Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG Meffix

Member
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About TLG Meffix

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 10/22/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Meffix.
 • Skype
  kazuone22
 • Steam ID
  danutz2324

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati, Romania.

Previous Fields

 • Real name
  Danut Gabriel
 • RPG1 Nickname
  PuNNcTuL
 • RPG2 Nickname
  BilutaHD

Recent Profile Visitors

919 profile views
 1. TLG Meffix

  Name: Meffix. Server: Rpg2 Descriere bug: Am facut quest de 4 ori si nu am primit 200 gold. Mentionez ca am facut questul cate odata pe zi. Screenshot: https://imgur.com/a/plEVlZc P.S. L-am inceput a 5-a oara.
 2. TLG Meffix

  In continuare bataie de joc, unii au reusit sa ridice premiul din primele 3 zile, iar eu spre exemplu si multi altii care am facut questul in prima zi in care am aparut nu putem lua premiul. Nu se poate asa ceva, questul asta a fost facut la repezeala si fara niciun pic de atentie.
 3. TLG Meffix

  Sper ca quest-ul sa fie corectat mai repede, fiindca zilele trec si dupa questul trebuie recuperat. Deja mi s-a si buguit acest "quest" prin simplul fapt cand atunci dau /queststart imi spune:Revino maine, dar eu nici macar nu sunt la zi cu el. Rezolvati aceasta problema!
 4. TLG Meffix

  As opta pe ideea cu doi lideri, este o idee interesanta si cu aceasta ocazie putem sa ne si cunoastem intre noi. Super tare aceasta idee!
 5. In data de 31.05.2019 ora 21:00 va avea loc o activitate in cadrul factiunii in Training ul factiunii. Va astept in numar cat mai mare, prezenta obligatorie. Sanctionez cu fw uri absenta fara cerere de invoire. Accept doar 5 cereri.
 6. Pe data de 28.05.2019 la ora 21:00 va avea loc o activitate in cadrul factiunii in Training. Nu stiu exact ce evenimente voi face, dar v as ruga sa veniti in numar cat mai mare. Rog pe cei care nu au venit la nicio activitate sa faca tot posibilul sa vina, fiindca nu este corect fata de cei care au venit la toate/aproape toate activitatile. Accept doar 5 cereri de invoire, PREZENTA OBLIGATORIE.
 7. Nick: Meffix. Rank: Leader Jucatorul testat: Ion.C Punctaj teorie: 0/3 Punctaj practica: 0/3 Rezultat final (Admis /Respins) Admis Alte precizari: Felicitari Adminule! Nick: Meffix. Rank: Leader Jucatorul testat: Lvu Punctaj teorie: 3/3 Punctaj practica: - Rezultat final (Admis /Respins) Respins Alte precizari: Foarte slab la teorie.
 8. Nick: Meffix. Rank: Leader Jucatorul testat: Mr.Black. Punctaj teorie: 1/3 Punctaj practica: 2/3 Rezultat final (Admis /Respins) Admis Alte precizari: Pregateste-te mai bine. Nick: Meffix. Rank: Leader Jucatorul testat: BeTweeN. Punctaj teorie: 0/3 Punctaj practica: 0/3 Rezultat final (Admis /Respins) Admis Alte precizari: Foarte bine pregatit!
 9. Cereri acceptate. Mai accept o singura cerere de invoire.
 10. Pe data de 27.04.2019 vom avea o activitate in cadrul factiunii la ora 16:00. Sper sa ajungeti cat mai multi, activitatea este cu prezenta OBLIGATORIE. Daca nu veniti veti fi sanctionati cu Faction Warn. Activitatea va consta intr-un eveniment sau doua care vor fi facute in Training-ul factiunii. Va astept cu drag in numar cat mai mare. Accept doar 5 cereri de invoire. Pentru cerere va rog sa postati in topicul "Invoiri Sedinte & Activitati". O zi/seara buna sa aveti.
 11. Cereri acceptate. Nu mai accept cereri de invoire.
 12. Pe data de 20.04.2019 vom avea o activitate in cadrul factiunii la ora 21:30. Sper sa ajungeti cat mai multi, activitatea este cu prezenta OBLIGATORIE. Daca nu veniti veti fi sanctionati cu Faction Warn. Activitatea va consta intr-un eveniment sau doua care vor fi facute in Training-ul factiunii. Va astept cu drag in numar cat mai mare. Accept doar 5 cereri de invoire. Pentru cerere va rog sa postati in topicul "Invoiri Sedinte & Activitati". O zi/seara buna sa aveti.
 13. Nick: Meffix. Rank: Leader Jucatorul testat: lexus97 Punctaj teorie: 1.5/3 Punctaj practica: 0/3 Rezultat final (Admis /Respins) Admis Alte precizari: Felicitari!
 14. TLG Meffix

  Nick: Meffix. Poza cu transfer: https://imgur.com/a/F1rcdnq Alte precizari: La mai multi ani TLG!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.