Jump to content

Claudiu L

YouTuber
 • Content Count

  611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Impressive

About Claudiu L

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 07/17/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Claudiu

Recent Profile Visitors

1667 profile views
 1. Ministrul Sănătăţii din Singapore a anunţat sâmbătă, 4 ianuarie, primul caz suspect de virusul Wuhan. Este vorba de o fetiţă în vârstă de trei ani din China care a avut pneumonie şi care a călătorit în oraşul Wuhan. În prezent, copila este izolată ca măsură de precauţie, se află sub tratament şi urmează să fie evaluată, explică ministrul. Wuhan, oraş din China, este marcat de cazuri neobişnuite de pneumonie, aspect care a alarmat şi alte ţări. Se pare că apariţia virusului are legătură cu un magazin care are spre vânzare fructe de mare, dar şi animale vii, inclusiv păsări, şerpi şi organe de iepuri şi alte animale sălbatice. Cel puţin 44 de persoane au fost afectate, dintre care 11 sunt grav bolnavi, crescând astfel spectrul sindromului respirator acut sever cu care Singapore s-a confruntat în 2003. Pasagerilor care ajung din Wuhan în Aeroportul Changi, Singapore, le este verificată temperatura, medicii fiind în căutarea altor posibile cazuri. Experţii susţin că nu s-a raportat nicio transmitere a virusului de la o persoană la alta, ceea ce înseamnă că riscul este scăzut în public. Ministrul Sănătăţii informează că fetiţa se află în stare stabilă, fără să ofere alte detalii despre caz. De asemenea, menţionează că nu a intrat în contact cu magazinul Huanan din Wuhan, asociat cu cazurile de pneumonie. Testele preliminarii au ieşit pozitive în privinţa Virusului sinciţial respirator, o cauză comună a pneumoniei care apare în copilărie. Virusul Wuhan, semne şi simptome Datele arată că 59 de pacienţi au fost diagnosticaţi cu virusul, şapte dintre ei fiind în stare critică. Toţi pacienţii se află în carantină, iar alte 163 de persoane care s-au aflat în contact cu acestea se află sub observaţie medicală. Oganizaţia Mondială de Sănătate susţine că simptomele includ febra şi dificultatea de a respira. Cât de rapid se răspândeşte virusul Wuhan Primul caz a fost descoperit în Wuhan pe 12 decembrie. Autorităţile din Hong Kong au anunţat alţi şase pacienţi care au fost depistaţi cu febră sau simptome respiratorii, după ce s-au întors din Wuhan. Astfel, numărul a crescut la 30. sursa: csid
 2. Claudiu L

  USR Tati
 3. Claudiu L

  Imi plac temele abordate, foarte tare!
 4. Claudiu L

  Foarte tare! Bravo
 5. Claudiu L

  Profesionist. Foarte faine toate, fara dubii.
 6. Claudiu L

  Foarte faine, dar putin prea mult darkness.
 7. Claudiu L

  Momentan
 8. Claudiu L

  Foarte folositor! Multumim!
 9. Puneti si voi macar o manea acolo...
 10. Claudiu L

  Scuze eu atunci.
 11. Link către videoclip de pe YouTube: Părere personală: Danutzu is back, ceva fain. Notă acordată: 7 Conține limbaj vulgar? Dacă da, în ce proporție? (mică / medie / mare): Nu.
 12. Claudiu L

  Salut. Mai activeaza cineva pe rust?
 13. Claudiu L

  Hai sa reactivam acest topic. Ce mai faceti?
 14. Claudiu L

  Din ce am observat, nu.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.