Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CosTyLow

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About CosTyLow

  • Birthday 05/04/1999

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    costi.samp

Previous Fields

  • Real name
    Costi

Recent Profile Visitors

195 profile views

CosTyLow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Cum sa joci SA:MP de pe telefon In tutorialul de mai jos am sa va explic cum puteti sa jucati SAMP pe telefonul mobil. Intradevar, va trebuie un telefon suficient de performant pentru a putea rula SAMP. Bineinteles, este mai greu controlul pe un telefon spre deosebire de Laptop/PC, dar pentru cei curiosi, se poate juca SAMP si pe mobil. Este util atunci cand esti plecat si trebuie sa intri ingame pentru o sedinta de exemplu. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos: Pentru inceput aveti nevoie de aplicatia Team Viewer atat pe PC cat si pe telefon. Trebuie sa lasati PC-ul online cu aplicatia Team Viewer deschisa, pentru a putea intra de pe telefon. Deschidem aplicatia de pe telefon, introduceti ID si Pass, prin urmare, sunteti logati si puteti juca SAMP. (O sa va apara desktop-ul, dupa care puteti intra in SAMP printr-un singur click. Tin sa precizez ca este mult mai dificil sa joci SAMP pe un telefon mobil. Eu am facut acest tutorial pentru cei curiosi, si sper ca va place. Nu cred ca este nevoie de poze. Enjoy ! P.S:Acest tutorial nu este facut de mine. Eu am facut aceasta chestie si mi se pare foarte interesant.
  2. Titlul clipului:CosTyLow stunts - Los Santos Gen:Stunt. Data:14.01.2014 Scurta prezentare:Stunt`uri in Los Santos. Link: https://www.youtube.com/watch?v=WY4UR0Rc3u4&feature=youtu.be Daca ti`a placut da`mi un +1 ! S@L !
  3. Titlul clipului:Mica Urmarire and Kill ! Gen:Actiune. Data:12.01.2014 Scurta prezentare mica urmarire a unui cetatean ce incalca leagea. Sunt incepator este primul meu video accept si critici ! Daca iti place ceea ce nu cred da un +1 . Link:https://www.youtube.com/watch?v=OneTLqEODgI&feature=youtu.be
  4. Foarte tare frate ! O sa fac si eu inca mai am de fkt in rest am multe facute .. Bafta in continuare.
  5. Frumos, felicitari pentru video . Eu inca nu stiu sa filmez asa dintr`un colt ..
  6. Vad ca din ce in ce mai multi aveti problema asta, videourile facute cu celebrul Fraps ocupa sute de MB, chiar si GB, iar uploadarea lor pe youtube dureaza foarte mult. O sa va prezint o cale prin care, eu, personal, imi micsorez videourile de 2GB in 100MB, pastrand o calitate foarte buna pentru youtube. Trebuie sa downloadati programul Allok 3GP Convert de pe [b-Zone! nu promoveaza pirateria. Nu puneti linku`ri de download. Puteti primi warn pe forum] de preferat. http://imgur.com/CWcdMVc La resolution bagati 1920x1080, fie 1280x720 [pentru calitate buna pe youtube], fie Original as input [rezolutia videoului final va fi cat cea cu care jucati]. Apoi bagati videoul in program si dati pe Convert [butonul verde de sus]. Asteptati si in final va duceti in C:/Output/Folder/ sau unde ati bagat programul. Cam atat. Nu voi posta un link de download deoarece este un program licentiat si nu vrem sa facem warez. Luati versiunea de 5.06MB. Allok.All.Video.to.DivX.3GP.PSP.MP4.iPod.Converter.5.1.0821-FL Daca ti`a fost de folos nu uita sa dai un +1 !
  7. Felicitari este bine pus la punct. O mica greseala in text cand vorbeste femeia in rest e super ok ! Frumos.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.