Jump to content

Kente ELC

Member
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

About Kente ELC

  • Birthday 08/03/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova
  • Hobbies
    Orange, SF, ELC, CRAIOVA 1948

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Kente ELC's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Remember BENGAL, BENGALEZ ! Revenind, eu zic sa reveniti cu picioarele pe Pamant, treziti-va din aceasta "euforie" sa nu patim cum am patit inainte de Paste, eram bucurosi ca am batut tot, zilele urmatoare am pierdut tot. Multa bafta diseara la war-uri, ne vedem IG!
  2. $@|_, ce mai faceti? Maine in intervalul 14:00-18:00 o sa ajung acasa pregatit de sa:mp. Imi pare rau ca am ratat activitatea de azi... O seara buna la toti!! Aaaa da, welcome celor noi. $@|_, ce mai faceti? Maine in intervalul 14:00-18:00 o sa ajung acasa pregatit de sa:mp. Imi pare rau ca am ratat activitatea de azi... O seara buna la toti!! Aaaa da, welcome celor noi.
  3. Toata lumea jos pe burta, a venit Kente valuta. Ce faceti mai baieti? Astazi am venit si eu acasa... dupa o lunga vacanta. Zarzare, imi pare rau ca s-a terminat asa, erai un leader de exceptie, macar tot esti aici, cu noi ! ON: Ce ati mai facut? Am auzit ca sapt. asta nu facem war-uri, eu zic ca e mai bine. REMEMBER EL JEFE ZARZARE
  4. Buna dimineata ELC! Este duminica dimineata, 00:09, eu sunt in picioare si gata pentru o zii noua! Ou Ye. (TROLOLOLOLOLO) ON: Careva on pe samp acuma? E plictiseala maxima.
  5. Neata, acum m-am trezit si eu, ne vedem in joc.
  6. @AIM Rogozoviki, avataru' la 5 lei, in gramada la 3 lei. semnatura pe sarma la 6 lei, in gramada la 3 lei. hai si tu. ON: Facem un event Protect the VIP, ceva? Suntem destui on, zic eu
  7. da, fa-mi. dar tot cu una buna cu cur mare si sa scrie Kente ELC.
  8. Costi, fa-mi si mie o semnatura gen aia a lui SeC te rog
  9. De astazi sunt noul vostru coleg. ON: I-am tabacit pe VTB, sa mai sufere putin, maine dimineata direct la ei la discutii ma duc sa mai rad putin
  10. Nick-ul tau: Kente Nick-ul colegului de echipa: Mater Peisajul (poza cu aparatul foto): http://imgur.com/dOXYHeO Poza facuta cu F8: http://i.imgur.com/zJBooGI.png O scurta descriere a peisajului (2-3 cuvinte): Poza spawn. Alte precizari: Bafta !
  11. Nick: Kente. Rank: 1 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: OwneD Anuntul dat: /news OwneD vinde casa San Fierro, zona rezidentiala, interior luxury, aproape de Headquarters 69 Pier Mobs, [/sms 910-4580]. Durata in care am dat anunturile: 19.10.2013-22.10.2013 Dovada: http://i.imgur.com/esNqmiJ.png Alte precizari: Propietarul mi-a zis ca s-a vandut casa.
  12. Nick-ul tau: Kente Nick-ul colegului de echipa: Krysty. Peisajul (poza cu aparatul foto): Poza facuta cu F8: O scurta descriere a peisajului(2-3 cuvinte): O casa de pe malul lacului. Alte precizari: Cel mai bun sa castige.
  13. Nick: Kente Rank: 1 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: TePaN13 Anuntul dat: Nu am apucat sa il dau. Durata in care am dat anunturile: Nu am apucat. Dovada: - Alte precizari: TePaN13 mi-a zis ca sa nu mai dau /news cu acel pachet.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.