Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Optim Elix

VIP
 • Content Count

  3268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

333 Impeccable

About Optim Elix

 • Rank
  ★ V.I.P. ★
 • Birthday 06/06/1992

Contact Methods

 • Website URL
  www.andreifelix.ro
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/elixro

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Felix
 • RPG1 Nickname
  Elix

Recent Profile Visitors

6598 profile views
 1. - Nume: Elix - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Elix - Tipul de pachet dorit: Pachet tip 4 = 40 de anunturi / 40.000$ - Anunțul dorit: Clanul Optim [OP] recruteazã. Cerinte: Minim Lvl. 20+. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Anuntul poate fi dat si cand sunt eu off dar vreau ca reporterul sa aiba dovada la anunturi.
 2. Optim Elix

  Sugestia 1. Propun desfiintarea comenzi /clanresign de la clanuri și orice modalitate prin care un membru care face parte dintr-un clan să iasă fară nici o jena si făra sa anunte. * Motiv/Cu ce ajută: E extrem de stresant si enervant ca un lider de clan sa plateasca pentru a aduna niste membri pentru a forma o echipă, un colectv si dupa doua zile membrii proaspeti intrati in clan sa dea clanresign fără nici o jena si nesimtire. Doar liderul clanului sa aibă acces la /uninvite. Tot odată să fie adaugatA si la modalitatea de permisii pentru ca liderul sa aiba obtiunea sa lase acces la a scoate un membru din clan. Sugestia 2. Propun implementarea reguli ca testarii din School Instructors să dea obligatoriu si o simulare cu noii candidati. * Motiv/Cu ce ajută: Vrem, nu vrem! / știm, nu știm, fraudarea testeleor de intrare exista iar noiI candidati nu au habar macar că trebuie sa facă un screenshot la /requestlicenses. Sugestia 3. Propun ca toată activitatea de la bunker să fie contorizată și in XP la clanuri. * Motiv/Cu ce ajută: Se fac foarte multe activități pe baza bunkerului si mulți membrii caută să ajute si pentru bani. Nu ar strica ca și activitatea bunkerelor să aibă XP pentru clanuri. Sugestia 4. Propun ca liderii de clan să poata oferii un motiv atat la demisii cat si la upgrade-ul unui membru in clan. * Motiv/Cu ce ajută: Știu că sa mai propus si in topicurile de mai sus insă poate cu cât este mai cerută cu atat va fi implementată mai repede. Sugestia 5. Propun verificarea și sancționarea staff-ului de adminii si helperi mult mai amplă. * Motiv/Cu ce ajută: În perioada cănd eram helper (nu am fost mult timp dar asta nu contează) daca dadeai un /tp la cineva ca să il ajuti erai aspru sancționat. Acum, toti adminii si helperii zboară si se teleportează intr-un hal fără de hal. E prea multă libertate. Sugestia 6. Ultima propunere e mai degrabă un sfat. ÎNCERCATI SĂ NU MAI AUTOMATIZATI TOTUL SAU SĂ LE OFERITII MURĂ ÎN GURA JUCATORILOR SI SĂ FACETI EVENIMENTE SPECIALE IN FIECARE ZI. AU AJUNS JUCATORII SĂ NU MAI MUNCEASCA ABSOLUT DELOC, ASTEAPTĂ DOAR EVENIMENTE SPECIALE SI PREMII GRATIS IN FIECARE ZI. MAI LASATII SĂ MUNCEASCA SI SINGURI. GASITI MODALITATI IN CARE SA II PROVOCATI SA MUNCEASCA PENTRU A AVEA CEVA. EU LA LEVEL 7 HABAR NU AVEAM CA AM MASINA DE TUTORIAL SI ALTI AU AVERI DOAR DIN POMENILE FACUTE DE VOI LA EVENIMENTELE SPECIALE CARE AU LOC IN FIECARE ZI. E STRICT PĂREREA MEA PERSONALA SI ATAT. DACĂ VRETI SĂ O ACCEPTATI CA SFAT E BINE, DACA NU ASTA E.
 3. - Nume: Elix - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Elix - Tipul de pachet dorit: Pachetul numarul 4 - Anunțul dorit: Clanul Optim [OP] recrutează. Cerinte: Minim Lv. 30+, 800 ore pe cont și un rang 3+ anterior. Aplicații pe website! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As dori ca pachetul sa fie repartizat reporteritei Ioana.GYPSY. Va mulțumesc!
 4. Nick-ul tău: [OP]Elix Rank: LS Supervisor (4) Nick-ul celui testat: _$oRiNeL_ Punctaj (x/20): 1.5/3 Alte precizări: Trebuie să fie foarte atent pentru ca incurca intrebarile de la licente!
 5. - Nume: Elix - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Elix - Tipul de pachet dorit: Numarul 4 - Anunțul dorit: Noul Clan Optim [OP] recrutează. Cerinte: minim Lv. 50, 1000h/cont si un rank4 anterior. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 (Dar nu sa preluat de reporter pentru ca nu l-am prins ON in game.) - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Vreau ca acest pachet sa il preia Ryuk. Multunesc!
 6. - Nume: Elix - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Elix - Tipul de pachet dorit: Pachetul numarul 4 - Anunțul dorit: Noul clan [OP] Optim recruteazã. Minim level 50, experientã si factiune la activ. Aplicatiile se fac pe RPG. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Aș dori ca anunțurile să fie afisate în orele de var ale servarului. Vă mulțumesc
 7. Optim Elix

