Model: - Starea produsului: Bun Detalii despre produs: 8 jocuri - CS:Go ( Master Guardian Elite) , Crash time 2, Toate Gta-urile pana la Gta IV inclusiv Liberty City,Left 4 Dead, Preţ: 1 Paysafe de 50 euro si 1 paysafe de 25 euro ( Contul face 140 euro) Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Paysafe Metoda de plată: Paysafe Contact: qmenthol (Skype) Imagini: http://i.imgur.com/nXjJRXx.png Alte precizări: Nu dau primul contul, Vorbim pe skype, la primul paysafe va dau username si parola schimbati emailu si cand primesc si al 2-lea paysafe confirm pe email, Voi da si teamviewer daca e nevoie:)..
 7. zeMenthoL

  Nick: SaucyBBQ Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Spy. Text: zeSpies Dimensiuni: 184 px Alte precizari: Multumesc.
 8. Nick: RobertCOBHC Rank: 2 Data warurilor la care nu poti ajunge: 2.02.2015 Numarul de invori pe aceasta saptamana: 1 Motivul invorii: Treburi personale.. Alte precizari: Marti - Vineri sunt prezent la toate.
 9. Gata ma terminati si voi cu suferintele.. Nu rezolvati nimic, serios .. Daca ei nu gandesc si la atata le este limitata mintea, voi trebuie sa fiti la fel ca ei?. Ei cand vorbesc nu conecteaza si creierul... "Va iau familia la plimbare pe /c " Asta este un exemplu de la prea marele pitbull, pardon, maturul pitbull care ii face pe altii copii.
 10. Dce suferiti atat? Ziceti de GSB ca sufera si nu stiu ce.. Dar credetima in orice mafie exista codati, Nu ma luati voi pe mine ca voi nu aveti codat : Pitbbul,D3nver,Donpablo, Stiti foarte bine ca dati cu codul(nu are rost sa va mai spun ca sunt filmulete cu voi:).. dar inca se mai aduna dovezi). Si Pitbull de unde sti tu ca am eu 7 ani? Vorbesti fara sa sti ce vorbesti.. Si auzi la tine cat de tare esti : "Iti iau tot neamul la plimbare pe /c )" sa fim seriosi.. mai iesiti si voi din casa mai lasati atata sa:mp sau ce mai jucati voi. Si charles fi si tu mai atent ce scri.. poate intelegem si noi.. adica totusi daca nu sti sa scri macar ca sa intelegem si noi, nu o mai fa. Sa fim seriosi, vorbiti atat de newlife ca e codat si nu stiu ce.. Dar prin ce vad eu la discutii aici : "Suntem vedete" , "ii spargem pe GSB" , "Au avut noroc azi" , "Din cauza la codatii aia 2" nu ar trebuii sa va plangeti de el ii aveti pe [bOT] , Daca voi i-at da afara pe cei din clanul [bOT] din care 50% au aim/no-recoil, asta nu am ziso eu, a ziso chiar un membru din BOT, credetima ati avea numai - . P.S : Puteti incepe cu suferintele : Menthol codatul si nu stiu ce, stiu ca asta veti incepe sa spuneti, si apropo nu imi pasa e doar un joc:-j in care voi traiti. Aaa am uitat de ceva.. Donpablo nu uita ca ieri la GunShop ti-a sarit tinta cand trageai in mine si a trecut navy sau cum il cheama prin fata ta.. Deci nu mai zi tu pe aici ca esti curat si nu stiu ce..sau cel putin nu mai comenta despre cei din gsb ca au coduri cand sti ca si tu ai..
 11. Hai sa luam LS Baietii, pana luni sper sa fim 41 in fact si 33 la war-uri
 12. Harta completa 150/150 Quest Craciun o puteti gasi pe profilul meu in josul paginii.

  1. iCatalin

   iCatalin

   Sa traieste o mie de ani! Multumesc mult!

  2. zeMenthoL
 13. Pe profilul meu gasiti o harta de la quest 50/50 - LS , 48/50 , SF-50/50

  1. Edwtz
  2. zeMenthoL

   zeMenthoL

   Npc. Ma chinui sa le caut si pe celelalte 2.. Dar daca gaseste cineva datimi un pm va rog:o3

    

  3. icstazy
 14. Pe profilul meu gasiti o harta de la quest 50/50 - LS , 48/50 , SF-50/50

 15. Pe profilul meu gasiti o harta de la quest 50/50 - LS , 48/50 , SF-50/50

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.