Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Stavros

Member
  • Posts

    533
  • Joined

  • Last visited

About Stavros

  • Birthday 05/15/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara
  • Hobbies
    SA:MP,CS:GO,FIFA și FitNess(sală)

Contact Methods

  • Skype
    bndandrey

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

1192 profile views

Stavros's Achievements

Regular

Regular (8/14)

38

Reputation

  1. Nick: Stavros. Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: A intervenit o problema si sunt la spital. Data activitatii la care nu poti veni: 07.03.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: E posibil sa vin la ultimul war, nu promit nimic.
  2. Nickname: [RVL]Stavros. Level-ul detinut: 45 Factiunea din care faci parte: The Tsar Bratva Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Nu.
  3. Deci, acum in momentul de fata nu sunt suparat, dar partea care nu prea mi-a picat bine (ca sa spun asa si sa sune mai bine) in ziua de ieri, este ca nu mi-ai spus ca ai juramant si la Rowland, daca mi-ai fi spus si asta nu mai aveam nici o treaba si nu s-ar mai fi deschis acest subiect. Ca prima data, inainte sa intru in factiune, ai zis ca dupa ce face Marian rank 3, iar cand s-a apropiat ziua in care facuse el rank 3, ai zis ca il mai ti ca sa luam LV si ca totusi imi dai in vara (ceva de genu, nu mai tin minte), dar nu mi-ai zis nimic de Rowland. In fine, uitam toate astea! Ce mai faceti?
  4. Nick: Stavros. Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War. Motivul invoirii: Jail. Data activitatii la care nu poti veni: 18.02.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sper sa ies cat mai curand, poate mai prind ultimele 2.
  5. @ La muti ani!! Sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce iti dorescti.
  6. Hai salut, un weekend placut sa aveti si linistit..ma pun la somn, sa incepe saptamana cu waruri bune, cat despre RDT? Aia e partea III pentru mine.
  7. Deci: 1.Am zis ca esti codat "jeogs"? Nu, eu mi-am zis parerea doar.. ca ai mai primit ban pentru asa ceva, eu cu restu de la tine am treaba, nu cu tine.. 2.Sti ca nu ai voie sa scri aici nu? Daca ai ceva sa imi zici sau altcuiva, o zici pe alte aplicatii: skype,facebook.. etc.. sau in joc, nu aici.
  8. Like! + Neata baietii ce faceti? Se pare ca sunt niste mici neintelegeri in legatura cu RDT. Nici eu nu ii suport, mai ales pe Denis_Otniel (nici nu il cunosc) si pe Spike.zew (figurant).. de parca ei nu folosesc coduri, dar na pe unii ii cam deranjeaza coduriile lor (eu) si de fitele lor (am dat exemple). Cel putin eu, care niciodata nu am folosit coduri si n-am sa folosesc si tot is banuit de unii..ma supara chestiile astea copilaresti, dar in fine. Cat despre tine @@AlyN Beleaua69 ZEW, nu am nimic cu tine, imi esti simpatic pe skype, dar vad ca folosesti necurate, nu imi zi ca nu..ca doar pentru astea ai luat si ban.
  9. La ce video va referiti? Apropo, a fost misto live-ul din seara asta.
  10. Este vineri, o zi linistita ca sa spun asa.. Numa bine aveti timp si de war-uri + de asta ca sunt doar 2.
  11. Saluate, ce mai faceti? Felicitari pentru ziua de ieri, tot asa.
  12. Nickname: [RVL]Stavros. Tipul de live (in 3, 4, 5): 3 Nickname-ul participantilor: [A]aNddd si [RVL]AndreW.. RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Vorbim pe parcurs Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Alte precizari: dai bice.
  13. Nick: Stavros. Rank: 3 Vreau sa ma invoiesc de la: war Motivul absentei: Plec la niste prieteni de familie. Data activitatii: 04.12.2015 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2 Alte precizari?: Bafta la war-uri.
  14. Nickname-ul meu: [LORD]Stavros. Nickname-ul celui de-al doilea participant: [LORD]AndreW.. Level-ul meu: 42 Level-ul celui de-al doilea participant: 42 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul celui de-al doilea participant: Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Desigur. Suntem de acord cu regulile prezentate mai jos?: Desigur. Alte precizari: Ne auzim.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.