  Nick-ul pe forum: @ElixYahoo ID @yahoo.com (sau skype): Pagina de facebook (nu mai folosesc nici YAHOO NICI SKYPE) : https://facebook.com/andreifelix.roEsti de acord cu regulamentul?: DaEsti capabil sa iti respecti adversarul si sa aveti un meci fair-play?: Da
 8. Salut gască! V-ați gândit vreodată că puteți face bani plimbându-vă, mergând la muncă? Da, e adevărat! Pentru a face treaba asta e necesară descarcarea unei aplicați pe telefon. Atenție, linkul trebuie deschis de pe telefonul dumneavoastră și îl puteți accesa de pe swcapp.com/hi/felixandrei . După descarcarea aplicației ieșiți la plimbare, la mună, la alergat s.a.m.d. Aplicația va genera niste sweatcoin-uri pe care ulterior le veți putea transforma în bani reali pe PayPal, sau pe un card de credit. Walk&Earn We track & verify your outdoor steps using your phone’s accelerometers and GPS location. Those steps get converted into our currency — Sweatcoins.
 9. Salut gască! V-ați gândit vreodată că puteți face bani plimbându-vă, mergând la muncă? Da, e adevărat! Pentru a face treaba asta e necesară descarcarea unei aplicați pe telefon. Atenție, linkul trebuie deschis de pe telefonul dumneavoastră și îl puteți accesa de pe swcapp.com/hi/felixandrei . După descarcarea aplicației ieșiți la plimbare, la mună, la alergat s.a.m.d. Aplicația va genera niste sweatcoin-uri pe care ulterior le veți putea transforma în bani reali pe PayPal, sau pe un card de credit. Walk&Earn We track & verify your outdoor steps using your phone’s accelerometers and GPS location. Those steps get converted into our currency — Sweatcoins.
 10. Optim Elix

  Sa iti fie rusine ma nesimtitule! Ai uitat cand te rugai de mine sa iti bagi Radio Legend in comunitate, ai uitat cand ti-am facut site-ul ca aveai un site facut in paint, ai uitat ca te rugai de mine sa vorbesc cu Bobo s aiti intretina clanu The Legend ca deee "aveai radio in comunitate", ai uitat ca si tu ma pupai in cur cand ai luat prima data moderator pe TS3... De astea nu zici nimic nu ? Ai fost si tu la un Meeting organizat de staff si gata esti mare prajit in comunitate. Vai mama ta! Sa iti fie rusine ba de vorbele care le-ai scos. Ai si tupeu sa comentezi in privinta mea!
 11. Optim Elix

  Nici daca m-ar plati in milioane de euro nu m-as ma intoarce in comunitate... crede-ma si nu am plecat din comunitate cu "bocancii plini de noroi" cum afirmi tu da? Se vad schimbarile in proiectele pe care le-am avut si nu in bine, ba din contra din ce in ce mai rau. Asa ca nu iti mai exprima tu punctul de vedere daca nici macar nu ai habar.
 12. Optim Elix

  Apreciez punctul tau de vedere insa, tin sa te anunt ca nu va mai fi activitatea pe care eu am dezvoltat-o. Am incercat pe cat de mult posibil sa fac sa mearga treaba cat de bine posibil, sa deschid diferite proiecte pentru a intensifica activitatea pe servar. Pe serverul de teamspeak sunt o groaza de persoane cu doua fete care te pupa in c** ca sa capete ceva de la tine. Daca nu ai functie vine si te injura, si asta nu e numai pe TS, e peste tot in comunitate. Atunci cand sanctionam drastic membrii si staff-ul care incalcau regulamentul spuneau ca am eu ceva cu iei personal dar nici unul nu isi vedea lungul nasului sau vinovatia. Am ajuns la concluzia ca in comunitatea asta nu se apreciaza munca cuiva. Si sunt multe de spus din multe puncte de vedere, de la ultimul codat infe** pana la fondatorul comunitati. Daaaa by the way... pe nimeni nu il intereseaza ce spune un membru vechi care i-a adus comunitatea lui @Bobo sus, pe el il doare in p***. Nu iti comvine pleaca. Nu asa se procedeaza boss... Apreciaza-ti membri vechi ca, cu iei ai adus comunitatea la un nivel inalt. Hai ca vorbesc in zadar si asa.
 13. Optim Elix

  Welcome!
 14. Optim Elix

  Welcome!
 15. Optim Elix

  Welcome!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.