Jump to content

unK

Member
  • Posts

    1477
  • Joined

  • Last visited

About unK

  • Birthday 11/20/1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • Skype
    -

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest

Previous Fields

  • Real name
    Stefan

Recent Profile Visitors

15964 profile views

unK's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

69

Reputation

  1. La multi aniiii. Mi-ai furat Turismo...Barzini....stii tu.

  2. unK

    Nickname : unK. Rank : 1 Reclam pe : Duhu.no.sound Level-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : Pentru ca DM Martori : - Dovezi :
  3. unK

    Nickname : unK. Rank : 1 Reclam pe : Stanescu Level-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : Pentru ca din seria DM-ului si pentru ca civil. Martori : - Dovezi :
  4. Nume in joc: unK. Rank: 1 Contractul ales: redbull109 Descriere: Sniper at it's own limits.
  5. Nume in joc: unK. Rank: 1 Contractul ales: Precencutine Descriere: War
  6. unK

    Nickname : Rank : Reclam pe : Fainosag, AdyBOSS, R_Tubbs Level-ul celui reclamat : 4, 10, 12 (ordinea e aceeasi) Deoarece : DM aiurea Martori : - Dovezi : http://postimg.org/gallery/mrxsiin8/711ff923/
  7. unK

    Nickname : unK. Rank : 1 Reclam pe : Bl33z Level-ul celui reclamat : 9 Deoarece : DM aiurea Martori : - Dovezi :
  8. Nick: Cristi Rank: 4 Numarul de waruri la care am fost prezent: 2/2 ScreenShoots cu scorurile: http://postimg.org/image/ku3xuiesf/ http://postimg.org/image/eefugjlgb/ Scor total: 5-7 Alte precizari: Nu a putut sa posteze.
  9. Nume in joc: unK. Level: 59 Varsta (Reala): 18 Sex (Masculin / Feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 3 ani si ceva (27 iunie 2010) Factiuni precedente : Cele mai importante Barzini Family si Paterno Family (Don), Consigliere Barzini, National Guard (rank 4), Stracci Family (rank 3) Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Barzini Family si Paterno Family (Don), Consigliere Barzini, National Guard (rank 4), Stracci Family (rank 3) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu mai stiu care a fost ultima factiune. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : - De ce doriti sa va alaturati agentiei? : I'm coming home <3. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea oamenilor in schimbul unei sume de bani (contracte) Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pai o data m-a scos Kelton pentru a-mi da lider la Paterno, a doua oara nu mai stiu de ce am iesit. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Pana acum am fost cam inactiv pentru ca am fost civil, dar acum consider ca pot juca 3-4 ore. Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : unkn0wn68 Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Da. O data pentru ca m-a confundat Bobo la un event cu un alt player si am luat ban 1 zi, motivul inca nu il stiu (acum muuuuult timp), alta data mi-a dat Kip ban permanent pentru cheats (gresise id-ul). Ban pe bune am avut de 2 ori: o singura zi, cand am dat /q inainte de a-mi fi luata licenta de driving, dar politistul nu ma somase, iar acum recent ban 10 zile pentru joypad + cbug. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc.
  10. La mulţi ani!

  11. Nicuu

    la multi ani baaaaaaaaaaaa

  12. mwe la multi ani, o kers, EL LOCO!

  13. Steve

    La multi (b)ani !

  14. Ce s-a intamplat ma cu serverul, cum au loc atatia sparti si batuti in cap?

    1. Kev1nster

      Kev1nster

      1000 de sloturi.

    2. HooL

      HooL

      Nu mai exista sanctiuni, era si normal sa se ajunga aici. 1000/1000 si foarte multi asa cum i-ai descris tu

       

    3. HooL
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.