Jump to content

CBN D a n i BXD

VIP
 • Posts

  4738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CBN D a n i BXD last won the day on December 2 2018

CBN D a n i BXD had the most liked content!

About CBN D a n i BXD

 • Birthday 01/14/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies

Previous Fields

 • Real name
  DANIEL
 • RPG1 Nickname
  DaniBD
 • RPG2 Nickname
  DaniBXD
 • CS 1.6 Nickname
  D a n i BD

Contact Methods

 • Discord
  @CBN D a n i BXD#0441
 • Instagram
  daniibxd

Recent Profile Visitors

23019 profile views

CBN D a n i BXD's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • 300 Reactions Given Rare
 • 1 Reaction Received Rare
 • 50 Reactions Received Rare
 • 200 Reactions Received Rare
 • 1 Reaction Given Rare

Recent Badges

732

Reputation

 1. Respect șef! 
  Mai trăiești? :*

  1. RW SKYLINE

   RW SKYLINE

   traiesc, activez prin mafie si DJ la radio b zon, u?

 2. CBN D a n i BXD

  Locul 1, felicitări!
 3. CBN D a n i BXD

  Misiunea de săptămâna aceasta (24.01.2022-29.01.2022) presupune următoarele: 1. O poză în care acordați Heal cu Ambulanța roșie (culoarea săptămânii). 2. O poză cu o cursă de la Carieră completată. 3. O poză cu un sublider Paramedics. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de @CBN D a n i BXD sau @Nicusor88) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Dacă aveți nelamuriri, vă rog să-mi dați un mesaj pe Discord sau să faceți un PM pe forum și o să vă explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune. (!)IMPORTANT(!) - Cine nu respectă modelul de postare și toate regulile scrise aici, nu va fi luat în considerare, aveți grijă! Aveți timp până miercuri seară la ora 22:00 să completați misiunea, succes! Model de postare: Nume: Rank: Dovada: Alte informații:
 4. Da, știu ce spui, dar mereu vor exista și lucruri care îți vor placea.
 5. CBN D a n i BXD

  Nickname tester: [CBN]DaniBXD Rank: 6 Data susținerii testului: 20.01.2022 Nickname candidat: VaneaTOP Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/VaneaTOP Test teoretic: 1/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Respect! Nickname tester: [CBN]DaniBXD Rank: 6 Data susținerii testului: 20.01.2022 Nickname candidat: Armando Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Armando Test teoretic: 0/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Respect! Nickname tester: [CBN]DaniBXD Rank: 6 Data susținerii testului: 20.01.2022 Nickname candidat: Voiculescu. Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Voiculescu. Test teoretic: 0/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Respect!
 6. Ooo, respect sefuleeee!!! E frumoasa momentan :D. Haide inapoi, te astept!
 7. CBN D a n i BXD

  @GreenV0ice, Locul 2. Felicitări!
 8. CBN D a n i BXD

  @Stephanie Locul 1, felicitări!
 9. Salut! A fost postată Misiunea săptămânii, succes! -
 10. CBN D a n i BXD

  Misiunea de săptămâna aceasta (17.01.2022-23.01.2022) presupune următoarele: 1. O poză în care acordați Heal unui Admin nivel 3. 2. O poză cu un lider de Gang. 3. O poză cu un Infernus pe Chilliad. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de @CBN D a n i BXD sau @Nicusor88) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Dacă aveți nelamuriri, vă rog să-mi dați un mesaj pe Discord sau să faceți un PM pe forum și o să vă explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune. (!)IMPORTANT(!) - Cine nu respectă modelul de postare și toate regulile scrise aici, nu va fi luat în considerare, aveți grijă! Model de postare: Nume: Rank: Dovada: Alte informații:
 11. Tic tac.

  1. David.

   David.

   dragostea s-a spulberat :))

  2. CBN D a n i BXD

   CBN D a n i BXD

   :))

   Anii trec, ne schimbă.

  3. David.

   David.

   Incet incet nu mai recunosc omul din oglinda :)) 

 12. CBN D a n i BXD

  Nume: [CBN]DaniBXD Rank: 3 Dovada: https://imgur.com/a/uhE3ixJ https://imgur.com/a/weFPbHd https://imgur.com/a/azKPkck Alte informații: Respect.
 13. Neh, n-ai de ce sa spui asta
 14. CBN D a n i BXD

  Nume: [CBN]DaniBXD Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/evfZbp3 Alte informații: Respect.
 15. Nick: [CBN]DaniBXDRank: 1Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 18/12/2021Motiv: Sâmbătă sunt plecat și nu știu dacă ajung la activitate.Alte precizari?: În cazul în care ajung, o să retrag cererea.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.