Jump to content

AndreWT

VIP
 • Content Count

  1961
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AndreWT last won the day on June 11 2018

AndreWT had the most liked content!

Community Reputation

671 Fantastic

About AndreWT

 • Rank
  EX Leader Tow Truck Company RPG2
 • Birthday 03/13/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  London
 • Hobbies
  Sa plutesc

Contact Methods

 • Yahoo
  PM
 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Andreas
 • RPG1 Nickname
  RPG 2 pe viata.
 • RPG2 Nickname
  AndreW..
 • RPG3 Nickname
  RPG 2 pe viata.
 • RPG4 Nickname
  RPG 2 pe viata.
 • MIX Nickname
  RPG 2 pe viata.

Recent Profile Visitors

6485 profile views
 1. Nick:theVeteran RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8. Anuntul dorit: Ai nivel mic, esti sarac, neajutorat, incepator? aplica in clanul YG si vei beneficia de masini, bani, ajutor pe GRATIS! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/SS0DRdP Alte precizari: Multumesc!
 2. Toate bune bizonarilor?

  1. Show previous comments  1 more
  2. eB MiHai350T

   eB MiHai350T

   Bine pe aici cu toții.

  3. AndreWT

   AndreWT

   sollown uite mai intru si eu, una alta

  4. eB Alin

   eB Alin

   Incercam sa fim cat mai bine. ;) Tu cum mai esti?

    

 3. Nick: AndreW..Rank: 1.Data sedinţei/activității:20.01.2019Motivul absenţei: Sunt la servici si nu stiu exact daca ajung la ora 20.00 respectiv 18.00 la mine.Alte precizări: daca ajung mai devreme intru cu mare drag dar sa vad. Just in case.
 4. Feel like coming back🤔🤔

 5. AndreWT

  Nume in joc: AndreW De ce ai ales Tow Truck Company?: De ce am ales tocmai TTC? eu care nu prea am treaba cu masinile atat in realitate cat si pe joc, pai eram proaspat intors dintr-o vacanta de vara si am zis sa aplic intr-o pasnica, orice, nu conteaza ma descurc, zis si facut, pana atunci aveam doar o pasnica aceea fiind NR de unde il cunosteam cat de cat pe Alfa cum prefer sa ii spun eu, in rest avand doar mafii in mai bine de 2 ani si un pic, am aplicat random in TTC, aceasta fiind singura deschisa la acel moment iar mai apoi sa vad ca am fost acceptat, teste etc... si voila fastforward 2 ani mai incolo here we are with all we v done. Cum ai decis sa alegi Tow Truck Company si care e povestea ta in aceasta factiune?: Cum am spus mai sus, am ales-o random si sincer nu m-am inselat deloc, a fost cea mai tare perioada pe samp so faaaar Ce parere ai avut de Alphadores ca si membru, lider?: Ca si membru el fiind subliderul meu pentru decursul a catorva luni bune, a fost de nota 11, a fost acolo intotdeauna cand am avut nevoie de el, o respun ca daca nu era el probabil nu reuseam sa tin functia de lider cat timp am avut eu o perioada de inactivitate, ca si lider nu pot spune multe din interiorul factiunii deoarece nu am avut ocazia sa raman, m-am retras de pe SA:MP temporar sau definitiv, ramane de vazut:), insa imi ramai prieten forever as my gaming budy dar puteai sa faci mai multe muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai multe, mai ales ca te cunosc si stiu ca ai inititativa, insa na scoala etc... probabil ca sunt niste factori importanti. Ti-a placut experienta traita impreuna?: Nu cred ca exista cuvinte sa spun ce am trait, Alphadores si mai cativa care au fost pioni importanti in generatia ANDREW TTC stiu ce a fost acolo si nu cred ca se vor uita, pacat ca a fost totusi atat de lung dar totusi scurt:) Multumesc! Alte precizari: Nu doresc niciun premiu, am pus asta aici sa fim chit ca si tu mi-ai facut poveste fac si eu:) ne auzim pe discord.
 6. @Blep chiar ma uitam pe forum si nu mi-am dat seama daca esti tu din realitate aia sau de pe samp:)))
 7. @DarWiN RPG2 uite aiurea, pe samp si eu, incerc sa fac un wanted 2 dar cam greu luni observ.
 8. » Nickname: AndreW..» Level: 77.» Rank: 2» Motivul: Pai doresc sa diversific actiunea de PD, mai un permis mai un arrest, ma intelegeti voi:).» Alte precizări: Multumesc!
 9. AndreWT

  https://imgur.com/a/8oOgA - Frustrat pe secundar ca nu da testele cu mine:). https://imgur.com/a/VIl0M - Pe vremea cand faceai SS-uri la rapoarte in NR, RPG 2 generatia Kobo Petronella:). https://imgur.com/a/BGoe3 - Din nou frustrat si faceam posturi. https://imgur.com/a/jQM2R - Generatia LORD #2015:*. - ROB SA:MP LORD. rememberrrrrrrrrrrrrrrr
 10. AndreWT

  Decat sa te chinui cu tot felu de fisiere sa pui peticuri mai bine reinstaleaza gta ul intr-o partitie noua, am avut si eu asta zilele trecute.
 11. Salutare! O onoare pentru mine sa fac parte din LSPD, sper sa ma acomodez:)
 12. @MiHai350T s8ncer nu ma asteptam la alpha sa i se rupa chiar asa, toata munca noastra dinainte s-a dus practic pe apa duminicii, nici macar nu mai vorbeste cy mine el, poate aici vede si el cine st8e, stiu ca am fost si eu seener dar niciodata gunoi. In fine, mihai la toamna poate mergwm pachet toti undeva cum am planuit.
 13. @CBN FuzzyTrick tot nebun ai ramas baiatule de cartier, chiar esti noul lider? Imi dai sub? Spunei la luka sa imi dea pm pe forum ceva daca e sa mai bb cu el ca mie dor de iel Ce mai zice mecanicii? Prea liniste baieti, faceti ceva si voi.
 14. Ce mai ziceti bizonarilor?

  1. qTupeu

   qTupeu

   De ce nu esti in Timisoara sa ne intalnim cu Sonel?

    

  2. AndreWT

   AndreWT

   Ba is ocupat ca veneam man.

 15. @MiHai350T era exact ca si Awake si echipa lui acum, parerea mea ca ei sunt cu comunitatea lor ce era B-Zone acum 2 3 ani:). Oricum gaborxl a facut nebunie pe servere.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.