Jump to content

Rogozoviki

Member
  • Posts

    686
  • Joined

  • Last visited

About Rogozoviki

  • Birthday 05/09/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • Skype
    clarogoz

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Satu Mare
  • Hobbies
    Ţineţi prietenii aproape şi dusmanii şi mai aproape!

Previous Fields

  • Real name
    Laurentiu

Rogozoviki's Achievements

Regular

Regular (8/14)

6

Reputation

  1. ) deci toată lumea cunoaște piesa dar nici unu nu ii știe numele...
  2. An nou fericit colegelor, știe careva piesa asta, de 3 zile o caut ca disperatul, precizez ca știu piesa da am o pierdere de memorie p.s sunt bolnav mintal:))))))))) Apropo cine o găsește primește o atenție de anul nou
  3. Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): - Genul melodiei: dance / house Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : video dintr-un club în oradea Videoclip:
  4. Salutare! Imi pare rau ca am luat ban fara sa fi avut ceva, halal playeri care au coduri si ei nu i-au ban si alti care nu au, i-au.. Ne vom revedea curand!
  5. Nick : Rogozoviki Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Sedinta si antrenament Data la care nu poti veni : 15.02.2015 Lipsesc din motivul: Plec la un majorat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta
  6. Nick: Rogozoviki[FMA] Rank: 3 Doresc sa ma invoiesc de la : war 03.02.2015 Motivul: Plec din oras si acasa ajung doar maine. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: bafta!
  7. Nick: Rogozoviki[FMA] Rank: 3 Suma depusă: 5000$ Screenshot : http://imgur.com/U1daD9E
  8. Nick: Rogozoviki[FMA] Rank: 3 Suma depusă: 5k Screenshot: http://imgur.com/a/pZGfu#1
  9. Gata baieti de luni pana vineri voi fi la fiecare war. Gata cu antrenamentele mai am doar de miercuri pana joi vineri plec la Cluj la turneu.
  10. Nick: Rogozoviki Rank: 3 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: Trebuie sa merg la o sedinta importanta cu antrenorul si conducerea echipei de handball la care joc. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 dar nu stiu daca se pune prima ca pana la urma am reusit sa intru. Alte precizari:-
  11. Nick: Rogozoviki Rank: 3 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: Am avut desync si am dat /q iar acum nu mai pot sa intru fiind 1000/1000 playeri. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari:-
  12. Salutare! Ce faceti? :> Nu de mult m-am trezit si mi-am reinstalat windows-ul.
  13. Nick: Rogozoviki Rank: 3 Doresc sa ma invoiesc de la: Sedinta 11.01.2015 Motivul: Nu cred ca voi ajunge la sedinta din seara aceasta, poate daca era mai repede ajungeam si eu.. Nu ii exclus sa nu ajung. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Have a nice day!
  14. Ajungem, cum nu ajungem? Ce faceti ? Eu la 12 am venit de la liceu..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.